• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

inş cnm ama çok korkuyorum

canım sakın korkma allaha sığın allahın izniyle nasipse olur kuzum stres bizim baş düşmanımız sen bu aşamaya gelmişsin artık gerisi senin rahatlığına ve allahın lutfuna bağlı hiç transfer zamanına takılma seni olumsuz etkiler senin içinde melekler var diye düşün onları sev onlarla konuş hiç korkma allah büyük o ol desin olucak bak :38::38::48:

geçmiş olsun canımm...napalım yatacaksın doktor dediyse...kızların bazıları belli dönemler yatmak zorunda kaldılar hatta kanamaları oldu çok şükür şimdi iyiler lütfen kötü düşünüp iştahını kapatmaa...

doğur kuzummm bizmi tutuyoz seniii...ay çok sevindim yaaa...hadi inşallah hedef 10 milyon...

evet şansızlık olmuş ama olmadı anlamına gelmezki tecrübeli doktorlar mutlaka sonradan durumu toparlamışlardır.ben kötü düşünmüyorum...sadece bekleme süreci senin aklın hep karışık olacak ona üzülüyorum...

inşallah güldenim inşallah 10 lar 20 lerrrr ....

canım sakın korkma allaha sığın allahın izniyle nasipse olur kuzum stres bizim baş düşmanımız sen bu aşamaya gelmişsin artık gerisi senin rahatlığına ve allahın lutfuna bağlı hiç transfer zamanına takılma seni olumsuz etkiler senin içinde melekler var diye düşün onları sev onlarla konuş hiç korkma allah büyük o ol desin olucak bak :38::38::48:

inş cnm çok saol biraz da olsa rahatlattın beni kasıklarımın sol tarafında bi ağrı var dünden beri normal bu demi?

34 yaşıma gireceğim 27 mayıs da

canım benimm hiçç kafana takma derim. benim de yumurtalık rezervlerim azalmıştı. çok şükür Allahıma 2.tüp bebekte oldu. Bu arada AMH testini de yaptırımısın? Bal ve polen de çok yedim. kesinlikle tavsiye ederim.

bütün arkadaşlar lütfen sizlrde yaptırın.

canlarım ben geldimm..ama çıkıom gezmeğe yine:10:gelincee görüşürüz artık..öptümm hepinizii çokk:54::54:

KIZLAR SARAÇOĞLUNDAN GELDİ ÇAY VE PEKMEZ OLARAK BİDE BANA SOĞAN KÜRÜ YAZMIŞ GÖNDERDİKLERİNİ YAZAM BENİM İÇİN
1-İLK SOĞAN KÜRÜ 15 GÜN UYGULUYCAM SONRASINDA
2-ALCMEMILLA VULGARİS BİTKİ ÇAYI GÜNDE İKİ DEFA İÇİLECEK SONRASINDA
3-GENE SOĞAN KÜRÜ
4-ACHİLLİE MİLLEFORUM
KOCAYADA
1-EQUİSETUM ARVENSE ÇAY HAFTADA 2 DEFA HEP AYNI GÜN YEMEKLERDEN 2 SAAT SNRA İÇİCEK
2-KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ GÜNDE 3 DEFA 1 YEMEK KAŞIĞI AÇ KARNINA
3-EVİCAP 200 LÜK GÜNDE 1 DEFA

BAKALIM NELER OLUCAK İNŞ.ŞİFA OLUR:nazar::nazar:

bekleme sürecinde aklım karışık olsun yada başka sıkıntılar olsun hiç önemli deil razıyım yeterki tutsun

sen umudumunu kaybetme olacak inşallah...

inşallah güldenim inşallah 10 lar 20 lerrrr ....

sen hedefi 10 milyon koydun diye hedef 10 milyon dedim cicim tabiii fazla fazla olsun inşallah maşallahhhh....

egunal sende mi mart adetinle tedaviye baslayacaksin?

evet canım martın ilk haftası kırmızılar gelir doktorda herşey uygun derse başlarım inşallahhh

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar
bu hafta hep hastanelerdeydim giremedim
1000 sayfaya az kalmış umarım herkes iyidir
son listemiz hangi sayfada bulamadım nedir son durumlar???
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
FSH 7,5 çıktı doktor erken menopoz dedi????
sonuçlarımı ISRAEL beye götüreceğim kafam karıştı
hepinizi öptüm görüşmek üzere

ayrıca sonuçların hiçte kötü değil... kime gidiyorsun canım sen?İzmirdemisin? doktor neresinden uydurmuş çok merak ettim

