• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bu arada dünden kalan bir temizlik aşamam var biliyorsunuz ya.. onları yapmam lazım.. az sonra çıkarım ben... 3-5 sayfa sonra gidicem.. şimdiden haber vereyim dedim...:17:

tamam tamam gıdecen bılıyoruzzzz bıraz zor olacak ama gıdecen 3-5 olur 10-15 yaaaaa bılıyoruz alsıtık artık san :9::9::9::9::9:
bende yarın yapacam yaaa gozumde buyuyooooooooooooo:19::19::19::19::19::19:

İnsllh cnm bn İnan çok m ettim bende çıkıyorum bahçeye çıkınca biraz ev yemek kokuyor sanki :56::56:Aksam yine gelirim yanınıza öptüm çok

tamam canım akşama görüşürüz...

egunal sen topic sahibisin elbet yazan olmuştur bu konuda tecrübelerinden yararlanmak istiyorum

embriyo kalitesi konusunda yazışmalar oldu evet orta kalite olanlarda tuttu..sana isim vermem çok zor şu an ama çok iyi kalitede olupta tutmayanlarda var bu biraz kısmet işi...kalite durumuna takılma derim...başka topiklerde geçmişe dönük çok yazı okudum embriyo kalitesiyle ilgili hep aynı şeyi gördüm...orta kalite ve çok şansa verilmeyen embriyoların tutunmasına şahit oldum...bu arada senin opu günün belli oldumu???
bişey yazmadın...

tamam cnm sen hallet ıslerın gel ozlerız senı bızzzz....:16::16::16:
evet cnm bu ara transfer ve tedavı sı cokalan ark. avr martta coagalcaz bız mıyavvvv mıyavvvv dıyey dıye :1::1::1:
tuzk bıseyler ye kuzum yaglı fln yeme evet doktoruna sor belkı fıkır verırı sana
senın kızıın olcak bence .....

geldim cicim özlemle beklemene çok sevindim:29:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın eğer kızın olursa sana benzerse çok güzel olur bizde burdan yakışıklı bir topikcan buluruz:52::52:vay be ben kendimi toparlamaya başlamışim
canım aldım numarasını arayacagım inşallah yardımcı olurlar
tamam canım çok ama çok sağolun canım arkadaşlarım benim allah razı olsun
canım ben tüp bebege başladım 4 gün iğnelerimi oldum eşimdende sperm testi istediler normalde 48.000 olan spermimiz 0 düşmüş şok olduk tedavıyi durdurduk eşime doktor haftada 3 ken 150 lik gonal f ve 5 güne 1 preglin verdi gonal f var ama preglin piyasada yok doktora sorduk onu bulmanız lazım dedi depoalrda yok allah razı olsun bir kaç arkadaşın elinde tek tük var onları kullanacağı 3 ay kullanması lazım bakalım inşallah dua edin

işinin görülmesine ve kendini iyi hissetmene çok sevindim canım...herşey daha güzel olacak bundan sonra...

kızlar... öncelikle merhaba...
bu bilgisayarı kırmak üzereyim.. size msjlar yazdım.. geçmişi okuyarak... ve ne oldu.. bilgisayar kendini tekrar başlattı ve..... tüm yazdıklarım silindi.. ay kafayı yicem ya....... bende nete kızdım.. güncelden başlıcam işte.... off ya....

tembel seniii geçmişe cevap yazmamak için bilgisayar bahanesini ortaya atıyooo yermiyim kızım bennnn:9:
neyse zaten ben bırak geçmişi dön aramıza diyen bi hatunum böylesi daha iyi olmuş..

Eki Görüntüle 353772

kızlar.. işte bizim bebeklerin hali....:9:

avatar yapcam tedaviye başlayınca.. nasıl ama...

yazık bebelere kim koydu sabileri tüpün içine olmazki ama günahhh...
güzel avatar ama biraz kaba olmuş bebecikleri yakıştıramadım orayaaa:26:

merhaba aranızda yeniyim, benimde bu ay tüp bebege geçiş yapıp yapmayacagımız belli olacak

hoşgeldin canım:71:
inşallah herşey dilediğin gibi olur...

cannlarrr ben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeliii.
ben yorgunluktan ölüyorummmm.hem hafta sonu hem nöbet bideee sürpriz kayınvalidemler gelcek.
eve gelirgelmez temizliğe başladım halbuki hafta sonu yapcaktımmm.öldüm valla canım çıktı.birazdanda yemek yapcam...
fırsat buldukça kaçarım canlar bana müzade şimdilik.

