• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese hayırlı cumalar
bu hafta hep hastanelerdeydim giremedim
1000 sayfaya az kalmış umarım herkes iyidir
son listemiz hangi sayfada bulamadım nedir son durumlar???
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
FSH 7,5 çıktı doktor erken menopoz dedi????
sonuçlarımı ISRAEL beye götüreceğim kafam karıştı
hepinizi öptüm görüşmek üzere

evet canım cok hızlı ılerlıyoruz valla sayfalarr uçupp gidiyorr...erken menopoz mu yas kac kı ala ala yahu:26:

herkese hayırlı cumalar
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6

canim ben hormaon sonuclarindan anlamam ama kac yasindasin?insallah hersey gonlunce olur

destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesk.ederim, kusura bakmayin isimlerinizi tek tek yazmak isterdim ama fazla zamanim yok
opuyorum sizi:16::16::16:
iyiki varsiniz

haha gel sarılll ayyy :))):38::70:

tamam geliyoruummm:10::10::10::10::10::10:
:48::48::48::70::70::70::70:

bebıs olsun tabı cnmmm aaa gelmesın tabıkıdeee....
goruscezzzzzzzzz bakalım neler olcak....
evfet uyu bıraz dol al kuzum yaaa sabahın korunde kalkıyon kalda eksın yap yat sabah daha cok tutmas olasılıg varmıs yaaa:17::17::17:
bana kaynamadımı :43::43::43::43:
bazen gereksız gelıyor fec bana ama oyun oynuyorum ben genelde cok kolay resımyuklemek neden sıkılıyorsun kı aaaa sende usengecccc:1::1::1:

bak üzüldüm şimdi niye öyle diyosun...35izmiri yeni gördüm ondan onun muhabbeti oluyooo...seni gece gördüm tanıdım zaten kalbime hafızama çoktan yerleştirdim:38:öyle deme valla içlenir ağlarım:43:...resim yüklemek zor diye değil kim seçecek o kadar resmin arasından da yükleyecekkk amaaannn arada bi güncellerim bir iki resimle yeter işteee:8::8::8:bikinili resimlerimi koyayımmııııı:1:ayyyy kociş bi görürse doğduma pişman eder beniiii:1:

canım bende seni pek bi beğendim pek hoş birisinn dal gibisinnn maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: benimde sana kanım kaynadı daha bir kaderdaşızya ondandır :))))

sağol canım hepimiz ayrı güzeliz zaten güzelliğin ne önemi var ALLAH çirkin şansı versin...MAŞALLAH eli yüzü düzgün hatunlarız herşey tamam ama anne olamıyoruz işteee...belkide bu durumun en güzel tarafı birbirimizi tanımaya vesile oldu...normal yolla anne olsaydık bu topikte ne işimiz vardıkiiii...

hehe:1: bende olee ya evlendiğimden beri çalışıyorum dediğin doğru olabilir dicektim ama bizdeki sorun eşimmle ilgilii:50: nese nasip canımcım..
oh valla sizin kocişler yine face e izin veriyor resimde koymayıverr..bak olan varrrr olmayan varrr hıhh:63:

ah canımmm demek face sin yok...olsun benimde yakın bi zamana kadar yoktu ısrar üzerine açtım uzaktakilerle hasret gidermek için şimdide kızları görmeme yaradı...

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6

yasın kackı canım yaaa rabbım yardımcın olsunnnn

canım benımkıde ızın vermıyordu evlenırken kapattık sonra kardesım dedı enıste ıste gızlı yaparız soyle boyle tmm dedı actık onunkınıde ozaman actık oda kapamıstı sımdı guzel resmım veya bıraz acık ızın vermez oyel berabersek verırde tek koymam bazen dıyo kapatcam gene fes dıye gecen bırı durtmus tanımıyom bende o gormus dellendı o kımmıs dıye o yzuden cok kıskanc anacıgım cokkk:18::18::18:
bende o yuzden pek koymamm o da koymaz zaten...

aynen cnm bende evlenırken kapadımm..onda da yokk bende de olee anlaştık napayımm...benımkıde olee kıskanc ya..ama allahtan gezmeme falan karısmıyorlar bole seylere kızıyor işte..haksızda değiller aslında neler var kızım ya evlı olsan ne yazarr..hepimizn basına gelıyordur yanı benım ıs yernde geldı basıma mesela bı musterı tanısalım falan evlıyım bende fln dedım de bende evlıyım ne var dedı dusunn yanııı:19:

tamam geliyoruummm:10::10::10::10::10::10:
:48::48::48::70::70::70::70:

bak üzüldüm şimdi niye öyle diyosun...35izmiri yeni gördüm ondan onun muhabbeti oluyooo...seni gece gördüm tanıdım zaten kalbime hafızama çoktan yerleştirdim:38:öyle deme valla içlenir ağlarım:43:...resim yüklemek zor diye değil kim seçecek o kadar resmin arasından da yükleyecekkk amaaannn arada bi güncellerim bir iki resimle yeter işteee:8::8::8:bikinili resimlerimi koyayımmııııı:1:ayyyy kociş bi görürse doğduma pişman eder beniiii:1:

sağol canım hepimiz ayrı güzeliz zaten güzelliğin ne önemi var ALLAH çirkin şansı vermiş...MAŞALLAH eli yüzü düzgün hatunlarız herşey tamam ama anne olamıyoruz işteee...belkide bu durumun en güzel tarafı birbirimizi tanımaya vesile oldu...normal yolla anne olsaydık bu topikte ne işimiz vardıkiiii...

ah canımmm demek face sin yok...olsun benimde yakın bi zamana kadar yoktu ısrar üzerine açtım uzaktakilerle hasret gidermek için şimdide kızları görmeme yaradı...

