hıhhh küstüm size kimse bişi yazmıyoooo
küsmeee..ben de burdayım..geçmişi okumaya çalısıyordummm.. ne kadar cok yazılmış yine:) tüp bebek denemelerini bitirdim ama yinede ugrayıp okuyorum topiğe bişy yazmasamda :) hamile olan arkadaslar var çok sevindim..Allah isteyen herkese nasip etsin...
ye yat ohhhh sefan olsun bebişlerin göbişine sıkı sıkı tutunsun...
arada hareket et zaten rahimin kanlanması için gerekiyor...
yarın yapabilirsin canım...oturmadan ayakta ılık suyla çabucak yap çık...
küsmeee..ben de burdayım..geçmişi okumaya çalısıyordummm.. ne kadar cok yazılmış yine:) tüp bebek denemelerini bitirdim ama yinede ugrayıp okuyorum topiğe bişy yazmasamda :) hamile olan arkadaslar var çok sevindim..Allah isteyen herkese nasip etsin...
kendime biraz doping yaptım...
avatarımı değiştirdim, yazımıda..iyi olacağım iyi yavaştan
sanada sarılayım o zaman
bende kasımda negatif sonuç aldım ama hala kızlarla beraberiz...tabii takılacaksın bize...yazmamak olurmu...eskiden kasım-aralık topiğiydik şimdi yeni topiğimize transfer olduk birbirimizi negatif lere rağmen bırakmadık sende bizimle kalsan fenamı olur yani....
degerın katlanacak ve daha ıyı olacaksın bebısımmmmm
Canlarim ben kaciyorum annemi yalniz birakmak istemiyorum. Simdiden herkese iyi geceler tatli rüyalar
Tekrar hamislerimizi tebrik ediyorum ve eeeeeeeeeeeeeee masallah masallahdolu dolu olur insallah diyorum
Selocan kacti
Dur bende sarilayimda öyle kacayim en iyisi insallah iyisindir az kaldi 3 gün sonra doktora gidecen ben cooooooooook heycanliyim valla
Öpüyorum seni tatlim
kendime biraz doping yaptım...
avatarımı değiştirdim, yazımıda..iyi olacağım iyi yavaştan
Sarki icinde cooooooooooooooooooook ama cooooooooooooooooo tesekkür ediyorum bende cicekler atiyorum sana tatlim
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
gezıyom cnm evın ıcındeee oyle yemeyımı fln kendım yapıyorummmmm jel yapıyorum 15-20 dak yuruyuum var zaten tamamen hareketsız degılım kuzummmmm
tamam canım ben sadece sacımı yıkayayım demsıtım de gene sıze sorım dedım sagol kuzum yarın yıkanırım ozaman bennn
bırakmam canım benim.burda okudukca hamiş haberlerini sevınıyorum.herkes destekçi birbirne burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?