• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

dönüşü muhteşemmi olacak yoksa zararlımı çıkacak görecez bakalım...gelmediği her dakika kendisine okunmamış sayfalar olarak geri dönecektir...okumadan cevap yazmadan da rahat edemediği için şaşı olma riskiyle başbaşa topiğin tozlu geçmiş sayfalarında kaybolacak..

:60::60::60: demek o gün bugündür her örgü ören gördüğünde koşuyorsun:60: senin işinde zor tabii..kandırmışlar seni küçükken hala bilinç altının etkisindesin demek...e o zaman bende örmeye başlayım sen koş 10 kilo fazlan içinnnnn:6::6::6::6::6:

sen nerdesin hanııımmmmm...bi göründün sonra yoksunnnn:50::50::50:

sen başla örmeye :6::6::6::6: ben koşuyorum.....

cok sağolun canlarım inşallah güzel sonuçlar cıkar egunalcim beni rahatlattın ben böyle bişey hic duymamıstım oyüzden cok endişelendim ağladım inşallaah kaybolur tamamen. bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenmek baya bi zor oldu bacab bacak üstüne atmış bi türlü acmıyo bacak arasını doktor öksür dedi bana cokuk bi irkildi o anı görmeniz lazımdı hemen actı bacağını gördük pipisini utangac olacak oğlum göstermiyo kimseye :1::40:

bacak bacak ustune atmsı heee eyerım ben onu yaaa kıyamama oksurme bırdaha tamammı annesı kormasın oglumuz aaaa evet kesınlıkle utangac olacakkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::1::1::1::1:

kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere :49:
:64:
oley....... darısı bizlere.... sağlıkla mutlulukla alırsın bebeğini insallah... :64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar bildiginiz gibi benim eşimde sorun var bebegim olmuyo ama günüm geçti 5 gün dün kuzenim zorla test yaptırmıştı ve çif çizgi biri silik çıkmıştı ben bunu dün yazmıştım zaten sizee test bozuktur diyorum ama hala gelen giden yok tekrar yapmak istemedim boşuna sonuç bana göre belli çok eminim bişey olmadıgına ama ne biliyim yaaa insan tuhaf oluyo işte

hemen test yaptır... hadi çok merak ettim sonucu....insallah güzel haberler alacağız...

dönüşü muhteşemmi olacak yoksa zararlımı çıkacak görecez bakalım...gelmediği her dakika kendisine okunmamış sayfalar olarak geri dönecektir...okumadan cevap yazmadan da rahat edemediği için şaşı olma riskiyle başbaşa topiğin tozlu geçmiş sayfalarında kaybolacak..

sen dayanamazsın ona ve bı ozet gecersın kuzum benım aaa:16::16::16:

geçmişteyim... geliyorum ... bekleyin beni kızlaarrrrr..

bence hata yaparsınnnnnn konuya dal kuzum :1::1: bogulma oralarda:52::52::52:

kuzum başlıyorum
1- ilk ben istedim diye oldu diye başlıyım bide belki işe yarar dedi doktor zati histeroskpi olucam oda aradan çıksın dedim
2- bende 2.tüpte çok kaliteli olmadığını söylediler yumoşun normalde pko görünü var ama pkos değilim eşimde ileri harekt ve morfoloji bozuk ama normal gebelikte olur diyolar:53:
3-1200 tl indirimli yoksa 1000 dolardı
4-2.cisinde açıkladım kuzum
5-beylikdüzü medicana aysun laçin
6-bu ne kız acuk sordun :))
7-cevap verdim sanırım :))))
8-kuzum bende 2 aşılama 2 tüp oldu ama genel manada sorun yok morfoloji aşılama tüpte işlem gördüğü için işe yarayanlar yetiyo bende yumoş sayıyı ii ama kalitesi düşük çıktı sonuncuda bende prolaktin yükseliyo belki o sorun belki başka bişi var diye hem hist hem co-cültür yapılacak hatta bu sefer pgt bile yapılabilir başka soru varsa sor kuzum aklıma bunlar geldi ayrıyeden stres baş etken belki ondanda olmuyabilirmiş

