• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hakketten ha.....rezil oldum....:14: bu kadar aşağılanacağımı bilsem temizlik yapcam felan demezdim....çok utandım... :17:
gidiyom işte gidiyom...:10:tertemiz evde oturacağım ben...

hiiiii çokmu üzdüm seniii...baktım temizlik yapacağın yok bende topikte asılsız iddialar atayım dedim hakkında belki etkili olur görüyorum ki başarmışım:9: bana kalsa gitme kal bizimleeeee:29:

evet ıste olay orda baslıyor aslında tamamamen bır baslayabılmekte ona baslsan sen supurmekle kalmaz sıler cıflersın bıle heryerı ama tatlım saat 6 esın geldımı sehır dısından gelemedıyse yada gelmıycekse yapma yarın yap

yok canım.. eşim dah bir kaç ay daha orlarda kalacak...iki haftada bir görüyom adamı... gelcek ama bu hafta...

rabbim tüm hastalara şifa versin...dediğin gibi bazı şeyleri yaşamadan anlayabilseydi hata yaptığını...amaaannnnn boşver cicim içlendim geçmişte hemen kendime geleyimmm:21::21::12::12::24::24:

ay bende onu şöyle biliyorum cicimmm
sokakta kadının
mutfakta aşçın
yatakta silahın
ateşle beni kazımım:9:

aynen kuzum bosver ac bır hareketlı muzık kendıne gel hayatımmmm
evet yaaaa bende cok ızlerdık kazımmmm ama artık yoklarrrrr malesefff super sozler vardı :1::1::1:

hakketten ha.....rezil oldum....:14: bu kadar aşağılanacağımı bilsem temizlik yapcam felan demezdim....çok utandım... :17:
gidiyom işte gidiyom...:10:tertemiz evde oturacağım ben...

hele sukur yaaa ohh be gıttın sonunda hıc gıtmıycen sandıkkkk:1::1::1::1:

Son düzenleme:
BEN çıkıorum artıkk tatlışlarr..yarın sabah görüşürüz artık çok yazmayın bak he okuması zor oluyor sonraa (şaka şaka:1: )

ah canımm benım yaa...insan takmıyor gıbı gozukuyor yada ıcınde yasadıklarını dısarıya belli etmemek için uğrasıyor ama o en çok bize zarar veriyor içimize ata ata kendimize yapıyoruz herşeyi....içten içe düşünüp kuruyoruz kafamızda...sonucu ise hastalıkla son buluyor genelde...stresten uzak yaşayın diyor doktorlar meselaa ALLAH askına bu hayatta bu mümkünmü ki

ben 2 senedir rahatım 5 senem sinir stresle geçti eşimden yana değil tabiiii...o yüzden anne olamadım diyorum ya...

aynen kuzum bosver ac bır hareketlı muzık kendıne gel hayatımmmm
evet yaaaa bende cok ızlerdık kazımmmm ama artık yoklarrrrr malesefff super sozler vardı :1::1::1:

hele sukur yaaa ohh be gıttın sonunda hıc gıtmıycen sandıkkkk:1::1::1::1:

burdayım daha... çıkamadım....:19: hep son kez bir bakayım diyorum....sizin yazdıklarınızı görüyom.. yazmadan gidemiyom...:126:

Son düzenleme:
BEN çıkıorum artıkk tatlışlarr..yarın sabah görüşürüz artık çok yazmayın bak he okuması zor oluyor sonraa (şaka şaka:1: )

kenıde ıyı bak canımmm byy

öptüm hepinizi... çıktım...
bekleyin beni anacım....:42:

burdayım daha... çıkamadım....:19: hep son kez bir bakayım diyorum....sizin yazdıklarınızı görüyom.. yazmadan gidemiyom...:126:

:38::38::38::38::38: bende senı optum kuzum haydın kolay gele ama sen yazıyon bız yazıyoz olmuyoooo sen gıdemıyonnnn:1::1::1::1:

arkadaşlar beni de ekleyin listeye bugün itibariyle iğnelere başladım yaşım 34 rezervim az çikolata kistim var ama içi boşaltıldı 2. denemem 2 tanecik yumurta gördü 2. gün muayenesinde onlarla başlıyoruz durum iyi görünüyo dedi umutsuza yakın bir profilim var ama başaracağım diyorum inşallah bu sefer olacak umutluyum banada dua edin bide bu süreçte ne yesem ne içsem bi de onları söyleyin nasıl kuvvetlendirsem durumumu acaba Rabbim hepimize zorlukların üstesinden gelecek gücü versin inşallah hepimizin evlat sahibi olabilelim emeklerimizin karşılğını alalım
hoşgeldin... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun....

