Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm normalde bizde diğer ilaçların yüzde 20 sini ödüyoz.ama bu ilaçlarda durum farklı canısı.bunda devlet çok az i kısmını ödüyo canım.
benim ilaçlarda yaklaşık 950 falan tuttu.seninkide yüzde düşünce o civar kalcak canım.yanlışlık yok yani.hadi hayırlı olsun kuzummm.

ben geldim kızlarr..yumoşlarım toplandı sanırım çok die biraz agrım war uykum war çok gözümü açamıom.şimdi biraz ii hissettim kendimi size bakiim dedimm..sizler napıosunuzz?

egunalı merak etmişsin kızcağız 3-5 saat ortada yoktuu ya biz napalımm günlerdir diyoruzz bu kızcağıza ne olduu..Neden uğramıyorr hiççç..Bizde seni merak etmiştikk yaneeeeeeeeee

ayy cnm ya çok tatlısınız, sizi seviyorummmm...
ya ben giremedim bi süre affedin, bir sürü testlerle boğuşuyodum kafamı doğru düzgün toparlayamadım ne bilim, bidaha olmaz inş :))

ya ne kadar pahalıymış ilaçlar.. ben daha o aşamaya gelemedim ama 5000 tl nin %20 si tam 1000 tl yapıyor. 340 tl nin % 20si 68 tl yapıyor.. acaba başka birisiylemi karıştırdılar seni, bence eczaneye tekrar sor cnm.

ben geldim kızlarr..yumoşlarım toplandı sanırım çok die biraz agrım war uykum war çok gözümü açamıom.şimdi biraz ii hissettim kendimi size bakiim dedimm..sizler napıosunuzz?

aa cnm nbr, nasılsın, ben epeydir yoktum bi 15 gün kadar, ne var ne yok nasılsın?
kendini fazla yorma yat dinlen bari.

offff yaaaaaa ben ne anladım rapordan 3 çocukmuş para bulursak bitanesini zor yapıcam peki senin bu ilaçlardan az mı çok muydu cancım?

benim hesabıma göre 650 çıkıodu. bide bazı eczaneler indirim yapıomuş hadi tanıdık 550 yapar diordum. şimdi şoklardayımmmm. böyle yüzde 20 mi mi olur ya? bilsem bu ay başlayamazdım mesela. offfffff ya

ne kadar pahalı yaw, sanırım daha çok çalışmam gerek :) mesaiye mi kalsam napsam bilemedimki şimdi :)
bak varya burdan diyorum, benim olurda kızım olursa kimselere vermem ben onu, okadar bak büyüt elin oğlu gelsin alsın yokya, hem de bu kadar uğraşmışken :):):)

bu arada ilaçlarım şuanlar:
6 gonal f iğne
1 kutu lucrin
1 menagon toz-ampül
1 progesteron
1 estraderm

kızlar bu ilaçlar hangi aşamada kullanılıyor, aydınlatın beni lütfennnnnnnnn

aminn cnm..aminn hepimize nasip olsun inşallahhhhhhhhh :)

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....

geçmiş olsun canım inş. ağrın varsa parol iç şııp diye kesmez ama hafifletir ağrını

canım yumurta çoğaltma aşamasında kullanıldılar hormonlar. herkezde aynı oranda diil. umarım sende bu kadara gerek kalmazzz.
offffff yaaaaa. hiç bir hamilelik belirtim yok. 5 kuruş paramız yok napalım bari devlette yaptıralım dedik 800 e patlıo ilaçlarla dediler. 400 hastane 1200 küsür müş neyse küsürü yüzde. ve belirtiiiiii hiç yokkkkkkkkk

dur, hemen ümitsizliğe kapılma. boşver başlamışsın işte para bi şekilde halledilir cnm, hesap yapmaya kalkarsan, onuda ödiyim şunu da ödiyim, şu zamanda başlıyım dersen ardı arkası gelmez boşver sıkma canını ilaçlarını düzenli al, allah büyüktür..

canım aşağı yukarı benimkilerde bu kadardı.evet canım malesef pahalı ama napcan işte bebek için olunca.Allah tamamına erdirsin de canım inşallahh.

hadi bakalım yumoşların yeri ağrısa da bebişlere dönüşme düşüncesi azaltır o ağrıları...inşallah bol bol embriyoların oluşur. Kaç tane yumurtan çıkmış güzelim.....ben de ameliyattan çıktım öğleden sonra 3 gibi geldim eve
biraz yattım dinlendim sonra dayanamadım kalktım...
juietta dan haber var mı bugün test günüydü

sakin ol cnm, sen böyle stres yaparsan para da olsa işe yaramaz. bu işlemlerin hem maddi hem manevi yükü çok hepimiz biliyoruz, eminim herkese biraz da olsa zor geliyordur... ama sen böyle yaparak durumunu daha da zorlaştırıyorsun. sıkma canını bebeğine konsantre ol, hamile olucam diye düşün, gün doğmadan neler doğar belli mi olur cnm, allaha güven ona sığın dualarını erteleme..
umudunu da asla kayıp etme..
örnek verim sana ; ablamın eşi çok az kazanıyordu, iş değiştirmek istiyordu bulamıyodu, ablam hamile olduğunu öğrendiği gün eşi de çok iyi bir işe başladı.. mucizelere inan, allaha sığın güven ki; sana en iyi kapılarını açsın..

kendini üzme tamam mı ?

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....

aa cnm nbr, nasılsın, ben epeydir yoktum bi 15 gün kadar, ne var ne yok nasılsın?
kendini fazla yorma yat dinlen bari.
eet ya sen nerelerdesinn yoktun ortalıkta..bugün opum vardı.biraz agrım war ama onun dışında iim yani...sen nasılsınn?
geçmiş olsun canım inş. ağrın varsa parol iç şııp diye kesmez ama hafifletir ağrını
minoset aldım canım ama dayanılmıcak bi ağrı deil.artarsa iccem bi tane.sen napıonn ii misinn?

yaa seninn nasıl geçti ameliyat sen ameliyat dion da ben anlamadım nasıl ameliat laparoskopi falan gibi mi yapılıo?
21 tane yumoşum çıktı.yarın haber wercekler durumları ile ilgili ..
değeri 11 çıkmış julietta nın..testi tekrarlıcakk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…