Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım sendemi ordydın nasısln yogun hatunn:))

o oyun senin bu oyun benim oynuyom hatta tüm oyunlar benim
çok yoğunum gerçekten
yatak odasına girişcektim bugün yazlık kışlık ayarı ve dip köşe ebeveyn banyosuda vardı ama nolduuuuuu ben oyun oynadım oyun kulübünde hepsi kaldı

aynen sekerişm ne zaman gelcen diyo artık gelmiyorum ben dedimm olurmu yanlız bırakma beni özlerim diyoo

oyun oynayıp duruyom
.
oyun topiğini basacagız yakındaaa

kızıımmm evde yazlık kışlık değiştirince ödül vermiyolar ama oyun klubünde veriyolarrrr
tam gaz devam et oyunlara

Bende klsik, sil süpür toz şimdilik bu kadar ypıyorum cnımm nedeni ise bayrma 1 hft kl boyacı giricek eve daha sonrsı büyük temizlik ypıcam İNŞLLAH hala gezme lışveriş modundan çıkmıyorum ,bugünde dişciye gittim çlöü alındı,pzartesi panaromik çekilip götürcem ona göre başlıcgız İNŞLLAH tüp' den daha pahalı valla eşim istiyorsn başla dedi,bakalım canım renglide olamadım dr gidicem haftya ,ehliyete başlmayı düşünüyorum eşimle 1 kç güne görüşmeye gidicez İNŞLLH tedaviye bşlmssm araba alıck eşim bn söz verdi baklım canım böyle iştee yogun tempo içerisindeyim

oyun topiğini basacagız yakındaaa

kızıımmm evde yazlık kışlık değiştirince ödül vermiyolar ama oyun klubünde veriyolarrrr
tam gaz devam et oyunlara

a ha hamilelik belirtisi duygusal gel gitler
iki mesaja cevabına bak çok çelişki var çok
birinci oluyosun en fazla işte bi ödül yok olaydı iyiydi topiğe hiç gelmezdim o zaman

a ha hamilelik belirtisi duygusal gel gitler
iki mesaja cevabına bak çok çelişki var çok
birinci oluyosun en fazla işte bi ödül yok olaydı iyiydi topiğe hiç gelmezdim o zaman
haklısın valla nasıl farklı seyler yazmısım
aman canım bunlar belirti olsaydı 300-500 bebe doğururdum bennn

diş kolaymı bende yaptırmak istiyorum yamuk yumuk dişlerimi adam etmek istiyorum ama tembelim ben hemde çok...
ehliyete başvur tabii ama benim gibi yapma aldım kaç sene oldu cüzdanımda duruyooo kocacım bana arabada aldı bi akşam getirmiş süpriz yaptı bende tepki aynen şu şimdi zamanımıydı daha yeni ehliyeti aldım tam bilmiyorum sürmeyi mahvederim bu aradabayı dedim kocacım nasıl bozuldu anlatamam ben teşekkür etmek yerine fırça attım adama...sonra o arabayı kullanamadım ben sevmedim direksiyonu vs..hoşuma gitmedi kendi arabasını sattı benimkini kullanmaya başladı şimdilerde ben diyorum araba alsana bana diye pis pis gülüyooo aldırcam ama bu kez kullancam burnum sürtüldü

4 sene oldu ben ehliyeti alalı valla altımda babamın toros beyce yolları bursa yollarını aglatıyorum
düşünün toroslaaa yapıyorum bunu en zor arabalardan biri sizmiş yapamıcanız

Bilmiyorum canım yaa bu zamanaa kdr korkudan ve üşengeçlikten yptırmadım zaten kızkrdeşimde sun şeffa tel var 2 sene oldu ykında çıkarıcaklr MAŞALLAH inci gibi oldu Vall onun dişleri görünce daynamdım oonunla gittik bugün hemenn korkumu yenip başlıcm yani, arbda ehliyeti alrım benim begendim bir kaç model var begenmesi benden alması eşimden bakalım cnım nasip ama arba sürmeyede korkuyorum dikiz aynsı midemi, bulndırıyor ehliyuete gitmememin nedeni dikiz aynsıydı zatenn onuda yenmem şart tabi yoksa çlışırken iyi pralar kazanıyordum bu zamana kdar alırdım hevesim yeni gelmeye bşladı

