• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

doktorcum bugün bana ne dese beğenirsiniz...
yakında kendi web sitesinde de yayınlayacağı bir bilgiyi söyledi bana...
bir çok doktor artık 3.gün embriyosu transfer edilmesinin daha doğru olduğunu dondurma işlemlerinide 3.gün yapacaklarını söyledi...bu yeni bi uygulamaymış yurt dışıyla beraber...bu sisteme geçiş yapılacakmış...uzun vadede 3.gün embriyosuyla hamilelilker daha az sorunlu oluyormuş bilimsel verilerle kanıtlanmış...bu yüzden doktorcuğum sadece 3.gün transferi yapmaya başladıklarını söledi...

buarada herkese selamlar,nasılsınız hanımlar?ne var ne yok?AKASYA CIM hastamı oldun cook gecmiş olsun,seninde elinden mendil düşmedi bu kış haa:9:bana yazcagınız güzel bi haber yada üzücü bi haber varmı?

canım bugün dr günündü,yazdıklarını okudum,dr dan memnun kalmana cook sevindim,içine sinmiş ne güzel..rabbim inş. bu sefer ol desin,bebeklerin sana tutunsun inş.herşeyin güzel gecmesine ve dr un ilgisine cok sevindim..bizde ilk olarak oraya gitcektik hatırlıyosan ama nasip olmadı,inş.seninde yüzünü güldürür..bi ay daha atması insanı üzüyo bende eylül de başlıyca diye hazırladım kendimi ama bi ay sonraya kalınca bende kötü hissettim kendimi ama olsun zaman geciyo,gec olsunda güç olmasın inş..bu sefer herşey yolunda gitsin ve senin içinde bi halay ekibi kuralım artık:))ayy eşine cook üzüldüm yazık:9:dr söyleyince şok olmuştur:9:yapcak bişey yok bıraksın bi zahmet artık..bende seni cok özlüyorum canım ama inan hiç halim yok ve kac gündür kötüydüm yine inan,dün gece son haddinde artık dayanamayıp agrı kesici içtim..ya sen bana bakma işte,,bi iyi oluyorum bi kötü..eskisi gibi gelemiyorum da aklım burda ama ben iyi degilim,neyse moralini bozmıyım bugüzel günde,kendimi biraz iyi hissedince geliyorum zaten..sen beni anlıyosun zaten canım,oyüzden rahatım:))seni cook öptüm..dualarımız seninle:)):16:

canım benimmm evet öslüyoyum...bu kadar sıkıntılı bir gebelik geçirmenede üzülüyorum bi yandan...bi keyif yapamadın...güzel dileklerin için Allahrazı olsun inşallah güzel haberler verecem size...evet 1 ay gecikmesi azcık etkiledi beni ama doktorcum ne derse o...eşimede üzülme bana üzül o kadar işlem benim üzerimden yürüyecek o da bi zahmet elini taşın altına koyuversin...seni ve kuzularını çok öpüyoyum yerim ben onları...

buarada herkese selamlar,nasılsınız hanımlar?ne var ne yok?AKASYA CIM hastamı oldun cook gecmiş olsun,seninde elinden mendil düşmedi bu kış haa:9:bana yazcagınız güzel bi haber yada üzücü bi haber varmı?

güzel ervam benim... evet mendil elimden düşmedi ama çok şükür kötü değilim sadece sümüklüyüm:))))))) inşallah çarşamba bebişimin cinsiyetini öğrenicem şimdi arayıp randevu aldım.
neyseki sende zorlu dönemi atlatıcaksın az kaldı rabbim kolaylık versin sana...

