geçmiş olsun canım...sıra geldi döllenme haberine..onu da sorunsuz atlatacaksın inşallah...
teşekkürleeerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım...sıra geldi döllenme haberine..onu da sorunsuz atlatacaksın inşallah...
sende kolay bi isim bulaydın allahallah..ne zor isimlerinizi yazmak ya..yazamayınca suc benimmi oluyo,sizin hiççç sucunuz yok dimi?vurun erva ya :))
kızlar net çok yavaş...
bu arada telefon görüşmeleri yaptım hemen dönemedim size kusura bakmayın...
geçmişe şöyle bi baktım beni merak eden arkamdan su döken iyi dileklerini dularını yollayan beni arayıp soran tüm arkadaşlarıma çooooookkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
gelelim yaşadıklarıma...
hulusiciğime bayıldım o da bana bayılmış olmalı ki o kadar kalabalığa rağmen uzun bi sohbetimiz oldu...
geçmişi değerlendirdik ultrasonla baktı ve pko lu olduğum resmiyet kazandı...ben sana bir veririm sende 10 olur dedi çok kontrollü gitmemiz gerekiyormuş ohss riskini en aza indirmek için...pko olduğumdan şeker yüklemesi yapılıp değerlerime bakılacak yarın sabah buna göre şeker ilacı kullanabilirmişim test gününe kadar pko lularda şeker ilacı yumoş kalitesini artırıyormuş...eksik bi dünya testim varmış onlar içinde adetin 2. ya da 3.günü hastaneye gidip kan verecem...doğum konrtol hapı kullanacam bir ay...ohss riskini azaltıyormuş...ilaçsız ne kadar yumoşumun olabileceğine bakıp bu ay ilacı ona göre verecekmiş...ben işimi şansa bırakmam dedi...daha önce kötü bir tecrübeniz olmuş ben böyle bişeyi size bi daha yaşatamam o yüzdende her türlü önlemi önceden alacam dedi...kısa ya da uzun protokol mü olacağı bu ayki kontroller sonunda belli olacak...1 haftadır yurt dışında olduğu için hastaları bugüne birikmiş çooookkk kalabalıktı...işlerim ağır ilerledi o yüzden geciktim...bu arada eşime sigarayı bırakacaksın dedi ben orda gülmeye başladım tabii eşimde gülüyo ama o sinirden...uzun lafın kısası bu aya aralıklarla kontrollere gidecem vitamin vs..kullanacam hazırlık yapacam ve adetle başlayacaz inşallah...herşeyden çok memnun kaldım...çok huzurluyum....
ooo sen atom karınca gibisin deseneEvet cnm aslında yapmakla ilgisi yok ben çok hareketli oldugum için aral bey evden çıkarmayın dedi enaz 4gun cokkomikti ama ben transfer funu. Evden çıktım ve havada uçtum resmen pat yere yapıştım birazcık yürümuyorum kosuyorumda benAslında benim yatırılmam önlem amaçlidi
Sen bak keyfine evet yaaa perşembe gelecekmiş hayrlis Allah'tan diyorum ara
Beyin hbr tembih ettim esimin yanında stresten uzak durdukta dolanma de dedim çünkü eşimde annesi gelince hop onun yanına zipliyor ikisi bir beni deli ediyorNeyse belki hamileyim yaa kadıncağız daha insaflı davranır bana insallh
Hadi gez bakalım tadını çıkar istenende birdaha bu kadar uzun kalamazsın istanbulda bebelerin sana torpil gecti bak Güzelce gez alışveriş yap cnm keyif yap bebelerini almadan önce
doktorcum bugün bana ne dese beğenirsiniz...
yakında kendi web sitesinde de yayınlayacağı bir bilgiyi söyledi bana...
bir çok doktor artık 3.gün embriyosu transfer edilmesinin daha doğru olduğunu dondurma işlemlerinide 3.gün yapacaklarını söyledi...bu yeni bi uygulamaymış yurt dışıyla beraber...bu sisteme geçiş yapılacakmış...uzun vadede 3.gün embriyosuyla hamilelilker daha az sorunlu oluyormuş bilimsel verilerle kanıtlanmış...bu yüzden doktorcuğum sadece 3.gün transferi yapmaya başladıklarını söledi...