aslında dediğin gibi stres... ben çok araştırıyorum yapmıcam diyorum gene bişileri okurken buluyorum kendimi elimde değil tabi... allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun çok zor bir süreç bende sürekli merkez araştırıyorum en iyisi hangisi ???ama tabi ne yazıkki bunları denetleyen bilgi edinebileceğimiz esas bir merkez yok başarı oranları vs... kadınlar klubundan bakıyorum ama tabi illaa herkesin bir merkezle sorunu olmuş tmm diyorum bu iyi gibi pat bi yazı çıkıyo karşıma yıkılıyorum 4.için çok korkuyorum ben bidaha negatif sonucu almak beni bitirir hep dik durdum ama 4. yıkar gibi geliyo büyük konuşmayım ama çokta yalnız hissediyorum kendimi garip bir şekilde eşim zaten hiçç araştırmaz sağolsun sne hallet diyo e benim omuzlarımdaki yük inanılmaz olumsuz oluncada sen buldun diyo ....kimse hiç birşeyin ucundan tutmuyor tek başına çok zor oluyor hep bi yardım bekliyosun zaten eşimin ailesi ile hiç görüşmüyoruz onlardan hayır yok bazende bidaha denemesemmi diye düşünüyorum belkide allah istemiyor neden zorluyorum ki diyorum...bilemiyorum yani onu düşündüm bu sabah eskiden bir söyler bin gülerdim artık gülemiyorum bile içten hep gözyaşlarım hazırda duruyor gülmeyi unuttum...neyse uzattım gene işte böyle sen nezaman yaptırcaksın bunları inşallah hayırlı haberler veririsn bize de umut olusun seviniriz birlikte canım....

herkeze günaydın...kızlar benim kırmızılar geldi malesef çokk üzüldüm çok agladım kocamda ne oldugunu anlamadı napalım kısmet deyilmiş bi son gebelik testim kesinlikle yapmam bidaha :43::43::43::43::43::43:

canım çok üzüldüm...ama bizlerinde mucizesi gelecek Rabbimin izniyle... üzülme....:38:

izmir den istanbula geldi hala izmirlilerle takılıyooo hatunnn...bende buluşacaksınızda beni kıskandıracaksınız diye bekliyoruuuummm...nerdeeeee:9:

Demedi deme İbrahimmmmm sen Ankaradan gelirsinnn biz ekinle görüşemeyizz.Yada karasu ile benn görüşürüzzz ama ekinnnn çık çıkkkkkkk...

geçmişteyim... geliyorum ... bekleyin beni kızlaarrrrr..

Allah iyiliğini versin seninn hepp okuuu hepp okuu nereye kadar...........

hemen test yaptır... hadi çok merak ettim sonucu....insallah güzel haberler alacağız...

Kıssss okuysun mademm tamm okuuu...Kızınn kırmızıları geldii bugünnn..Onunda testi benimki gibi bozukmuş herhall..

aslında dediğin gibi stres... ben çok araştırıyorum yapmıcam diyorum gene bişileri okurken buluyorum kendimi elimde değil tabi... allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun çok zor bir süreç bende sürekli merkez araştırıyorum en iyisi hangisi ???ama tabi ne yazıkki bunları denetleyen bilgi edinebileceğimiz esas bir merkez yok başarı oranları vs... kadınlar klubundan bakıyorum ama tabi illaa herkesin bir merkezle sorunu olmuş tmm diyorum bu iyi gibi pat bi yazı çıkıyo karşıma yıkılıyorum 4.için çok korkuyorum ben bidaha negatif sonucu almak beni bitirir hep dik durdum ama 4. yıkar gibi geliyo büyük konuşmayım ama çokta yalnız hissediyorum kendimi garip bir şekilde eşim zaten hiçç araştırmaz sağolsun sne hallet diyo e benim omuzlarımdaki yük inanılmaz olumsuz oluncada sen buldun diyo ....kimse hiç birşeyin ucundan tutmuyor tek başına çok zor oluyor hep bi yardım bekliyosun zaten eşimin ailesi ile hiç görüşmüyoruz onlardan hayır yok bazende bidaha denemesemmi diye düşünüyorum belkide allah istemiyor neden zorluyorum ki diyorum...bilemiyorum yani onu düşündüm bu sabah eskiden bir söyler bin gülerdim artık gülemiyorum bile içten hep gözyaşlarım hazırda duruyor gülmeyi unuttum...neyse uzattım gene işte böyle sen nezaman yaptırcaksın bunları inşallah hayırlı haberler veririsn bize de umut olusun seviniriz birlikte canım....

