eeet maşşallah onlara
ben pazartesi olsun istiom ama 5. gün olursa daha ii olur heralde..hangisi hayırlıysa o olsun bizim için işşallah...
sen bu resimlerle beni yumurta sewdiren biri yapcann sonunda
Kizlar ben gidip temizlik yapiyim biraz, bu hafta kadinim yok is basa dustu, kocis de isim var diye kacti elimden ama gorucek osu sari kafanin ters versiyonu yok mu ya o lazim bana !!!
hadi optum hepinizi ugrarim yine :130:
Kizlar ben gidip temizlik yapiyim biraz, bu hafta kadinim yok is basa dustu, kocis de isim var diye kacti elimden ama gorucek osu sari kafanin ters versiyonu yok mu ya o lazim bana !!!
hadi optum hepinizi ugrarim yine :130:
kızlar bugun transferın 3 gunu ve pembe bır lekelenme var bugun bende ve ıdrarım yaparken cok canım yanıyorrrrrrr neden acabaaaa belım de de agrım var ama benım adetm 12 sınde ???
evet yarın gelsınler talımatı verdım kuzummmm ben onlara yaaaaa
sevındım canım gelmemesıne ....
kızlar bugun transferın 3 gunu ve pembe bır lekelenme var bugun bende ve ıdrarım yaparken cok canım yanıyorrrrrrr neden acabaaaa belım de de agrım var ama benım adetm 12 sınde ???
doktorunu arasaydın kuzum bi ya ben 4 deneme yaptım hiç leke falan olmadı bende
yat dinlen bol bol
he he he eveeetttt senden korktular ve gelmediler..bi konuşsanda 9 ay gelmeseler...
valla ben lekelenme gibi şeyler yaşadığınızda memnun oluyorum bana bebişlerin varlığını ve içerde bi hareket olduğunu gösteriyooo...
slm kızlar ben bgn transferin 9. günündeyim ama aklıma takılan şeyler var mesela çoğunuzda duyduğum yerleşme lekesi gbi bi kanama yada akıntı olmadı bnde hiç,sadece göğüslerim çok ağır ve hassas bi de arada kasık ağrılarım oluyo adet olucam die de çok korkuyorum. günler bi türlü geçmiyo zaten bi de salı dan önce adet olursam tam bi hayal kırıklığı olucak bizim için :18:
ben lekelenme var dıye soylenıyom sen yok dıye kuzu yaaaa
slm kızlar ben bgn transferin 9. günündeyim ama aklıma takılan şeyler var mesela çoğunuzda duyduğum yerleşme lekesi gbi bi kanama yada akıntı olmadı bnde hiç,sadece göğüslerim çok ağır ve hassas bi de arada kasık ağrılarım oluyo adet olucam die de çok korkuyorum. günler bi türlü geçmiyo zaten bi de salı dan önce adet olursam tam bi hayal kırıklığı olucak bizim için :18:
canım dun gece karnım belım agrıdı cok uyuyamadım ama sabah ıydım bana verılern evrakta pembe leke ve kahve akıntı arıcınde arayın yazıyor o yuzden aaramdım
bana bakın kırmızılarrrr gelmıorsun ıcerde beebsı varrr guldenım anne olack ona goreee
bende sevınıyorum yerlesmeye calısıyor dıyorum ama yınede korktum ısteee ne bılımmm
evet yerleşme kanaması diye bişey var ama herkeste olmuyor...hiç bir belirti yaşamadan umutsuz bi şekilde test yaptırmaya giden arkadaşlarımız hamile olduklarının öğrendiler...mesela ben lekenme yaşamadım ama çok akıntım vardı kasıklarda batmalar yaşadım göğüslerim silikonlu gibiydi ama kocaman bi negatif aldım...söylenen bi çok belirtiyi yaşadım ama olmadı...
tamam o zaman 9 ay gelmezler bu kadar fırçadan sonra
haklısın kuzum endişelnmen çok normal...
biz hayırlara yoralım..tabii kırmızıya çevirirse daktırını ara mutlaka...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen burayaklinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk
iyiyiz canım...haberin varmı bilmiyorum dün juliettanın test günüydü değeri 11 çıkmış pazartesi tekrarlaycak.
cann82 de kendiliğinden hamile kaldı diye düşünüyoruz değeri 10 dan 32 ye yükselmiş...o da pazartesi netleşir...
sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş...
2 adet gecmesi gerekiyor canim (negatifi alir almaz ki adetim haric),2 ay dinlendiriyorlar yani, ben negatifimi ocakta aldim martta tekrar basliyorum.
15 veya 16sinda ordayim insallah
günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen burayaklinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk
kızlarr biraz işlerim var...1 saate kadar dönerim aranıza...
okudum zaten geçmişi...ben iyiyim gögüslerim ağrıyor o kadar.aşılamadan iki gün önce başladı.ben çok umutluyum nedense...yalnız bronşit olmuşum yatıyorum..
temam ama çabuk gel..bende çorba koymaya az mutfağa gidicemm
geçmiş olsun cnm..
ne güzel umutlusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?