• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.
Cesur olmadığınızı düşünüyorsanız, korkaksınızdır.
Kazanmak istiyor, fakat kazanamayacağınızı düşünüyorsanız,
Kesinlikle kazanamazsınız.
Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, çoktan kaybettiniz demektir.
Başarı ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir.
Her şey insanın kafasında biter.
Yükselmek için yüksek düşünmelisiniz.
Bir ödülü kazanmadan önce kendinizden emin olmalısınız.
Hayat savaşını kazanan her zaman, en güçlü ya da en hızlı olan değildir.
Er ya da geç kazanan kişi, kazanacağını önceden düşünen kişidir. :34:

( Arnold Palmer )

günaydınlar topiğn güzel anneleri nasılsınız akşam maç sohbetleri olmuş ben tabiki gs yilim

istanbulda feçi bir şekilde yağmur yağıyor haftaya güzel başlamak dileğiyle öpüldünüz

Bir uyku yolunun daha sonuna geldik :25: Yayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık, yorgan, çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşşekür ederimmmmmmmm GÜNAYDINn ulenn :9:

Günaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle

günaydınnnnnnnnn canalrımmm ıns cok guzel bır hafta olurrrrrr ......
su tebrık ederım bacımmmmmmmmm

arkadaşlarım bildiğiniz üzere bugün eski hastanemden dosyamdaki bilgileri almaya gidiyorum...sabah aradım hazırlamışlar istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz dediler neyseki bi gerginlik olmadan helledecem gibi görünüyor...bir saate kadar çıkacam ilk fırsatta aranıza katılırım...

Topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir hafta diliyorum:16:
EKİN0486 Bugün yumoşlardan haber getirecek...
PAPATYAC Transfer oluyor.Allah yardımcısı olsun...
KARASU81,LOTUS83,BAHARB,EEMO Hamilelerimiz bebekleriyle buluşuyorlar güzel haberlerle gelirler inşallah:16:

gunaydın canım :16::16::16:
ınsalllah senden ve dıger arkadaslarımızdan guzel haberler alırız bugun hazırlamaları bıle guzel eee korktular bızden yawww:1::1:

herkeze künaydınnnnnnnnnn kuzularımmmmmm.........:16::16::16::16::16::16::16:

künaydın nerden çıktı yahuu...:46::46::46:: günaydınnnnnnnnnnn:16::16::16::16:

günaydın kızlar:3::3:
herkese güzel bir hafta diliyorum:16::16:

gunaydın guzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.
Cesur olmadığınızı düşünüyorsanız, korkaksınızdır.
Kazanmak istiyor, fakat kazanamayacağınızı düşünüyorsanız,
Kesinlikle kazanamazsınız.
Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, çoktan kaybettiniz demektir.
Başarı ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir.
Her şey insanın kafasında biter.
Yükselmek için yüksek düşünmelisiniz.
Bir ödülü kazanmadan önce kendinizden emin olmalısınız.
Hayat savaşını kazanan her zaman, en güçlü ya da en hızlı olan değildir.
Er ya da geç kazanan kişi, kazanacağını önceden düşünen kişidir. :34:

( Arnold Palmer )

vayyy beeeee guzelmısss kuzummmm
nasılsın bakımmmm

GÜNAYDINN....günaydın..tabi havada yağmurluu yataktan kalkamadınız demii sizi sizi..saat kaç oldu topikte kimsecikler yoktuu hıhhh:19:

bende tüp bebek tedavisi görüyorum. ayın 21inde başladık.25 yaşındayım. endometriosiz şikayetim var. kistlerim o kadar çok ki bütün pelvisi kaplamış durumda. 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler :(
haftaya cumartesi yumurta toplamam olucak. :43:

bende tüp bebek tedavisi görüyorum. ayın 21inde başladık.25 yaşındayım. endometriosiz şikayetim var. kistlerim o kadar çok ki bütün pelvisi kaplamış durumda. 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler :(

hoşgeldin aramıza umarım tedavin mutlu sonla biter canım

hosgeldın aramıza tedavın bebişle sonuclanır ınsallah canımmmm.....

erken kalktık bugun :27::27:

günaydın ecrinim:3:

VALLA canm evde olunca erken aslında haklısın biz işe geliyoruz ya ondan bize geç geliyorr..

mayaserif senınde tedavin hayırlı olsun ALLAH yardımcımız olsun

VALLA cnm nasıl olayım iş yerine geldik yine işin kötüsü sekreterde yok telefonlarda bana kaldı cok yoğunumm :18: haftasonu giremedim baya sayfalar ilerlemiş..sen nasılsn şekerim

ay sonu bende yogunum cnm ugrasıyorum ben gırdım hafta sonu yazmadım kocıs hep basımdaydı :47::47: hadı bana ver pc dıye bende dur az kaldı dıye dıye ısgence yapıyordum ona :1::1:
cok fazla onemlı bısey yoktu okumaya ugrasma kuzummm dun aksam mac muhabbetı vardı .. hangı takımlısın bu arada

ay sonu bende yogunum cnm ugrasıyorum ben gırdım hafta sonu yazmadım kocıs hep basımdaydı :47::47: hadı bana ver pc dıye bende dur az kaldı dıye dıye ısgence yapıyordum ona :1::1:
cok fazla onemlı bısey yoktu okumaya ugrasma kuzummm dun aksam mac muhabbetı vardı .. hangı takımlısın bu arada

ben FB kuzucum ya :9: hı hı okumaya çalıştım birazcık iştee

karnımızı doyurduk ama acıkmak üzereyiz :52::52::52:
biz iyiyiz canım sen nasılsın

cok sukur canım halımızeeee...
anammmmmmm bu ne hızzzzzzzz 2. yıycenızzzz :1::1: vayyy vayyyyy
yarasın yavrusuna kuzum benım kılolar ona gıtsın sana hep tombıs bır bebıs olsun emıııı :16::16::16: sen hıc kılo alma bu arada :1:

Back
X