Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hiiiç belirti arama.ina ben ne batmalar yaşadım göğüslerim şiştiiii akıntı falan hepsi oldu ama sonuç koca bi negatif.sakın belirti arama dua et bol bol.inşallah seninledir bebişinnn.

haklısınız. rabbime sığınıyorummm

canım işşallah değerin artar pazartesii moralini bozma sakınn...bebeişin seninle olur işşallah....

minoset aldım canım ama dayanılmıcak bi ağrı deil.artarsa iccem bi tane.sen napıonn ii misinn?

ben hiç iyi değilim 3lü testin sonucunu beklerken aradılar alınan kan yeterli değilmiş tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler
bide pişkin pişkin ücret ödemenize gerek yok dediler komşudaydım yoksa bi güzel paylardım ama
eşim gelsin gitcez hastaneye paylama işini orda yaparız artık karı koca
1 haftadır bekliyom bide ya

benim yumoşlar 5 ocakta toplandı 10 tane çıktı 6 sı döllendi 4 tane embriyom oluştu ama rahim kalınlaşmadığı ve yapışıklıklar oluştuğu için transfer yapılamadı bu 2. ameliyatım ocaktan beri tekrar yapışmış...2. histereskopi ameliyatını oldum bu sefer içeriye balon koydular ...4 gün sonra çıkaracak balonu..sonrasında hemen transfer için ilaca mı başlarız adeti mi bekleriz bilemiyorum...biraz ağrım var ama idare ediyorum

nasıl böle bi hata yapıolar ya walla sinir ederler insanıhaklısın sinirlenmekte ama boşwer takma

hiç duymamıştım böle balon falanişşallah sonucu güzel olur canımm yaa..hakkımızda hepimizin hayırlısını wersin ALLAH işşallah...sende dinlenn yorma kendini..
juliettanın durmunu bana bi anlatın kızlar.tüp mü yaptırmıştı kaımcı gün değeri kaç.

eet tüp yaptırdı normal test günüydü bugünn..

juliettanın durmunu bana bi anlatın kızlar.tüp mü yaptırmıştı kaımcı gün değeri kaç.

julietta nın durumu biraz karışık bu ilk denemesi 2 tane transfer etmşler biraz umutsuz du kendini negatife hazırlamıştı dün akşam inşaallah değeri yükselir ve pozitifi görür...10. günü değeri 11 miş..dua ediyoruz

saat 11:00 de çıktım şimdi saat: 19:00 olmuşşşşş...Allahım dolaşmaktan bitmiş durumdayım...Haberlerinizi kuşlar uçurdu bana..O yüzden çok meraklı değilim...Şöyle bi geçmişe gözatayım cevaplarımla az sonra aranızdayımmm

Son düzenleme:

anladım canım sağol.
juliettaaa canım sakın sıkma canını inşşallah değerin bol bol katllar.
bak benim 10 du iki gün önce bugün 32 olmuş şaşırdımmmm.Allah büyükkk.

kızlaaaarrrrrr, mucize gibi bişey oldu, bilmeyenler için söyleyim değerim 38 di sonra 62 oldu bugün de 173 olmuuuşşş
o kadar umutsuzdumki, inanamıyorum halaaaaa

bunu çido yazmış

kızlaaaarrrrrr, mucize gibi bişey oldu, bilmeyenler için söyleyim değerim 38 di sonra 62 oldu bugün de 173 olmuuuşşş

bunu çido yazmış

ooo hadi maşallahhhh.mart ayı üreme ayı olcak hadi bakalım.tüm göbüşler bebiş dolsunnn.

dr umutlu olumlu bakıyor,yorumluyor inşallah canlarım azcık kaldı bebişime kavuşmama müjdem yakın inşşşş 16:

geldim canlarım az evvel eve geldik muayene etti hormonlarım için kan verdim şükür herşey normal ve yolunda olduğu için tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer hormon sonucum kötü çıksaydı tedaviye bu ay başlıyamayacakmışız ama Yüce Rabbim yüzümüze baktı da herşey normal ilerliyor inşş inşşşş müjdem çokkkk yakında

Lucrin 5 ünite

Gonal-f 300 ünite kullanıcam artık veee salı günü gidicem dr a

dualarınız sayesinde huzurlu,umutluyum Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşşş

iyi alışverişler

ama ne alışveriştiiiii...

güle güle gıt kuzummmmmmmmmmmm

güle güle gittim feci yorgun döndüm...

canım şu an hamilesin ve inşallah değerin pazartesi artacak...
kutlamayı 2 gün geç yapalım olsun varsın...

merhabalr cok hastayım doktorumu aradım onun dedıklerını yapıyorum ama korkuyorum bu agır gecen grıbın bebısıme zararı olucak mı dıye olur mu?

oyyy geçmiş olsun kuzummm...

ÖZET işi egunall ın şekerim evett maşallah kız bıkmada,usanmadann takip ediyor ve bizi bildiriyorr...Eki Görüntüle 359003

şekerim nihayet teşrif ettin eve gelmeden senin öğlen topiğe geldiğinin haberini aldımmm..
demek tedavi mayısa kaldı...
napalım kuzum Allah dermansız dert vermesin...

JULİETTAM ın sonucu ne kızlar çokk merak ediyorummm

bunu çido yazmış

heeee demek yanlış kutlama mesajı yayınladımmmm
olsun çidoyu kutlamış olayım bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…