34 yaşıma gireceğim 27 mayıs da

canımcm hakılısındaa adam anlamıyo işte hasret gidermek için desemm telefon denen bişey var derr hehe:9:

ay baharcım valla bende çok şaşkınımm doktorunla konus bakalım o senı daha ıyı aydınlatırr...

aynen cnm bende evlenırken kapadımm..onda da yokk bende de olee anlaştık napayımm...benımkıde olee kıskanc ya..ama allahtan gezmeme falan karısmıyorlar bole seylere kızıyor işte..haksızda değiller aslında neler var kızım ya evlı olsan ne yazarr..hepimizn basına gelıyordur yanı benım ıs yernde geldı basıma mesela bı musterı tanısalım falan evlıyım bende fln dedım de bende evlıyım ne var dedı dusunn yanııı:19:

inanmiyorum ya nekadar s...insanlar var oyle tobe tobe evli bi hatuna,deseydin ya esinede bu kadar esnekmisin diye:20:

koy koyda bikinili resimde enişte vursun seni dimi arada bır tek tuk atarsın yeter kuzum yaaa .... tek sıkıntı o olsun hayatımızdaa....
hımmmmm sagol kuzum benımmm aglama yaa sen cok sulu gozlusun ama :19::19::19:

OHH OHHHH..face kardeşliği yapın,orda aktifleşinn biz ne olcaz burdaa hee size diorum sizeee.....:41:

topikteyiz cicim seni ihmal edermiyim hiiçççç...

herkese hayırlı cumalar
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6

yaşına göre değerlerin normal bence dediğin gibi başka doktor yorumlasın bi de...listelerimiz 902.sayfada bakabilirsin canım...

gunaydin tatlim,ehh iste ama kanamam kesildi dun sakir sakir kanamisti ,aksamdan beri bisey gelmiyor:44:
vucutta kafayi yedi

kesildi demek belkide yerleşme kanaması yaşamış olabilirmisin kiiii...sen öyle kesiin kesin yazınca bede durumunu negatif diye güncelledim...bak kızdım şimdi kendime belkide hamilesin.kan testi yaptırma durumun yokmu ...

destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesk.ederim, kusura bakmayin isimlerinizi tek tek yazmak isterdim ama fazla zamanim yok
opuyorum sizi:16::16::16:
iyiki varsiniz
sende iyiki varsın canım...

bilmiyorumki ilacta kullanmadim yani
karnim sis,agrida var ama kanama kesildi
neyse gelir,eli kulagindadir

hayıra yoralım belkide gelmiştir annesi...

canım listemize ek yaptım bu yüzden en son adet tarihin yani SAT ı yazarmısın bi de Bebişin muhtemel doğum tarihiniii...

topikteyiz cicim seni ihmal edermiyim hiiçççç...

yaşına göre değerlerin normal bence dediğin gibi başka doktor yorumlasın bi de...listelerimiz 902.sayfada bakabilirsin canım...

kesildi demek belkide yerleşme kanaması yaşamış olabilirmisin kiiii...sen öyle kesiin kesin yazınca bede durumunu negatif diye güncelledim...bak kızdım şimdi kendime belkide hamilesin.kan testi yaptırma durumun yokmu ...

sende iyiki varsın canım...

hayıra yoralım belkide gelmiştir annesi...

yok canimya kendine ne kizacan,ama dunki kanamam sakir sakirdi ya,yerlesme kanamasini biliyorum oyle degildi,resmen koyu kirmizi yogun kanamaydi
belki tam sokulemedi
ay canim ya burda kan testi yapilirda 1 hafta sonra anca alirsin sonucu,zor burda
pazara kadar gelmezse idrar testi yaparim (ama sanmiyorum )

en son adet tarihim 25 aralık canım. muhtemel doğum tarihimi bilmiyorum ama ikizlerde sanırım 32 haftada alınıyormuş eğer öyle olursa ağustos 2. haftası, 36 haftada alınırsalar o zaman eylül ilk haftası oluyor...sen karar ver canım:)

ne şerefsısız yaaaaa evet kuzum haklılar ben bısey demıyorum o yuzden boyle yasaklara dısarı fln da bazen tek cıkmamam yanı oyel ozel gezmeye gondermez ama alsıtım ben artık
aynı olay benım esımın basına geldı kız nısanlıydı bızımkınıde bekar sanmıs demıs bu evlıyım olsun bosanırısn benım nısanlım ıyı degıl senı tanıyorum denımıs :41::41::41::41: dedım bır daha o fabrıkaya gıtmıyon ama satıs pazaralam yapıyo napsın mecburen gıtıtı ama kız gıtmıs sukurrr

34 yaşıma gireceğim 27 mayıs da

canım baharım üzülme sakın stres yaparsan herşey daha hızlı ilerler bir doktorla yetinme lütfen daha araştır tamammıı....ayrıca tıp okadar ilerlediki artık geçen gün bir arkadaşımla görüştüm oda beni teselli için anlattı başka bir arkadaşı menepoza girmiş ilaçlarla reglsi yeniden başlamış şimdi tedaviyede başlamış tüp bebek için yani herşeye çare var artık bi ölüme yok....................lütfen güçlü ol herşey geride kalacak bir gün bu yazdıklarımıza çok gülecez yaa ne deliymişiz ammaa dert etmişiz işte yavrularımız kucağımızda diyeceğiz....

Back
X