Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hamis patlamasi yasaniyor bu ay valla

Hamislerimizi tebrik ediyorum canlarim benim allah kucaginiza ve büyütmeyide nasip etsin

Gec kaldim halaya ama yinede cekecem isteeeeee

hıhhh küstüm size kimse bişi yazmıyoooo

küsmeee..ben de burdayım.. geçmişi okumaya çalısıyordummm.. ne kadar cok yazılmış yine:) tüp bebek denemelerini bitirdim ama yinede ugrayıp okuyorum topiğe bişy yazmasamda :) hamile olan arkadaslar var çok sevindim..Allah isteyen herkese nasip etsin...

bende okumak istedim ama aralari atladim hamis haberlerini duydum hemen tebriklere basladim cok yaziyoruz valla masallah bizlere

Canlarim ben kaciyorum annemi yalniz birakmak istemiyorum. Simdiden herkese iyi geceler tatli rüyalar

Tekrar hamislerimizi tebrik ediyorum ve eeeeeeeeeeeeeee masallah masallah dolu dolu olur insallah diyorum

Selocan kacti

kendime biraz doping yaptım...
avatarımı değiştirdim, yazımıda..iyi olacağım iyi yavaştan

ye yat ohhhh sefan olsun bebişlerin göbişine sıkı sıkı tutunsun...
arada hareket et zaten rahimin kanlanması için gerekiyor...

gezıyom cnm evın ıcındeee oyle yemeyımı fln kendım yapıyorummmmm jel yapıyorum 15-20 dak yuruyuum var zaten tamamen hareketsız degılım kuzummmmm

yarın yapabilirsin canım...oturmadan ayakta ılık suyla çabucak yap çık...

tamam canım ben sadece sacımı yıkayayım demsıtım de gene sıze sorım dedım sagol kuzum yarın yıkanırım ozaman bennn

sanada sarılayım o zaman
bende kasımda negatif sonuç aldım ama hala kızlarla beraberiz...tabii takılacaksın bize...yazmamak olurmu...eskiden kasım-aralık topiğiydik şimdi yeni topiğimize transfer olduk birbirimizi negatif lere rağmen bırakmadık sende bizimle kalsan fenamı olur yani....

bırakmam canım benim.burda okudukca hamiş haberlerini sevınıyorum.herkes destekçi birbirne burda

Canlarim ben kaciyorum annemi yalniz birakmak istemiyorum. Simdiden herkese iyi geceler tatli rüyalar

Tekrar hamislerimizi tebrik ediyorum ve eeeeeeeeeeeeeee masallah masallah dolu dolu olur insallah diyorum

Selocan kacti

Dur bende sarilayimda öyle kacayim en iyisi insallah iyisindir az kaldi 3 gün sonra doktora gidecen ben cooooooooook heycanliyim valla

Öpüyorum seni tatlim

kendime biraz doping yaptım...
avatarımı değiştirdim, yazımıda..iyi olacağım iyi yavaştan

afferin sana süpersinnn...

Sarki icinde cooooooooooooooooooook ama cooooooooooooooooo tesekkür ediyorum bende cicekler atiyorum sana tatlim

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ohhhh missss kokuyorlar missss...

çok az kal ama suda nolur nolmaz...

bırakmam canım benim.burda okudukca hamiş haberlerini sevınıyorum.herkes destekçi birbirne burda

kızlar benm uykum geldiii..
malum zor bir gündü...
Allaha emanet olun..iyiki varsınız...iyi geceler hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…