hımmmm.... bana tedavideyken embriyolarının gelişimi çok güzel demişlerdi sonra 3.gün transfer yaptılar bende sordum hani iyiydi niye bugün diye.. bana sen yat napıcan üçünü beşini demişti daktırım...
cannlar ben geldim.
sonucumu az önce aldım 32 den 58 e yükselmiş dr adet olursun zaten durum iyi değil dedi.haber veriym dedim.
egunalimmm sen nettin kuzumm
ooo sen atom karınca gibisin desenekayınwalden bi zahmet insaflı dawransın..eşininde kulaklarını çek annesi gelmeden
tedbirini al yanii
eee bu ne demek şimdii bu doktorlar neden böle dengesizlik yapıolar o zaman biri 5. gün daha ii dio düşük oranı sağlıklı doğum oranı daha yüksek diolar...biride böle dio...kafamm karıştı yanii...üzülüom böle ikilemde kalıncaa:18:
Nasıl yani sen hamilesin ne adet olması anlamadım şimdi ben
arkadaşlar KARASU hatun test gününü bekleyen arkadaşlarımıza sırf halay çekme isteğini gidermek için erken test yaptırın propagandası yapmaktadır...tahriklere kapılmayalım lütfennn...![]()
yok canısı hamile değilim malesef değer düşüyo tutunamamış yani...değerler sıfırlanıncada adet olcam...
yok canısı hamile değilim malesef değer düşüyo tutunamamış yani...değerler sıfırlanıncada adet olcam...
belki bi mucize olur yaaaa.ama 58e yükselmiş yazmışsın.kacıncı gün bu deger:26:
Himm anladımCnm Rabbim kucağını Enkisa zaman da doldursun insallh ben degeri artmiş gördüm ama
cannlar ben geldim.
sonucumu az önce aldım 32 den 58 e yükselmiş dr adet olursun zaten durum iyi değil dedi.haber veriym dedim.
egunalimmm sen nettin kuzumm
canımmmm çok merak ettim ben seni inşalla senin için herşeyin hayırlısı olur biran önce bu sıkıntılarını atlatırsın doktorununda iyi olmasına çok sevindim eşinde sigarayı bıraksınnnnnnnnnnnnnnnnn çok öpüyorum
ooo sen atom karınca gibisin desenekayınwalden bi zahmet insaflı dawransın..eşininde kulaklarını çek annesi gelmeden
tedbirini al yanii
eee bu ne demek şimdii bu doktorlar neden böle dengesizlik yapıolar o zaman biri 5. gün daha ii dio düşük oranı sağlıklı doğum oranı daha yüksek diolar...biride böle dio...kafamm karıştı yanii...üzülüom böle ikilemde kalıncaa:18:
canımm 2 tane transfer olcağını sölememiştin bana ama çokk sewindimmmbiz nasılsa çok yumurtluozz 4 tanede kayabilirler
![]()
kimyasal mı yaniii...neyse kuzumm...canın sağolsun...
bende pko lu bir hatunum artık...doğum kontrol hapı kullanacam bu ay ve bi dahaki adetimle başlayacam...
okudum canım yazmışsın Allah razı olsun dua etmişsin...çok memnun kaldım yeni doktorumdan o nerde o olacak çok güven verdi bana...bu ay bazı ilaçlar kullanıp ultrason kontrolleri yapacak nisan adetiylede başlayacam...
ne biliyim kuzum öle dedi...valla bende anlamadım...senin gibi biliyodum bende ama bugün de bunu öğrendim..
o kadar çok şey konuştukki daktırla hangi birini söyleyeceğimi bilememişim demek...evet 2 kuzu koyacakmış...4 tane tutarsa nereme sığdırır taşırım ben aman deyimmm yerim dar...