jel gecikme yapmaz...
canım ciddimisin ozaman ben galiba hamileyim allahım bu kez başardımmı acaba canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
kızlar başka bi yorumu olan varsa yazsın lütfen
kocişin gelene kadar sana eşlik edeyim diyorum ama esnemekten ağzım şekil değiştirdiiiEki Görüntüle 358736 Eki Görüntüle 358737
transferden sonra kaçıncı günün?
kıyamam sana yat istiosan gelir benimkide az sonra heralde...yanii sen bu resimlerinle öldürcenn benii ben nie yapamıom kiii
canım benim gecen ay aşı oldu tutmadı bu ay iğneli takip oldu 18 inde çatlatma oldum
döngüme göre 2 gün gecikmem var
umarım dediğin gibidir jel geciktirmemiştir ve bebeğim benimledir
canım benim niye yapamayasın ki...önce msn ifadeleri die google dan arat karşına çıkan sayfalardan beğendiklerini kopyala bi dosyaya...sonra onları eklenti ekle kısmına girerek yükle buraya...azmettim başaracam seni yalnız bırakmayacam...eğer uzun bi süre sesim çıkmazsa anlaki pc nin başında sızdımmm bi seslen uyanırım bennnn
tamam uygun bi zamanda yapıcamm bunusen git yat hadi canımm benim ki 5 dk sonra burdaymışşş saol benimlee beklediğin içinnn canımm benimmm hadi ii geceler sana yarınn haber veririm ben durumumu..öpüyorumm seniii kocamannn
Akasyam nasilsin insallah iyisindir??? Fazla kalamiyacam hemen cikacam tatlim benim
iyi geceler kıslarr....
selocanımmmm... iyi sayılırım tatlım sadece keyifsizim biraz.. sen ne yapıyon??
bu gün pek bi asık suratlıydım tatlım ondan gelmedim.... yarın görüşürüz atık.... öpüyorum seni koccaman.....ama çok geç geldinnnn ben gidiyorummm mışıl mışıl uyumayaaa....
selocanımmmm... iyi sayılırım tatlım sadece keyifsizim biraz.. sen ne yapıyon??
izmirden ayrılırken yazdığın yazı hala aklımda şimdi yolun yarısına geldin...hayallerine biraz daha yaklaştın...Allah gönlüne göre versin yardımcın olsun...Yanında olamayacam belki ama dua ediyor olacam...seni seviyorum nazlı çiçeğimmm....Eki Görüntüle 358757 Eki Görüntüle 358758
niyeküüüüü...kim tadını kaçırdııı bakiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?