Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy ciddimisin çok özürrrr. yaa sayfaların hepsini okuyamıyorum o yüzden görmemem çok normal.
4 şubat son adet tarihim.

canımcım sen topikte online iken yazıyorum görmüyosun..yoksa geçmişte sana yazdıklarımı bulman okuman çooookkkk zor tabii...bilgi için tişikkür cicim...

Eki Görüntüle 358854
kızlarrr çok hastaayımm yahuu ahh ahh...siz nasılsınızz???

günaydınnn şekerim azmettin başardın bakıyorumdaaa resimlerle süsler oldun mesajlarınıııı...
geçmiş olsun cicim neyin var de bakiimmmm...

Herkese pozitif haberlerle dolu bir gün diliyorum. Nihayet cuma oldu, yarın bütün gün uyuycam

günaydınnn canım...herkes yarın uyuma planı yapıyoooo...topiğe gelmeyi unutma amaaa....

canımcım sen topikte online iken yazıyorum görmüyosun..yoksa geçmişte sana yazdıklarımı bulman okuman çooookkkk zor tabii...bilgi için tişikkür cicim...

tamamda ya tam ben çıkarken yada başka sayfaları karıştırırken falan denk gelmiştir. yada bende gerçekten bi sorun var

kız bir saattir topikteyim sende benimle beraber topiktesinnn...15 dk niye dolmuyo bi türlüüü...
bak haberini alamadan dışarı çıkmak zorunda kalacam...sonra aklım sende kalacakkk

canımmm çok geçmiş olsun...

saoll canımcımm teşekkürlerr...

kahvaltı saatim geldii...ilk fırsatta gelicem...

afiyet olsun kuzucukk..kız sen nereye gitcen gitcem gitcem diosun ben anlamadım

canım çok geçmiş olsun bizde aynı dertten dolayı 4.için beklemedeyiz tabi sizdeki sorun net bi şekilde belirmiş bizde hormonel bir sorun yoktu veya başka birşey kaan hocaya gittik dna hasar tespiti yapıldı sorun orda çıktı şimdi ımsı tekniği kullanan bir merkez ile görüşücez başka yer paklamıcak bizi bizdede kalitesiz sperm var ne yazıkki şimdi kaan hocanın tedavisi ile sayıyı arttırıcı kürler uyguluyor ve ilaç alıyoruz eşimin tedavisi öncelikli bu durumda yani şimdiki hedefim eylülden önce denememek iyice bir kendimize gelelim istiyoruz sizde bence bir süre dinlein kaan hocanın veridği tavsiyelere uyun ilaçları alın sorunun nerden kaynaklandığını bulunduğu için sevinin morlalinizi yüksek tutun....IMSI tekniği çok önemli canım erkek infertelitesinde kesinlikle sana tavsiyem erkek infertelitesinde başarı oranı yüksek bir merkez bul ben bayadır araştııyorum....şimdilik içime sinen bruksel tüp bebek merkezi oldu ama daha araştırıcam tabiki hepsinden önce ankarada hulusi bulent zeyneloğlu ile görüşücem onun fikirleride benim için önemli oda çok başarılı bir doktor çokta pozitif güç veren bir insan ilk görüşmem onunla olacak ve en azından orada devlet hakkımı kullabilicem eğer olmazsa bruksel tbm düşünüyorum sormak istediğin bir şey olursa ben burdayım....inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz...ama kesinlikle azıcık bekleyin eşin tedavi olsun ilaçları alsın kendine gelsin spermler öle 4.deneyin derim çünkü gerçekten çok yıpratıcı bir süreç....

kocacımm geldiii ben çıkımm canımmm..ii dileklerin duaların için çok saol yanımda olamasanda inan warlığını hissetcemm...seni sewiyorumm.herkese ii gecelerrr...

ekincimm hayırlı haberlerle gel inşallah çoook sağlıklı bir sürü embriyon olsunn....

inşallah pozitif haberle gelirsin bize allah yardımcın olsun canım...

herkes çok güzel haberler alır inşallah çok güzel bir gün olur ve bizlerde sevinirz çok çok cuma mübarek günde....

Eki Görüntüle 358854
kızlarrr çok hastaayımm yahuu ahh ahh...siz nasılsınızz???

geçmiş olsunnn...
saoll canımcımm teşekkürlerr...

güzel topiğin güzel kadınlarıııııııııııııııııııııııııııı hayırlı cumalar bereketli bir gün olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh..................................hayırlı haberle gelsin herkes inşallhhhhhhhhh

kistin kaybolduğuna sevindim test sonucunu bekliyorum ben bugun çıkması gerekiyor. herşey yolunda şükürler olsun.

anneciğimdeyim onunla beraber alışverişe gidecez indirimlerden faydalanalım dedik...
epey bi zamanım dışarda geçecek ve aklım topikte kalacak...

sanada günaydınnn eyyyy güzel insannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…