valla kuzu bu yolda tek başınayız bunu atık anladım eş sadece sperm konusunda yardımcı oluyolar sağolsunlar benimki ben ne sorun var ne diyim ne sorum diyo ben anlamam diyo hep ben araştırdım kendim için ayrı doktor onun için ayrı doktor aradım aileye gelince benim annemler biliyo eşimin taafı bilmiyo ama sorulardan başka bi getirisi yok bilmesin kimse daha ii yanında oluyolar ama ben tek tabanca olmaya alıştığıma etrafımda insan görmek sıkıyo artık ben 2 aşılama yaptım hiç sorun yok denyo çözülmüycek problemler değil dediler üstüne 2 de tüp oldu hala olmadı rabbim ol demedi diyorum amaher hormon annelik hissin dahada arttırıyo ama yılmak yok şu an saraçoğlunu aradım ondan gelen kürleri deniycem 3 aylık kürmüş bide şim yenisgarayı bıraktı 3 ay bekliyim sırasına koyucam kuzum hee bide benim eşim vitaminleri falan vardı hep unuturdu dün sigara bıraktı buna vitmain falan verdiler hiç sektirmiyo bende okadar içmene gerek yok dedim aklımdan çıkmıyo dedi demek bebek ikinci planda dedim kaldı öyle sen güçlü ol gerisi boş

kuzu bende sana soram histeroskopi yapıldımı sana
genetik test yapıldımı
hormonlar nasıl hem senin hem eşinin
adet düzenin nasıl sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında
süekli kullanmam gereken ilaç varmı senin veya eşinin
sigara içiyomusunuz
streslimisiniz
kaç yıldır deniyonuz
olmama nedenleri neler tüplerin sen nerede yaptırdın tüpleri dond.yumurtan kalıyomu

merhaba arkadaşlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı beyninde ufak bi kist gördü doktor bana endişe etme dedi bu 6 aydan sonra tamamen yok oluyo dedi 4lü test iin kan verdim ve ayrıntılı ultrason istedi benden canım çok sıkıldı doktor rahatlattı beni biraz önemli bişey değil dedi bu bebeğim topikcan mış bu arada bana dua ediin lütfen 4lü testimiz iyi çıksın :43:

canım dualarımız seninle ve bebeğinle....her şey düzelecek bak göreceksin..

Slm kızlar nasilsinz bn anneme geldim ve annem gelirgelmwz iPad imı uçurdu merdivenden kap kırıldı şimdi iPad ekran gidip geliyor ben kocama ne Dicem şimdi hadi bana yardım edin çok üzüldüm ben şimdi bütün keyfim kaçtı benim :14::14::14:

sen başla örmeye :6::6::6::6: ben koşuyorum.....

:9::9::9::9::9::9:

cok sağolun canlarım inşallah güzel sonuçlar cıkar egunalcim beni rahatlattın ben böyle bişey hic duymamıstım oyüzden cok endişelendim ağladım inşallaah kaybolur tamamen. bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenmek baya bi zor oldu bacab bacak üstüne atmış bi türlü acmıyo bacak arasını doktor öksür dedi bana cokuk bi irkildi o anı görmeniz lazımdı hemen actı bacağını gördük pipisini utangac olacak oğlum göstermiyo kimseye :1::40:

ay yerim ben onuuuu..bacak bacak üstüne atmışşşşş sıpaaaa...öksürmenle irkilmiş bebecik düşünsene bizim yaşadıklarımız nasıl etkiliyor kuzuları...o yüzden yüksek moralli ve stresten uzak olmak gerekiyor...ayıp diye göstermemiştir pipisini annesi...çok güzel yaaa için kığır kıpır oldu...hani nerde fotosu... ''göster oğlum teyzelere pipini'' desene oğluşunaaa:emir_bebek::9:

bizi uyku tutmamış zuzucummmm..
gece yattığımda 2 buçuktu sabahta 6 da kalktım annemi almaya gittim...
sen niye yatmadın bakiiimmmmm

Canım ben her sabah erken kalkarım sevgilimle kahvaltı yaparım topige giremiyorum pc yok iPhone var ondanda zorlanıyorum ama artık ondan girmeye karar verdim isimi yaptım biraz uyudum geldim yine bu arada gozunaydin annen gelmis hos gelmis....

Ben geldiiiim boynumda 1 belimde 2 tane olmak uzere 3 adet fitigim mevcut 779 da kalmisim onemli bi gselisme varmi ozet alayim canlarim benim

Gecmis olsun canım Allah iyiliğini versinn....

herkeze günaydın...kızlar benim kırmızılar geldi malesef çokk üzüldüm çok agladım kocamda ne oldugunu anlamadı napalım kısmet deyilmiş bi son gebelik testim kesinlikle yapmam bidaha :43::43::43::43::43::43:

Gecmis olsun canım nasip değilmiş inşallah en kısa zamanda bebisine kavuşursun .....