4 sene oldu ben ehliyeti alalı valla altımda babamın toros beyce yolları bursa yollarını aglatıyorum
düşünün toroslaaa yapıyorum bunu en zor arabalardan biri sizmiş yapamıcanız

ooooo süpersin valla azcık seni örnek alayım ben tırsak korkakım bu konuda neden bilmiyorum...
annemden evime kadar kullanıyorum asıl trafikte korkuyorum hayır bi de güzelim laf atan çok oluyo o sebepten
şaka tabisi..

ayyy hiç çekilmezlerdi heee
ama muhabbetleri süper olurdu sekeriiimmmm

muhabbet sen kaçıncıydın ben 299.yum vs..gibi olurdu bi çoğu tanımazdı birbirlerini o derece bişi olurdu

canım valla bizim burda baraj var oranın yolu dik filan baya kötü ben orayı yaparsam heryeri yaparım diyodum babam hastalanınca mecbur kaldım kullanmaya o gün bu gündür bursa trafiğindeyim

senin sen güzelsin diye laf atıyolarmıs benimde araba kötü durumda diye sollarken millet dibimden geçiyo bizim arabaya olcana bu torosa olsun diye

yok yok ben 303.çyüm

dün Arkadaşıma üçtane koyuldugunu biri 1.kalite filan dedim beni güldürmek için diyoki üçüde tutarsa 1.kaliteyi hemen anlarızx dedi neden diye sordum o havalı olurda ondan diyooo

Nafişimm çok alemsin yaaa Valla artıkk bebişler olunca büyük bir araba şrt sana canım minibüs gibi

kuantuma söyle aşırı pozitif düşünce yüklemesinden egunal ı kaybettik de kına yaksınlar

KIZ ONALRIN POLTİKASI KAZANMAK KAYBETMEK DEĞİL böyle yazsam HEMEN GÖRMEK İSTERLER SENİ

Son düzenleme:
bu doğum kaçmaz bitanem inşaallah öncedn programlanmış ya da istemediğim bir emrivakiye maruz kalmasam 2 elim kanda olsa kanlarını yıkayıp geliyorumm....

nerdesiniz yetwr hanım ben de arada bir uğradığımdan kim napıyo takip edemiyorum akşama derya hatun kocasıla çaya gelecek çayınyanına bişeyler yapiim dedim mutfağa girdi mi de çıkamadımm naptın bacımm yeni haberler var mııı:44::44::26::26::26:

çok güzel çok anlamlı bir paylaşım teşekkürler yeteer sultan ...ben bir markete giidp geliimm...[/QUOTE]

BEĞENMENE SEVİNDİM CANIMM

Yaaa kızlar benim bu sefer aşırı baş ağrım oldu. bugün iş için İstanbuldaydım. 12'de bırakmak zorunda kaldım. 4 saat havalanında bekledim. Arada bir ağrı kesici aldım da anca toparladım.

Ayrıca lucrinin iğnesi güzel değil diye insülin iğnesi kullanıyorum. Dozu aynı ama iğnesi daha kısa o nedenle ilaç biraz yüzeyde kalıyor, yakıyor. Bu defa bir de açılı yaptım alerji oldu cildim Yarın normal enjektöre geçeceğim.

Bir de gonal-f fazla ve e2 çok yükselecek diye korkuyorum. 220 TL'lik bir kutu 2 günde bitiyor. Ayrıca vurunca başım bir garip oluyor. Sanki ilaç kokusu içerden burnuma geliyor.

Bilmiyorum pek rahat değilim bu defa. İnşallah sonu iyi olur.

Bugün ikiz bebek arabası baktım netten. Bugaboo donkey en kalitelisiymiş. ama çok pahalı

Kaderciğim benim doktorum Acıbadem'de ama centrum ile anlaşmalı. takipleri Acıbadem'de yapıyor, yumurta toplama ve transfer centrumda olacak. Canım inşallah o günler de gelecek. Testten sonra da naz yapabileceksin

anaammmm 225 mi
e2 sorunu varken nasıl 225 le başlattı :44:
Rabbim yoluna koysun sorunsuz bir tedavi olsun canım..

Valla ben de bilmiyorum. Allah'a havale ettim artık işi. Ben elimden geleni yaptım. Bu iyi dediler buna gittim. Canım bak yukarıda bazı sıkıntılarımı yazdım. Ne diyorsun, hiç sana da oldu mu bunlar?

Yapıyorum valla göbekten Doktor son anda çıkardı kongreye gideceğim diye. Kısmet böylemiş. Çabuk gelmek istiyor bebiş. Bekleyemedi bir ay daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…