Tüp Bebek Günlüğümüz !

siz bu akşam şaapınnnnn...

doğru söylüyorsun güldencim...
Allah bize olanak vermiş şükürler olsunki.. üzerine gidebiliyoruz..Allahım evlatlarmızısa versin başka birşey istemem..dünya malı bile istemem..

Eki Görüntüle 359237 maşallaaaaahhhhhh....süpper bi değer...sanırım 2 emriyo kondu ve ikizlere hamilesin...en güzel doğum günü hediyesi...rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh...

Son düzenleme:

kızlar haberler süper hamiş patlaması yaşanıyor topicte açılın mart ayını bir ortalayalım güldenle biz de geliyoruz halayın kralını çekeceğiz..

eğer eşinde sperm sorunu yoksa sorun olmaz cnmm..
ya sabah halvetlerş yap yada gece yapıyorsan eşine şekersşz türk kahvesi içir ilişkiden yarım saat önce

sağol canım benimmmm zuzummmm.Allah ahyırlısını versin hepimiz için inşallahhh...kendimi olumsuza hazırlıyorum ne olur ne olmaz dimi.
Allahım hepimize versin inşallahhh.ancak o zaman tam anlamıyla mutlu olcam.

hayırlı olsun cnm..Allah kucağına almayı nasib etsin inşallahhhhhh

herkesi doğurtmadan gitmek yok topicten başta da kendimiz..üreyeceğiz ki herkesi üretelim değil mi?????

biraz ara veriyorum diziler karıştı gene ferhayla karışık yalan dünya seyrediyoruz..benim favorim yaan dünya ama kızkardeşim ferihacı naparsınn...kaçayım gelirim sonra dağılmayın...haaa

geçmiş olsun allah iyiliğini versin canım....

tedavin hayırlı olsun canım....

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...:
:

sağol canım benimmmm zuzummmm.Allah ahyırlısını versin hepimiz için inşallahhh...kendimi olumsuza hazırlıyorum ne olur ne olmaz dimi.
Allahım hepimize versin inşallahhh.ancak o zaman tam anlamıyla mutlu olcam.

hiç olumsuz düşünme olumlu düşün ki güzel şeyler olsun bebeğin şu an seninle ötesi var mıııııııııııı......................... npıhtılaşma testin çıkmışmıydı

Nasıl ciciler aldın kendineeee bidanemmmm..Temizlik bitti bende annemde bittikk..Hayırlısı ile yarınıda atlatırsammmm üzerimden nasıl bir yük kalkıcak varr yaaaaaaaaaa anlatamamm..

gözün aydınnn o zaman maşşallahh
dinlen canım benim toplan bebişler için hazırla kendini nasılsa yumoşlar aşk yaşıyor bir gecede bi sürü bebişin olacakkk

eet onlarr orda aşk yaşıyorlar umarımmm çok aşık olmuşlardırr birbirlerinee

eğer eşinde sperm sorunu yoksa sorun olmaz cnmm..
ya sabah halvetlerş yap yada gece yapıyorsan eşine şekersşz türk kahvesi içir ilişkiden yarım saat önce

asil sorun sperm zaten, morfoloji %1. Bir de disi agriyor, disci antibiyotik vermis ama icirtmiyorum pazara kadar etkilemesin simdi spermleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…