hoşgeldin cicim...
çok sevindim gözünaydın kayınvalidenler geliyomuşşş:9:
sen şimdi ne yemekler döktürürsün onlara cici gelin olarak..
beni bugün yeme olurmu kociş yesinnn:21:

ya kızlar millistone delirecek.. alıntılarda hata oluşuyor.. gelen cevaplar sanki diğeri yazmış gibi oluyor.. biz anlıyoruz da.. geçmişi okuyanların kafası karışacak....
:37: böyle olcaklar valla...

düzeltebilirsiniz cicim...bi kişi alıntı yaparken düzeltse sorun ortadan kalkar...

egunall gelmıssssssssssssssss sımdı ne yaptınız topıge dıyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk kacınnnn:18::18::18::18:

kızlar bu arada dünden kalan bir temizlik aşamam var biliyorsunuz ya.. onları yapmam lazım.. az sonra çıkarım ben... 3-5 sayfa sonra gidicem.. şimdiden haber vereyim dedim...:17:

ben geldim bana cevap yazmaktan gidemezsin sen..
3-5 sayfaya 2-3 sayfa daha ilave et anlaşalımmm:34:

tamam tamam gıdecen bılıyoruzzzz bıraz zor olacak ama gıdecen 3-5 olur 10-15 yaaaaa bılıyoruz alsıtık artık san :9::9::9::9::9:
bende yarın yapacam yaaa gozumde buyuyooooooooooooo:19::19::19::19::19::19:

ay valla.. ben yarısınnı hallettim.. yarısı ARKASI YARIN...oldu ama... en azından senin gibi işin başında değilim... hem ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır...

ay valla.. ben yarısınnı hallettim.. yarısı ARKASI YARIN...oldu ama... en azından senin gibi işin başında değilim... hem ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır...

senın o arkası gelmıyo ama bakkkk :1::1::1:
o baslamak yokmu ıste olay orda ben 10 da kalkarım 12 ye kadar bıtırım sonra 2 saat keyıf yapar kocısı bekelrım sonrada dısarı cıkarızzzzz hava guzel olursaaa :16::16::16:

senın o arkası gelmıyo ama bakkkk :1::1::1:
o baslamak yokmu ıste olay orda ben 10 da kalkarım 12 ye kadar bıtırım sonra 2 saat keyıf yapar kocısı bekelrım sonrada dısarı cıkarızzzzz hava guzel olursaaa :16::16::16:

bende..... 10 dakika sonra kalkar,iki dakikada işleri bitiririm o zaman....:9:

aaaaa...... az önce öyle demiyodun ama... "dur şuraları bir karıştıralımda egunal şaşırsın" diyodun...
(:60:ay nasıl yalancıyım ama....)

şeyyyy kemmmm kummmmm kımmmm aaaaaa kım benmııııı ayıp ayıppppp ogretmensın bırde neden yalan soyluyonnnn :60::60::60: yalnız 35izmirden ses cıkmıyor hıcccc

İyi akşamlar arkadaşlar Umarım herkesin keyfi yerindedir 10-15 gündür kadınlar kulübüne girmekte zorlanıyordum Kadınlar kulübü beni çaktırmadan cezalandırdı galiba Amaaaaaaa ben masumum Ama ben sizi gizliden gizliden takip etmeye devam ettim İtiraf ediyorum o sık sık korktuğunuz meçhul kişilerden birisi de bendim ( Burada kıs kıs gülen sarı kafayı kullanmak isterdim ama ben halaaaaaa sarı kafaları kullanamıyorum Bana da yardım lütfen )

Mart ayında birçok arkadaş tedaviye başlayacak galiba Başta Egunal olmak üzere bütünnnnnnnnn arkadaşlara sağlıklı hayırlı çifter çifter bebekler diliyorummmm

:1::1:yok ya baksana... anlayışla karşılamış bizi msjında...:54:

o bırtaneeeee yaaaa kızmazzz bızeeee :71: :71:

kızarmıyım hiiççççç...
ben yokken topiği boş bırakmamışsınız..biraz ortalık dağılmış olur o kadar defne hatun temizliğe başlayacakmış ya haniiii(güyaaaa:63:) topiğede bi el atar toplar:9:

ben yapmadımmmm defne ve 35izmir yaptıııııı onalrı uyardım ama benı dınlemedılerrrr :1::1::1::1:

evet canım olup bitenin farkındayım ama uzlaşmacı kişiliğim sayensinde olaya olumlu müdahele edip çözdümmm:9:
bi daha yapmayacaklar sen takma kafana :38:

Back
X