• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aman boşver sen onu.onu yesin biberleri:1::1:
ya cumartesi gelsin kocişim gelsin istiom çok özledimm:14:
karasu nerelerde ya hiç gelmedi bugün?

boşverdim zaten pabucumun kaynanası:63:
evet yaaa sana moral olur gelsinnnn...
karasu hatun firarda acep naptııııı

canım gözün aydın işşallah diğer testinde çok güzel çıkar...bizler iiz nolsunn aynı herşey..

canım benim yaa çok üzüldümm.ama bence sen pes etmessin gibi me gelio.2 tane yavrun olmasına rağmen hala çaba sarf ediosun.bravo sana.ama bence bi süre ara ver derim hem dinlenmiş olursun.napalım kısmet böleymiş...topla kendini ve aramıza dön.seni özleriz yoksa:16:

maşşallah prensesimize:nazar::nazar:

gezdim canım ama yoruldum walla ya teyzem geldi geleli oturmuoz:1:eyüp sultana gittik bugün dua ettim bol bol hepimiz için.ALLAHIM işşallah kabul eder..

ALLAH kabul etsın canım ALLAH razı olsunnn...... begendınmı oralarııı

ohhhh ekleyinn ekleyinnnn gözümüz yokkkkkkkkkk hııhhhh :19::19::19::19::19::19::19::19::19:

aynen aynenn :46::46::46::46::46::46::46:

kızlar bu ne sessizlik boş boş ekranamı bakıyorsunuz ses verin sessssss

Son düzenleme:
kuzum sana özelden yazcam birazdan bak tamammıııı...bi 5 dk bekliceksin amaaa..

sanırsam sende dizi izliyonnn bildirimlerine baksana kızıııımmm....özelden yazdım sanaaa...

slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi :50::50::50::50::50::50::50::50::50:
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor:14::14:14::14::
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya:50::50::50:

kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?

yaaa çok üzüldüm herşey bitmiş deyil yola devam sonuna kadar ...

cook üzüldüm inan canım,ne desem bilmiyorum..rabbim yüzünüzü güldürsün inş..sevgiler..

Back
X