valla alemm..belkı de haklıı aman ne bıleyımm şekercım ya smdı yapar negatıf cıkar snra uzulurr falan dıe dusunuyo sanırsamm....
Yok yok baksana 5.gun embriyosu çıkar kesin bakalım görücz ecrincigimi
:)) evdeyim napim cikamam ev sehir disi sayilacak kadar uzakta sadece 1 eczane ve bir saglik ocagi var oda kapanmistir zaten sekerim
sakın alma idrar testi bak üzülürsün sonra ben a
Dim 9.gun negatif 1gun sonra kan verdim pozitif çıktı kan kesin olanı yarın atla bı arabaya git sehire canım hemen kan ver nerde oturuyorsun sen
yok kuzum ben bugün görüşme ve ultrason dışında bişi yapmadım adetin 2.ya da 3.günü başlayacakmışız...önceki adet günümü sordu bugün olmam gerekiyodu ama pko tanısı koyduğu için gecikme olabileceğinden bence gerek duymadı kan testine...bi kaç gün geçerde adet olmazsam arar kan vermek istediğimi sölerim daktıra...

sağol kuzum benim..valla kocişe hiç acıyamayacam ben o kadar hormonu yüklerken vücuduma bi zahmet o da bi işin ucundan tutsun dimi ama...öyle odaya girip sperm vermekle bitmesin sadece...bende 75mg lık 2 bardak şekerli su dediler ondan içecekmişim...

gecikme olmadığı için ve ilaçlara başlamadığımız için yapma gereği duymadı herhalde...bi kaç gün daha bekleyim olmazsam o zaman kan veririm...

sağol canım benim...valla başta 1 ay ertelendiğini anlayınca moralim bozuldu ama doktorcum beni ikna etti...olması gereken bu...şeker ilacını çıkacak değere göre verecekmiş kullanımında sıkıntı yaşayabilirsin mide bulantısı yapabilir dedi...valla ne iyi olacaksa onu kullanayım...

senin Allah iyiliğini versin ne geç döllenmesiiiiiiii...tüp bebekte geç döllenme diye bişi olmazzzzz....zaten döllenmiş ve embriyo olmuş bebiş koyuluyoooo rahimee...delüüüü....

:60::60::60: walla ben de ne laf etmişim tu bana :4:Geç tutunmuş olabir dicektim yanlış yazmışim

doktorcum bugün bana ne dese beğenirsiniz...
yakında kendi web sitesinde de yayınlayacağı bir bilgiyi söyledi bana...
bir çok doktor artık 3.gün embriyosu transfer edilmesinin daha doğru olduğunu dondurma işlemlerinide 3.gün yapacaklarını söyledi...bu yeni bi uygulamaymış yurt dışıyla beraber...bu sisteme geçiş yapılacakmış...uzun vadede 3.gün embriyosuyla hamilelilker daha az sorunlu oluyormuş bilimsel verilerle kanıtlanmış...bu yüzden doktorcuğum sadece 3.gün transferi yapmaya başladıklarını söledi...

hımmmm.... bana tedavideyken embriyolarının gelişimi çok güzel demişlerdi sonra 3.gün transfer yaptılar bende sordum hani iyiydi niye bugün diye.. bana sen yat napıcan üçünü beşini demişti daktırım...

:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77:yanlış anlaşılmışşş
O zaman git 10.gunun de kan ver bekleme bosuna takil sende bana :34:
olcak o kadar annesi :) ay maşallah prensler prensesler doluyor burası Allahım herkese nasip etsin inş. :emir_bebek:
Cnm Rabbim bütün kardeslerimize yaşatsın insallh bu duyguyu kreş gibi olsun topigimiz insallh
canım sabahları ac karnına havuc yıyormusun sen mıde bulantısını alıyor ve tuzlu kraker yeee oda faydalı yogurt ekmek ye canım...
Afıyet olsun kuzummm

Cnm Benm Dr dediki havuç yeme bebek a vitamini sevmez ben de nadiren yiyorum havuç tuzlu kraker ise yarıyor

bak o olabilir geç tutunmuştur kuzucuk değerde kana geç karışır haliyle...bak şimdi oldu...tekzip yayınladığın iyi oldu:9:

