Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ciddimisin ozaman ben galiba hamileyim allahım bu kez başardımmı acaba canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
kızlar başka bi yorumu olan varsa yazsın lütfen

transferden sonra kaçıncı günün?

transferden sonra kaçıncı günün?

canım benim gecen ay aşı oldu tutmadı bu ay iğneli takip oldu 18 inde çatlatma oldum
döngüme göre 2 gün gecikmem var
umarım dediğin gibidir jel geciktirmemiştir ve bebeğim benimledir

kıyamam sana yat istiosan gelir benimkide az sonra heralde...yanii sen bu resimlerinle öldürcenn benii ben nie yapamıom kiii

canım benim niye yapamayasın ki...önce msn ifadeleri die google dan arat karşına çıkan sayfalardan beğendiklerini kopyala bi dosyaya...sonra onları eklenti ekle kısmına girerek yükle buraya...azmettim başaracam seni yalnız bırakmayacam...eğer uzun bi süre sesim çıkmazsa anlaki pc nin başında sızdımmm bi seslen uyanırım bennnn

Son düzenleme:
canım benim gecen ay aşı oldu tutmadı bu ay iğneli takip oldu 18 inde çatlatma oldum
döngüme göre 2 gün gecikmem var
umarım dediğin gibidir jel geciktirmemiştir ve bebeğim benimledir

normal adet sürecine göre değerlendirme...çatlatma iğnesi 18.de vurduysan 20 sinde yumurta toplama oldu demektir... bu da 3.gün transferi olsan 24 de transfer olmuşsundur...en iyi ihtimalle bugünün 7.gün olduğu anlamına gelir yani adetine daha 5 gün var canım...o gün kan testi ver anlaşılır..gerçi test gününü hastanen söylemiş olmalıydı..inşallah bebeğin seninledir.

Son düzenleme:

tamam uygun bi zamanda yapıcamm bunusen git yat hadi canımm benim ki 5 dk sonra burdaymışşşsaol benimlee beklediğin içinnn canımm benimmmhadi ii geceler sana yarınn haber veririm ben durumumu..öpüyorumm seniii kocamannn

izmirden ayrılırken yazdığın yazı hala aklımda şimdi yolun yarısına geldin...hayallerine biraz daha yaklaştın...Allah gönlüne göre versin yardımcın olsun...Yanında olamayacam belki ama dua ediyor olacam...seni seviyorum nazlı çiçeğimmm....

selocanımmmm... iyi sayılırım tatlım sadece keyifsizim biraz.. sen ne yapıyon??

Bende bi bakayim dedim akasyam nerde görmedim bugün seni. Kendine iyi bak canim benim bende cikiyorum

Egunalim senide öpüyorum

Hepinize iyi geceler veeeeeeeeeeeee bebisli tatli rüyalar

ben yatıyoruummm kızlaarrr size iyi sohbetler iyi geceler...

Son düzenleme:

kocacımm geldiii ben çıkımm canımmm..ii dileklerin duaların için çok saol yanımda olamasanda inan warlığını hissetcemm...seni sewiyorumm.herkese ii gecelerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…