KIZLAR SARAÇOĞLUNDAN GELDİ ÇAY VE PEKMEZ OLARAK BİDE BANA SOĞAN KÜRÜ YAZMIŞ GÖNDERDİKLERİNİ YAZAM BENİM İÇİN
1-İLK SOĞAN KÜRÜ 15 GÜN UYGULUYCAM SONRASINDA
2-ALCMEMILLA VULGARİS BİTKİ ÇAYI GÜNDE İKİ DEFA İÇİLECEK SONRASINDA
3-GENE SOĞAN KÜRÜ
4-ACHİLLİE MİLLEFORUM
KOCAYADA
1-EQUİSETUM ARVENSE ÇAY HAFTADA 2 DEFA HEP AYNI GÜN YEMEKLERDEN 2 SAAT SNRA İÇİCEK
2-KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ GÜNDE 3 DEFA 1 YEMEK KAŞIĞI AÇ KARNINA
3-EVİCAP 200 LÜK GÜNDE 1 DEFA

BAKALIM NELER OLUCAK İNŞ.ŞİFA OLUR:nazar::nazar:

ohhhh şifa olsun yarasınnnn...

canlarım ben geldimm..ama çıkıom gezmeğe yine:10:gelincee görüşürüz artık..öptümm hepinizii çokk:54::54:

aaaa o ne öyle yaaaa geldin gidiyon...sen izmirde daha çok takılıyodun topiğe...bi de istanbula gidince artık hep topikteyim burda kocam rahat bırakmıyo diyodunnnn...neyse iyice bi gez bakalım..öpüyorum seniii:54:

sen umudumunu kaybetme olacak inşallah...

sen hedefi 10 milyon koydun diye hedef 10 milyon dedim cicim tabiii fazla fazla olsun inşallah maşallahhhh....

evet canım martın ilk haftası kırmızılar gelir doktorda herşey uygun derse başlarım inşallahhh

hemen hemen ayni hafta baslayacagis insallah benimde bu ayin 8 de gelmisti kirmizilar hepimiz hakkinda hayirlisi olsun ne diyelim biz elimizden geleni yapicaz sonuc rabbime kalmis

slm kızlar nasılsınız ben çok mutluyum ya tek tekde olsa ilaçları bulmaya çalışıyoz allah herkesten razı olsun burdan beni 4-5 arkadaş aradı allah hepsinden razı olsun siz napıyosunuz

valla mutluyummm bennn yaaa yani aslında kaan hoca dediki inşallah sorun çıkarda tedavi ederiz yoksa sizde ciddi bir sorun gözükmüyor demişti yaa şimdi gelen testtee % 6 hasarlı sperm var kalanlar hasarsız az hasar orta hasar olarak bölünmüş durumda ............yani sonuçlar güzel gibi fena değil mutlu oldummm kaan hoca ilk gittiğimizde m-sure vermişti onu hindistandan getirtmeye çalışıyodum allahtan almamaışım 400 tl düüü :)))) çünkü şimdi m-sure kullanmayın dedi sadece clomen ve proxeed plus verdi ay sonu tekrar testler yapılacak bende sordum ne zaman başlayalım tedaviye diye bakalım ne dicek ama benim hedefim sperm ne kadar artarsa şansızmıda okadar artar diye düşünüyorum........bunun için ilk önce sayıyıy 10 bin milyon katına çıkartmak :))) ayy sevindirik oldum yaaa of ne bilem ben patlatırmıyım bu ay normal yoldan acaba çok gaza geldim :)))

SEVİYORUUMMMMMMMMMM ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ayy çok doğurasım geldi benim yaaaaa ...

gözünnn aydınn canımmmm çok sevindimm

heheheh olur inşallah kuzummmm:52::52:

ya olacak ya olacakkkkkkk:38:
en sonundada bebiş göbişe konacak:49::emir_bebek:

hemen hemen ayni hafta baslayacagis insallah benimde bu ayin 8 de gelmisti kirmizilar hepimiz hakkinda hayirlisi olsun ne diyelim biz elimizden geleni yapicaz sonuc rabbime kalmis

ne güzel canım süreci beraber yaşar paylaşırız...benimde bu ayın 7 sinde geldi kırmızılar...dediğin gibi aynı zamana dek geliyoruz:29:

slm kızlar nasılsınız ben çok mutluyum ya tek tekde olsa ilaçları bulmaya çalışıyoz allah herkesten razı olsun burdan beni 4-5 arkadaş aradı allah hepsinden razı olsun siz napıyosunuz

iyiyiz canım millstone de sana ilaç için ulaşmak istemişti bende özelden yaz dedim..sanırım görüştünüz..çok sevindim herşey sırayla yoluna giriyor işte....

Son düzenleme:
Arkadaslarım Slm hepimize dudaklarım bükük ağlamak üzereyim çok kötü mide dün hiç basımı kaldıramadım yataktan bugün de çok kötüyün ben yaa acıkmak istemiyorum birşey yediğimde oluyorum sanki. İste böyle iyimisiniz sizler şimdi söyle biraz bakmaya çalışıcam gecmise :43:

Back
X