Cnm basbas söylerim mutlaka demi ben şimdi başka Dr a gidemiyorum suratsiz geliyor başka drlr banainsallh seninde gebelik takibini yaptırır sin Dr umuza oh beraber buluşuruz çıkışda kordonda portakal suyu iceriz inşallahcanımm ben bugün daha iiim karnım ara ara ağrıo ama idare ederim.ayy gel walla görüşelim yaa.aral beye slm söle benden..özledim walla onu çokiisindir işşallah endişelenme dualarım seninle canım benimm...
![]()
he salla bari içimizden biri zeki olsun o da egunalim olsun yakışır kardesime hürremlikbak dedim adam için için sevinmiştir bile ipad kim takar ... sen iyi ol canım çoğu hamilenin karın ağrısı oluyor bıcırık yerini genişletiyordur .....
valla öyle adamlar bizi yola getiriyor egunal zeki kadın bak hiçbir sahnesini atlamadan izliyor kesin taktik alıyor![]()
oyyyy yerim ben onu bugün ne güzel haberler aldık böyle önce topikcan sonra topikgülll..maşallah canım...
niye kırıldın kuzum tabii çınlatcaz kulağını bekliyorum buluşmanızı ve beni kıskandırmanızı baktım tık yok sizden dilime doladım hemengüzel zaman geçirmişsin iyisin maşallah...
ne elması cicim meyve tabağı yaptım
bende seni özledim gün yapmak topik mesaini aksattı tam 3 gün yok sana bi daha gün taammııııııı...
tamam kuzum sen koy şimdi bakamazsam yarın bakarımmm..
valla topiğe geldim ama hürreme bakmaktan yazamıyorummm...gitcem birazdan...
izle cnm Bende izliyorum kirlendim hatta tv ye kocamda yok kaldım bizimkilerin e line