canım gunaydın nasılsınnnn
gunaydin tatlim,ehh iste ama kanamam kesildi dun sakir sakir kanamisti ,aksamdan beri bisey gelmiyor:44:
vucutta kafayi yedi
sen nasilsin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gunaydın nasılsınnnn
herkese hayırlı cumalar
bu hafta hep hastanelerdeydim giremedim
1000 sayfaya az kalmış umarım herkes iyidir
son listemiz hangi sayfada bulamadım nedir son durumlar???
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
FSH 7,5 çıktı doktor erken menopoz dedi????
sonuçlarımı ISRAEL beye götüreceğim kafam karıştı
hepinizi öptüm görüşmek üzere
herkese hayırlı cumalar
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
OHH OHHHH..face kardeşliği yapın,orda aktifleşinn biz ne olcaz burdaa hee size diorum sizeee.....![]()
gunaydin tatlim,ehh iste ama kanamam kesildi dun sakir sakir kanamisti ,aksamdan beri bisey gelmiyor:44:
vucutta kafayi yedi sen nasilsin canim
haha gel sarılll ayyy :)))![]()
bebıs olsun tabı cnmmm aaa gelmesın tabıkıdeee....
goruscezzzzzzzzz bakalım neler olcak....
evfet uyu bıraz dol al kuzum yaaa sabahın korunde kalkıyon kalda eksın yap yat sabah daha cok tutmas olasılıg varmıs yaaa
bana kaynamadımı
bazen gereksız gelıyor fec bana ama oyun oynuyorum ben genelde cok kolay resımyuklemek neden sıkılıyorsun kı aaaa sende usengecccc![]()
canım bende seni pek bi beğendim pek hoş birisinn dal gibisinnn maşallahhbenimde sana kanım kaynadı daha bir kaderdaşızya ondandır :))))
hehebende olee ya evlendiğimden beri çalışıyorum dediğin doğru olabilir dicektim ama bizdeki sorun eşimmle ilgilii
nese nasip canımcım..
oh valla sizin kocişler yine face e izin veriyor resimde koymayıverr..bak olan varrrr olmayan varrr hıhh![]()
herkese hayırlı cumalar
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
canım benımkıde ızın vermıyordu evlenırken kapattık sonra kardesım dedı enıste ıste gızlı yaparız soyle boyle tmm dedı actık onunkınıde ozaman actık oda kapamıstı sımdı guzel resmım veya bıraz acık ızın vermez oyel berabersek verırde tek koymam bazen dıyo kapatcam gene fes dıye gecen bırı durtmus tanımıyom bende o gormus dellendı o kımmıs dıye o yzuden cok kıskanc anacıgım cokkk:18::18::18:
bende o yuzden pek koymamm o da koymaz zaten...
sukur halımıze ıyıyız canım benım
nıye gelmıyorkı acepppp :44::44::44:
tamam geliyoruummm
bak üzüldüm şimdi niye öyle diyosun...35izmiri yeni gördüm ondan onun muhabbeti oluyooo...seni gece gördüm tanıdım zaten kalbime hafızama çoktan yerleştirdimöyle deme valla içlenir ağlarım
...resim yüklemek zor diye değil kim seçecek o kadar resmin arasından da yükleyecekkk amaaannn arada bi güncellerim bir iki resimle yeter işteee
bikinili resimlerimi koyayımmııııı
ayyyy kociş bi görürse doğduma pişman eder beniiii
sağol canım hepimiz ayrı güzeliz zaten güzelliğin ne önemi var ALLAH çirkin şansı vermiş...MAŞALLAH eli yüzü düzgün hatunlarız herşey tamam ama anne olamıyoruz işteee...belkide bu durumun en güzel tarafı birbirimizi tanımaya vesile oldu...normal yolla anne olsaydık bu topikte ne işimiz vardıkiiii...
ah canımmm demek face sin yok...olsun benimde yakın bi zamana kadar yoktu ısrar üzerine açtım uzaktakilerle hasret gidermek için şimdide kızları görmeme yaradı...
34 yaşıma gireceğim 27 mayıs da
aynen cnm bende evlenırken kapadımm..onda da yokk bende de olee anlaştık napayımm...benımkıde olee kıskanc ya..ama allahtan gezmeme falan karısmıyorlar bole seylere kızıyor işte..haksızda değiller aslında neler var kızım ya evlı olsan ne yazarr..hepimizn basına gelıyordur yanı benım ıs yernde geldı basıma mesela bı musterı tanısalım falan evlıyım bende fln dedım de bende evlıyım ne var dedı dusunn yanııı![]()
bak üzüldüm şimdi niye öyle diyosun...35izmiri yeni gördüm ondan onun muhabbeti oluyooo...seni gece gördüm tanıdım zaten kalbime hafızama çoktan yerleştirdimöyle deme valla içlenir ağlarım
...resim yüklemek zor diye değil kim seçecek o kadar resmin arasından da yükleyecekkk amaaannn arada bi güncellerim bir iki resimle yeter işteee
bikinili resimlerimi koyayımmııııı
ayyyy kociş bi görürse doğduma pişman eder beniiii
![]()
OHH OHHHH..face kardeşliği yapın,orda aktifleşinn biz ne olcaz burdaa hee size diorum sizeee.....![]()
herkese hayırlı cumalar
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
vucutta kafayi yedi
sende iyiki varsın canım...destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesk.ederim, kusura bakmayin isimlerinizi tek tek yazmak isterdim ama fazla zamanim yok
opuyorum sizi
iyiki varsiniz
bilmiyorumki ilacta kullanmadim yani
karnim sis,agrida var ama kanama kesildi
neyse gelir,eli kulagindadir
topikteyiz cicim seni ihmal edermiyim hiiçççç...
yaşına göre değerlerin normal bence dediğin gibi başka doktor yorumlasın bi de...listelerimiz 902.sayfada bakabilirsin canım...
kesildi demek belkide yerleşme kanaması yaşamış olabilirmisin kiiii...sen öyle kesiin kesin yazınca bede durumunu negatif diye güncelledim...bak kızdım şimdi kendime belkide hamilesin.kan testi yaptırma durumun yokmu ...
sende iyiki varsın canım...
hayıra yoralım belkide gelmiştir annesi...
aynen cnm bende evlenırken kapadımm..onda da yokk bende de olee anlaştık napayımm...benımkıde olee kıskanc ya..ama allahtan gezmeme falan karısmıyorlar bole seylere kızıyor işte..haksızda değiller aslında neler var kızım ya evlı olsan ne yazarr..hepimizn basına gelıyordur yanı benım ıs yernde geldı basıma mesela bı musterı tanısalım falan evlıyım bende fln dedım de bende evlıyım ne var dedı dusunn yanııı![]()
34 yaşıma gireceğim 27 mayıs da