Ay sen çok komiksin çok seni seviyorum ben :17:Burada bana da Dr um demişti ki biz 3.gun dondurmayı tercih ediyor ben 5.gun istemiştim ama olmaz demişti

ayy canım ben kocana üzülüyorum derken bi taraftanda gülme kafası koydum ne üzülcem:27:tabiki dogru diyosun o kadar işlem bize yapılıyo onlara ne var ki?bi zahmet o kadarınıda yapcaklar,:9:ALLAH tan benimki bi sene önce bırakmıştı,öyle bi derdi olmadı:))sagol canım üzüldügünü biliyorum ama şu enseden yukarısını kopartırlarsa iyi olcam,bulantılara alıştım zaten..kuzucuklarım o kadar eziyet etmiyolar teyzeside işte..evet ben bi rahatlayamadım inş.senin öyle olmaz diye dua edeyim canım..bende kendime üzülüyorum:5:bizde seni öptük teyzesi:))

Cnm cim nasılsın bebeklerin nasıl bakalım havalar düzelmeye başladı kar bitti dimi artık sizin orda dışarı çıkıyorsan korel termle git ve hamile masajı yaptir kendine :34:

sagol canım,ben bi rahatlayamadım:))güldenede yazdıgım gibi enseden yukarısı koparsa bu iş olur:))iyi olmana sevindim canım..bende martın sonunda gitcem dr a,24 falan..4aylık olcaz ozaman belki cinsiyetleride ögreniriz daha iyi olur diye düşünüyorum bakalım,sen bi ögren gel bakalım,pembe mi mavi mi:))

buarada hanımlar,millistone beni gruba üye yapmış ama benim bilgim yok,nedir ne degildir anlatırmısınız?buarada face min ana sayfasında yazdıklarınız falan gözüküyo,benim arkadaşlar görürler şimdi yazılanları..nasıl gizliycem ben,bilgilendirirmisiniz lütfen..

hımmmm.... bana tedavideyken embriyolarının gelişimi çok güzel demişlerdi sonra 3.gün transfer yaptılar bende sordum hani iyiydi niye bugün diye.. bana sen yat napıcan üçünü beşini demişti daktırım...

demek ondanmış cicim...
artık 5.gün emriyosu koymayacaz ve 3.gün donruracaz dedi..
biliyomusun ben demeden sana 2 embriyo koycam dediiiii:32::32::32:

Ay sen çok komiksin çok seni seviyorum ben :17:Burada bana da Dr um demişti ki biz 3.gun dondurmayı tercih ediyor ben 5.gun istemiştim ama olmaz demişti

demek doktorcun doğru demiş aferin ona...
bende seni seviyorum biliyonmu aşkısıııııı...

ayy canım ben kocana üzülüyorum derken bi taraftanda gülme kafası koydum ne üzülcem:27:tabiki dogru diyosun o kadar işlem bize yapılıyo onlara ne var ki?bi zahmet o kadarınıda yapcaklar,:9:ALLAH tan benimki bi sene önce bırakmıştı,öyle bi derdi olmadı:))sagol canım üzüldügünü biliyorum ama şu enseden yukarısını kopartırlarsa iyi olcam,bulantılara alıştım zaten..kuzucuklarım o kadar eziyet etmiyolar teyzeside işte..evet ben bi rahatlayamadım inş.senin öyle olmaz diye dua edeyim canım..bende kendime üzülüyorum:5:bizde seni öptük teyzesi:))

gülme sarı kafasına dikkat etmemişim çoook sorryyyyyy...
valla migren ve gebeli ne zor şeydir kardeşimle saniye saniye yaşadım Allah şifa versin bir an önce...
cinsiyetlerini çok merak ediyorum...

selam canım,bi kac gündür iyi degilim,aman boşver yazdıkca daralıyorum,iyi olcaz inş..sen nasılsın?kız sen beni öldürcen ya,ne koreli ne masajı:9:güldürüyosun beni ben afyon merkezde degilim ki canım:))merkezde olsam da gidemem afyon daki otellerin fiyatları beni aşar:))fiyatları baya bi yüksek biz anca özel bi günde falan yemege gideriz o da otellere nadir afyonda yemek yiyebilcegin güzel yerler var:))

bende:9:güldenin grupla ilgili bana bilgi verirmisin?yukardaki yazımı okursan sevinirim:))

Back
X