Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok cnm şükür uyuyorum ama..sabah öyle düşüncelere daldım biraz birse fitil olayı varya sabah fitilden sonra yatmam lazım yaa öyle iştee

fitilden sonra yatma 10 dk gezin ki yayılsın içinde...

Günaydın tatlılarım aaaaaaa kimse yokmu ??????

yok kuzum burdayım..

Günaydın guldenim nasılsın son iki gün kaldi

günaydınnnn canım...evet valla 2 gün kaldı bakalım herşey yolunda gidecekmi görecez..tüp bebekten sonra hiç muayene olmadım..ne durumdayım bilmiyorum..ohss inşallah etkilememiştir...

İnsallah bişey yoktur tatlım

İnsallah bişey yoktur tatlım

valla belirsizlik bitsin istiyorum artık...
bi başlasam daha rahat edecem inşallah...
seninde az kaldı başlamana...
ben diyorum mart ayını bi yerinden yakalamak lazım üreme ayı...doğanın kendini yenileme ayı...

aa kız kalkınca çıkıyo ama yaa..çokta kaygan bu beee..kurtulsaydım hayırlısıyla ama pazartesiye kadar mecbur

Günaydın sanada tatlım benim

İnsallah bana fitil vermezler fitilden çok korkuyorum julietim

valla cnm ben alıştım..korunmasız ilişki 2,5 yıldır habire vajinit vajinit
ama bu ayrı bebeklerimiz için mecbur kullanıcaz..
ben kendim atamıyorum zaten ayyy amma açık konuştum değilmi??

cnm inşallah hayırlı sonuç alırsın...
gülden benim tutki negatif çıktı..ne zaman başlayabilirim en erken..ama ben yaza düşünüyorumda:26:

bi kısmı çıkar ama kalan yayılır...

cnm inşallah hayırlı sonuç alırsın...
gülden benim tutki negatif çıktı..ne zaman başlayabilirim en erken..ama ben yaza düşünüyorumda:26:

iki tüp bebek arasında 3 ay olmalı diyorlar..bende öyle başlıyorum canım...

kızlar ben bi yarım saatliğine çıkıyorum...kociş evde daha yeni kalktı kahvaltı yapacaz...ilk fırsatta gelirim...

İnsallah bu günlerde geçecek cooook heyecanlıyım cooook

İnsallah çabuk gecer su günler ben çok korkuyorum nasıl olacak bakalım hayat bakalım bize daha neler gösterecek herseyin hayırlısı insallah canım benim

İnsallah çabuk gecer su günler ben çok korkuyorum nasıl olacak bakalım hayat bakalım bize daha neler gösterecek herseyin hayırlısı insallah canım benim

inşallah cnmm..
sen ne zaman geliyorsun tedavi için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…