Güldennnnnnnnnnnnnnnnnnn halil sezainin duman diye bir şarkısı varya hanii incir reçeli filminin de müziği,50 oldu galibaa tekrar diyip gene dinliyorummm..Dertlenndimm nedenseeeee..Bergenn mi açsam dinlesem daha mı iyi gelir acaba????:18::18::ssz::ssz::ssz::1::1::1: Sarı kafalarım bile karmaşık duygular içindee bir ağlıyor bir gülüyorrlar...

merhaba arkadaşlar doktordan geldim biraz canım sıkıldı beyninde ufak bi kist gördü doktor bana endişe etme dedi bu 6 aydan sonra tamamen yok oluyo dedi 4lü test iin kan verdim ve ayrıntılı ultrason istedi benden canım çok sıkıldı doktor rahatlattı beni biraz önemli bişey değil dedi bu bebeğim topikcan mış bu arada bana dua ediin lütfen 4lü testimiz iyi çıksın :43:

bacak bacak ustune atmsı heee eyerım ben onu yaaa kıyamama oksurme bırdaha tamammı annesı kormasın oglumuz aaaa evet kesınlıkle utangac olacakkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::1::1::1::1:

canım dualarımız seninle ve bebeğinle....her şey düzelecek bak göreceksin..

canım endişelenme kötü birşey yoktur benim kızkardeşimin ikizlerinde oğlanda vardı doğumdan sonra kafasında bir kitle vardı aynen öle dediler ve gitti olabiliyor yani allah büyük onlar melek yüce allahımın koruması altınalar annesi topikcan ha oğlan sayısı fazla gibi geldi bana :))) hadi allah hayırlısı ilekucağına almayı nasip etsin inşallah....

evet ecrincim keyfi yerindeydi oğlşumun demekki annenin bi öksürü bebeği nasıl etkiliyo canlı şahit oldum :)

defneelma canım cok teşekkür ederim arkadaşım

35izmir öylemi canım demek sonradan kayboldu inşallah bizimkide öyle olur dua et teyzesi .bana da öyle geldi ama bakalım diğer hamişlerimizinki belli olsun da :1:

sen dayanamazsın ona ve bı ozet gecersın kuzum benım aaa:16::16::16:

bilmem artık duygusal tarafıma dek gelirse özetlerim napıyııımmm...

Demedi deme İbrahimmmmm sen Ankaradan gelirsinnn biz ekinle görüşemeyizz.Yada karasu ile benn görüşürüzzz ama ekinnnn çık çıkkkkkkk...

valla bende sizin buluşmanızdan ümidi kestim...napalım kuzum ben napar eder gelir seni görürüm bunun için çalışmalarım devam ediyor:34:

Slm kızlar nasilsinz bn anneme geldim ve annem gelirgelmwz iPad imı uçurdu merdivenden kap kırıldı şimdi iPad ekran gidip geliyor ben kocama ne Dicem şimdi hadi bana yardım edin çok üzüldüm ben şimdi bütün keyfim kaçtı benim :14::14::14:

nasıl uçurduuuuu bilerekmi kazaramı????

valla kuzu bu yolda tek başınayız bunu atık anladım eş sadece sperm konusunda yardımcı oluyolar sağolsunlar benimki ben ne sorun var ne diyim ne sorum diyo ben anlamam diyo hep ben araştırdım kendim için ayrı doktor onun için ayrı doktor aradım aileye gelince benim annemler biliyo eşimin taafı bilmiyo ama sorulardan başka bi getirisi yok bilmesin kimse daha ii yanında oluyolar ama ben tek tabanca olmaya alıştığıma etrafımda insan görmek sıkıyo artık ben 2 aşılama yaptım hiç sorun yok denyo çözülmüycek problemler değil dediler üstüne 2 de tüp oldu hala olmadı rabbim ol demedi diyorum amaher hormon annelik hissin dahada arttırıyo ama yılmak yok şu an saraçoğlunu aradım ondan gelen kürleri deniycem 3 aylık kürmüş bide şim yenisgarayı bıraktı 3 ay bekliyim sırasına koyucam kuzum hee bide benim eşim vitaminleri falan vardı hep unuturdu dün sigara bıraktı buna vitmain falan verdiler hiç sektirmiyo bende okadar içmene gerek yok dedim aklımdan çıkmıyo dedi demek bebek ikinci planda dedim kaldı öyle sen güçlü ol gerisi boş

kuzu bende sana soram histeroskopi yapıldımı sana
genetik test yapıldımı
hormonlar nasıl hem senin hem eşinin
adet düzenin nasıl sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında
süekli kullanmam gereken ilaç varmı senin veya eşinin
sigara içiyomusunuz
streslimisiniz
kaç yıldır deniyonuz
olmama nedenleri neler tüplerin sen nerede yaptırdın tüpleri dond.yumurtan kalıyomu

