• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: uzun protokol anlamına mı geliyor :28: bende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta :15: ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi :52::ssz:

sizlerden ne haber nasılsınız :16::29:

ben kısa protokol başaldım yumurtalar toplandıktan sonra uzadı da uzadı.. malum rahim deyapışıklıklar oluşmuşştu...bebişlerim 2 aydır bekliyor annelerini...

ben adetin 3 günü gonalf le başladım sonra da cetrotide ve menagonla devam ettim pregnyl le çatlatma iğnesi oldum yumurtalar toplandı 15 günde bitti ilaç faslı...adetten sonra da bantlarla devam ettim haftda bir değiştirerek 4 kutu kullandım..şimdi adetle tekrar ilaçlara başladım..

$IMG_0101.webp teyzelerii oğluşum büyümüşmü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar hepinize iy geceler ben yatayım artık sabah erken kalkıcam dua edin bnm için :18:
dualarım seninle ALLAH yardımcın olsun canımmm...
Güzel arkadaşlarım ben kaçıyorum... Hepinizi öptüm yaın görüşürüz......
ii geceler canım.ALLAH rahatlık versin bebişinle sana enişteyede tabi:1:
Iyi geceler canlarım allah rahatlık versin transferi olacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun bebişleriniz sıkıca tutunsun....
ii geceler canımm..
aNLIYORUM TABİİKİ CANIMM YAŞADIKLARIN ÇOK DOĞALLL..Ben akupunktura gidiyorum ya aku doktorum anlatıyo bana bunlarıı..Birde ben çin tıbbı ile ilgili birçok makale falan okuyorummm ordan yanneeee..İnş kalınlaşır canım rahimmm bebişlerin sımsıkı tutunurlarr..

Akasyammm başarrdın bakkkkk..

Kızlar bende kaçarr..Hepinizi seviyommm..Veee çokk öpüyrummmmmmmmmmm..

bende seni sewiomm..ii geceler canımm:54::54:

olsun promosyon falan idare etsin artık:1::1:yapcak bişi yokkk:17::17:
eli mahkum kabullendi... bakma sen hernekadar söylensede benden daha çok endişeliniyo bişey olurmu diye... öle oluncada sürekli bi yerinmi acıdı..aman dikkat et.. rahatmısın diye sormaktan ekşının tadı kalmıyo:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
dönünce evine sizdede başlar aynı muhabbetler:)))))

kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: Uzun protokol anlamına mı geliyor :28: Bende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta :15: Ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi :52::ssz:

Sizlerden ne haber nasılsınız :16::29:

canım ne oldu merkezi niye değiştirdin aslında bende acıbademde yaptırmanı şstiyordum ama diyemedim olumsuz birşey olursa etkilemiş olmak istemedim

ben kısa protokol başaldım yumurtalar toplandıktan sonra uzadı da uzadı.. malum rahim deyapışıklıklar oluşmuşştu...bebişlerim 2 aydır bekliyor annelerini...

ben adetin 3 günü gonalf le başladım sonra da cetrotide ve menagonla devam ettim pregnyl le çatlatma iğnesi oldum yumurtalar toplandı 15 günde bitti ilaç faslı...adetten sonra da bantlarla devam ettim haftda bir değiştirerek 4 kutu kullandım..şimdi adetle tekrar ilaçlara başladım..
canım geçmiş olsun inşallah çok yakında bebişlerin göbişinde olacak :49::29: aaa yani kısa başlayıp uzun gibi olmuş galiba geç olsunda güç olmasın canımm :nazar::16:

Eki Görüntüle 352836 teyzelerii oğluşum büyümüşmü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşşallah onaaaaa....
eli mahkum kabullendi... bakma sen hernekadar söylensede benden daha çok endişeliniyo bişey olurmu diye... öle oluncada sürekli bi yerinmi acıdı..aman dikkat et.. rahatmısın diye sormaktan ekşının tadı kalmıyo:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
dönünce evine sizdede başlar aynı muhabbetler:)))))

ahh başlar walla ama lafta kalır:17:benimkide pek yanaşmaz yanıma artık bu 4. deneme alıştı 3 denemede yasaklara.korkar zaten oda:17::17:aynen canım rahat olmayınca olmuo hiç bişi:17::17::17::17:

canım ne oldu merkezi niye değiştirdin aslında bende acıbademde yaptırmanı şstiyordum ama diyemedim olumsuz birşey olursa etkilemiş olmak istemedim
canım yaaa dün akşam düşündüm işte rapor ayarlayacak ya Turgut bey :28: dedim ki adam hazırlıyacakken niye ben kadın doğum dr uyla koştur koştur mücadele vereyim :19: sitres artacaktı valla :ssz: hiç uğraşmayım dedim hem ilçemizin durağınada yakın oluyoo acıbadem :10: çok koşturmadan yorulmadan rahatça devam ederim diye düşündüm acıbademde kararlıyımm :3::nazar:

OOY OY MAŞALLAH YESİNLER :nazar::emir_bebek::nazar: ÇOK GÜZEL ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIRSIN.....

CANIM AZ ÖNCE YAZMAYI UNUTTUM LUCRİNLE BAŞLIYORSAN UZUN PROTOKOL ADETİN 21. GÜNÜ LUCRİN ADETİN 2. GÜNÜNDEN İTİBAREN GONAL F VE 1 İĞNE DAHA HAYIRLI OLSUNN
canım az iğne kullacağım öyle mi :28: inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz :49::29::54:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşalllah oğluşuna....

OOY OY MAŞALLAH YESİNLER :nazar::emir_bebek::nazar: ÇOK GÜZEL ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIRSIN.....

CANIM AZ ÖNCE YAZMAYI UNUTTUM LUCRİNLE BAŞLIYORSAN UZUN PROTOKOL ADETİN 21. GÜNÜ LUCRİN ADETİN 2. GÜNÜNDEN İTİBAREN GONAL F VE 1 İĞNE DAHA HAYIRLI OLSUNN

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşşallah onaaaaa....

ahh başlar walla ama lafta kalır:17:benimkide pek yanaşmaz yanıma artık bu 4. deneme alıştı 3 denemede yasaklara.korkar zaten oda:17::17:aynen canım rahat olmayınca olmuo hiç bişi:17::17::17::17:

maşallah canımm inşallah hayırlı-sağlıklıca kucağına alırsın sıkıntısızca :emir_bebek::nazar::16:

çok teşekkür ederim canlarım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguları yaşamayı rabbim sağlık versin daha oncee:16:

canım az iğne kullacağım öyle mi :28: Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz :49::29::54:

yok canım kısa protokolden farklı olan yanı adet olana kadar lucrin kullanman o fazlalık oluyor onlar tüm iğnelere adet ile başlıyorlar bebek gelsinde ha bir eksik ha bir fazla zaten yeteri kadar iğneye doyuyorsun. Tedavilerimiz denk gelmese bile karşılaşırız ben acıbademe yakın oturuyorum..

yok canım kısa protokolden farklı olan yanı adet olana kadar lucrin kullanman o fazlalık oluyor onlar tüm iğnelere adet ile başlıyorlar bebek gelsinde ha bir eksik ha bir fazla zaten yeteri kadar iğneye doyuyorsun. Tedavilerimiz denk gelmese bile karşılaşırız ben acıbademe yakın oturuyorum..
aynen öyle iğnelerle vesile olacak inşşş bebiş Rabbim de dilerse inşşşş :emir_bebek::nazar: hımm anladım canımm ben büyük ihtimal martın 2 si yada 3 ünde adet olabilirim :26: 24 şubat ta lucrin e başlayacağıma göre hemen hemen 10 gün kullanıp adet olup gidicem bakalımm :30::16:

Back
X