sende de kuzummm kocıskom alsana be bana bı eşofman gıyem de sende canım :1::1::1: bende azcık kılo alınca devamlı gıydıgım var oyle ben ona formamı gıydım gene derımmm:9::9::9::9:
adam sürekli diyo sana bişeyler alalım diye ama ben azıcık havalar düzelsin mevsimlik bişeyler alayım istiyorum....

ee onceden tektın smdı bebşin var senınlee öle takımasın sana kocişin valla cok kızarım hee:41:
kocişim melektir benim bi lafımı iki etmez uyuzluk bende....

equnal başkent hastasıymışsın. bende 1 yıla yakın ordaydım tedavi için. ama olmadı sonra merkezi değiştirdim. soracağın bişey olursa tüm detayları verebilirim. inşallah erkek faktörünüz yoktur.
canım ben de başkent hastasıyım ve erkek faktörlü. çok şükür ilk denememde hamile kaldım.

Sözünde duran kuzulardansın sen ne guzel evet bazı ark. var gelcez dıyıp gelmıyorlar buda onlara ders olsunnnnn ohh ne guzel annende gezdın gezdın geldın sefan olsunnnnnnn kuzummmm :1::1:
aman kaynanaya bak yaaaa ben anlamıyorum neden erkek annelerı ogullarını kıskanır da mutlu olsun dıye bakmazlar :44::44::44::44:
sen gene banamı laf soktun bana mı öyle geldi cadı ecrin.....

işte geldim BURDAYIM...
ben bu işte USTAYIM.....
nasılsınız kızlar....?
hoşgeldin sefalar getirdin....

canım....
ben dışarıda hanımefendi....:12:
mutfakta aşçı.....:56:
temizlikte tembel tenekeyim....:44: (tüm sıkıntı kalkıp o süpürgeyi alana kadar....)
ha..ha...ha... tıpkı ben:))))

bende hala inanamıyorum canım,her doktor kontrolüne gittiğimde ,ultrasona bakamıyorum hemen,doktor acaba kötü birşey dermi diye doktora bakıyorum,doktor anlatmaya başlayınca bende bakıyorum ekrana,onu görüncede ohhh diyorum Allahım sana çok şükürler olsun,,
sanırım hareketlerini hissedene kadar hep böyle olucak....
erken gel.....

öptüm hepinizi... çıktım...
bekleyin beni anacım....:42:
bekleriz seni anacım.....

sarı çiçeğim benim...içlenmişsin eski defterleri açınca.... kıyamam ben sana sen boşver kaynanatörü kocişin senin yanında ve seni seviyo ya... unut gitsin gerisini hem bebişinide kucağına alınca sizden mutlusu olmaz.... rabbim mutluluğunuzu daim etsin.....

adam sürekli diyo sana bişeyler alalım diye ama ben azıcık havalar düzelsin mevsimlik bişeyler alayım istiyorum....
kocişim melektir benim bi lafımı iki etmez uyuzluk bende....
sen gene banamı laf soktun bana mı öyle geldi cadı ecrin.....

Yoy yavrusum yaaa sende hemen ustune alındın yanı heeeee:1::1::1:
sende neden adama uyuzluk yapıyon bakalım ben hep yaz hamısı olmak ıstemısımdır kıyafetlerı daha guzel yaaa bencede beke sen evdesın nasılsa elındekılerle ıdare et kuzum ....
:71::71::71::71: bunlar sana

Yoy yavrusum yaaa sende hemen ustune alındın yanı heeeee:1::1::1:
sende neden adama uyuzluk yapıyon bakalım ben hep yaz hamısı olmak ıstemısımdır kıyafetlerı daha guzel yaaa bencede beke sen evdesın nasılsa elındekılerle ıdare et kuzum ....
:71::71::71::71: bunlar sana
zaten evde olduğum için almak istemiyom bişey boşuna masraf kısa zaman sonra havalar güzelleşicek o zaman alıcam kendime ciciler.....
ben alınganım hemen üstüme alınırım:)))))

Back
X