histereskopi yapıldı temiz hiç bir sorun yok ...
genetikler 2 defa yapıldı ben homozigotum onun dışında sorun yok....
hormonlar da hiç bir sorun yok hepsi güzel ( sadece ben 2002 yılından beri prolaktin sorunu yaşadım ilk testlerim 90 dı sonuç doktorlar şok olmuşlardı tomogrofi çekildim beyinde hipofiz bezinde iyi huylu bir tümör vardı hep dostinex kullandım inişli çıkışlı oluyor ama artık 90 olmuyor en fazla 50 gibi falan oluyor) ama hep ilaç aldığımm için tedavilerde 20 lerdeydi)
adet düzenim süper 28 günde bir şaşmaz.
ben 32 eşim 35 yaşında
ilaç sadece dostinex
sigara kullanmıyoruz ( eşim 1 yıldan fazladır içmiyor)
çok stresliyiz ikimizde inanılmaz hemde
7 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz
eşimde sayı hız ve morfoloji sorunu var benle ilgili bişi yok tedavilerimi 1.izmir smyrna 8 yumurta 4 embriyo 2 transfer dondurulmuş yok.
2.izmir irenbe 8 yumurta 2 embriyo transfer dondurulmuş yok.
3.istanbul asm 15 yumurta 11 embriyo 9 iyi kalite dendiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! hiç ölen de olmadı tarnsferim 4.gn oldu üzerine 3 daha beklediler ölen olmadı ama bölünmeleri sağlıklı değildi donmuş embriyom yok....
bukadar tatlım...
şimdi kaan aydosa gittik sperm dna hasar tespiti için onun sonucunu bekliyoruz ona göre yol alıcaz kısmetse....

canım garantısı yokmu ya bı care bulunur sanırısam yaaa uzulme vardır bır hayır

geçmiştemisin:1: eyvahh ordan anca gelirsin canımmmm:9:

geldim ya... o kadar da geç kalmadım sanırım...

gerçekten beklediniz ... sayfalar uçuşmadı şükür... yetiştim...

geldim kız.... bak çoklu cevap bile yazıyom size...

veririim canikom yalancı selanik örüyom :)))) hadi sen bi git şimdi koştura koştura gel çabuk bitsin :))) of küçükken örgü örenler öle derdi bize hep koşardık ogündür bugündür örgü ören birini görünce koşarım ben :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

çok güldümmm..... ay ilahi.....

Allah iyiliğini versin seninn hepp okuuu hepp okuu nereye kadar...........

Kıssss okuysun mademm tamm okuuu...Kızınn kırmızıları geldii bugünnn..Onunda testi benimki gibi bozukmuş herhall..

enerjik dedin ya bana.. seni utandırmamak için okuyorum geçmişi....evet ya fundanın test bozukmuş....ne sinir bir şey ya... zaten her şeyden umutlanıyoruz.. bu olay testlerin bize attığı en büyük kazıktır...

histereskopi yapıldı temiz hiç bir sorun yok ...
genetikler 2 defa yapıldı ben homozigotum onun dışında sorun yok....
hormonlar da hiç bir sorun yok hepsi güzel ( sadece ben 2002 yılından beri prolaktin sorunu yaşadım ilk testlerim 90 dı sonuç doktorlar şok olmuşlardı tomogrofi çekildim beyinde hipofiz bezinde iyi huylu bir tümör vardı hep dostinex kullandım inişli çıkışlı oluyor ama artık 90 olmuyor en fazla 50 gibi falan oluyor) ama hep ilaç aldığımm için tedavilerde 20 lerdeydi)
adet düzenim süper 28 günde bir şaşmaz.
ben 32 eşim 35 yaşında
ilaç sadece dostinex
sigara kullanmıyoruz ( eşim 1 yıldan fazladır içmiyor)
çok stresliyiz ikimizde inanılmaz hemde
7 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz
eşimde sayı hız ve morfoloji sorunu var benle ilgili bişi yok tedavilerimi 1.izmir smyrna 8 yumurta 4 embriyo 2 transfer dondurulmuş yok.
2.izmir irenbe 8 yumurta 2 embriyo transfer dondurulmuş yok.
3.istanbul asm 15 yumurta 11 embriyo 9 iyi kalite dendiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! hiç ölen de olmadı tarnsferim 4.gn oldu üzerine 3 daha beklediler ölen olmadı ama bölünmeleri sağlıklı değildi donmuş embriyom yok....
bukadar tatlım...
şimdi kaan aydosa gittik sperm dna hasar tespiti için onun sonucunu bekliyoruz ona göre yol alıcaz kısmetse....

canım şimdi nerde tedavi olmayı düşünüyorsun.... ben kentte tedaviye başladım...

Back
X