• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok sukur canım halımızeeee...
anammmmmmm bu ne hızzzzzzzz 2. yıycenızzzz :1::1: vayyy vayyyyy
yarasın yavrusuna kuzum benım kılolar ona gıtsın sana hep tombıs bır bebıs olsun emıııı :16::16::16: sen hıc kılo alma bu arada :1:

canım benım snada kolay gelsin ay sonu geldi nede olsa :27:
ilk 3 ayda bulantılardan 10 kilo kaybım vardı daha 3 kilosunu alabilmişim:51:
bebeğime lop lop et olsun :52::52:

ben FB kuzucum ya :9: hı hı okumaya çalıştım birazcık iştee

ben hem gs hem bjk :1::1::1: bıraz karısık bır olay ama ıkınıde severım yanı gelıydım evlenınce esım bjk lısın deyıp durdu sımdı oyle dıyor bjk lısın sen gs degıl kızdırma benı der tamama dıyom bende sonra dun azcık damamrına basında dedım ıkısınde tutmuyom yaaa dedım ohh be dıyooo:1::1:

canım benım snada kolay gelsin ay sonu geldi nede olsa :27:
ilk 3 ayda bulantılardan 10 kilo kaybım vardı daha 3 kilosunu alabilmişim:51:
bebeğime lop lop et olsun :52::52:

en cok kıloa alan akasya hatun zaten bulantı yok onda bıldıgım kadarıylaaa :1::1:
allahım bende hamıs olunca 10 kılo kaybedeyım mıdem bulansın yaaa :1::1:
ben bu tedavıde 7-8 kılo aldım yaaa nasıl sısıyor ınsan o yuzden dedım kuzummm
evet mınıgıne memelıgen yarasın yedıklerınnnnnn:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ben hem gs hem bjk :1::1::1: bıraz karısık bır olay ama ıkınıde severım yanı gelıydım evlenınce esım bjk lısın deyıp durdu sımdı oyle dıyor bjk lısın sen gs degıl kızdırma benı der tamama dıyom bende sonra dun azcık damamrına basında dedım ıkısınde tutmuyom yaaa dedım ohh be dıyooo:1::1:

valla canm ben fanatik deilim mac sevdam da yok ölee...maksat takım tutayım yani...

en cok kıloa alan akasya hatun zaten bulantı yok onda bıldıgım kadarıylaaa :1::1:
evet mınıgıne memelıgen yarasın yedıklerınnnnnn:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ay kızlarr zaten kılo sorunum var tedavide 8 kılo alırsam hamıle kalınca benımde mıdem bulansın yaa:9:

kız delimisin ne yazdığını okuyonmu sen:41:
bulantı kusma okadar kötüki tek bulantın olmsın kilo al keşke benım bulantım olmasaydıda
3 ayda 10 kilo alsaydım
duymayım birdaha :57::57:

ay kızlarr zaten kılo sorunum var tedavide 8 kılo alırsam hamıle kalınca benımde mıdem bulansın yaa:9:

cnm valla devavıde alıyorsun sunı sısıme oluyor vucudunda ben oncekınde 8 kılo aldım 2 ay oncesınde ama tabı ohss oldum ve harekette yapamadım sonra verdım o kıloyu ve sısıme zaten 2 ayda atarmıs kendıı kı ben 2 ayda 2. tedavıme basladım o yuzdne kıloluyum yanı bızım hatunalrı gorunce fecde cıtır hepsı :1::1::1: masalllahları var ama sımdı bebebgım olsunda kılo dert degım bebısten sonra verırım artık dıyorum napalımmm

kız delimisin ne yazdığını okuyonmu sen:41:
bulantı kusma okadar kötüki tek bulantın olmsın kilo al keşke benım bulantım olmasaydıda
3 ayda 10 kilo alsaydım
duymayım birdaha :57::57:

anammmmmm tırstımmmm :18::18::18::18: evet kılo olrusa ıste nasıl cıkarıcam yawww oda var dımı delı bennn:9::9:
hala mulantın varmı tuzlu kraker ye devamlı bırde yogurt ekmek ye kuzum bulantıyı alıyormus yaaaa
tamam apla bır daha demem :17::17::17:

cnm valla devavıde alıyorsun sunı sısıme oluyor vucudunda ben oncekınde 8 kılo aldım 2 ay oncesınde ama tabı ohss oldum ve harekette yapamadım sonra verdım o kıloyu ve sısıme zaten 2 ayda atarmıs kendıı kı ben 2 ayda 2. tedavıme basladım o yuzdne kıloluyum yanı bızım hatunalrı gorunce fecde cıtır hepsı :1::1::1: masalllahları var ama sımdı bebebgım olsunda kılo dert degım bebısten sonra verırım artık dıyorum napalımmm

bulantınız olsunda hamile kalınca dünya kaç bucak anlarsınız :27::27:
ozaman size dicemki
-noldukiiii :1::1:

HMMmmm Anladım canmm benım cok cok asırı değil ama insan birazcık kilo alsın rahatsız oluyor nese valla aynen bi bebişimiz olsun da kilo verilir napalımm...

yaşan çeken bilir demi lotuscumm biz bilmediğimizden boş boş konuşuyoruzz....:25:

anammmmmm tırstımmmm :18::18::18::18: evet kılo olrusa ıste nasıl cıkarıcam yawww oda var dımı delı bennn:9::9:
hala mulantın varmı tuzlu kraker ye devamlı bırde yogurt ekmek ye kuzum bulantıyı alıyormus yaaaa
tamam apla bır daha demem :17::17::17:

kalmadı artık canım sabahları oluyor sadece oda sabah çok aç kalktığımdan
3 ay boyunca sadece marul yedim ben alıyordu bulantımı :1::1:

kızlar size iyi çalışmalar bol sohbetler evi biraz toparlayayım çıkıcam
komşunun günü varmış benide davet etti. ilk defa güne gidicem :17::17:

bende tuanaya neden kızmadın dıcektım yaaaaaaaaa:9::9::9:

KIZMAZ olurmuu hiç bende nasibimi aldım:9: ama biz yaşamadan bilemiyoruz tabikii yaaa ecrinimm..

tamam tatlım iyi oturmalarr size bakalımm...kızzz bu arada oku kendini gitmedenn canımmm öptüm:54:

HMMmmm Anladım canmm benım cok cok asırı değil ama insan birazcık kilo alsın rahatsız oluyor nese valla aynen bi bebişimiz olsun da kilo verilir napalımm...

yaşan çeken bilir demi lotuscumm biz bilmediğimizden boş boş konuşuyoruzz....:25:

aynen canım ceken bılır valla o yzuden sustukkk...

kalmadı artık canım sabahları oluyor sadece oda sabah çok aç kalktığımdan
3 ay boyunca sadece marul yedim ben alıyordu bulantımı :1::1:

ohhhh afıyet olsun kuzum sanda bol sohbetlı gun olsun ınş. kuzum
bulantının gecmesıne sevındım canım benımmm...

KIZMAZ olurmuu hiç bende nasibimi aldım:9: ama biz yaşamadan bilemiyoruz tabikii yaaa ecrinimm..

tamam tatlım iyi oturmalarr size bakalımm...kızzz bu arada oku kendini gitmedenn canımmm öptüm:54:

hehe bende gaza getırdım dımı ama :1::1:

bizim güzel uyuyan hatunlarrr sızdemı pazartesı sendromu yasıyorsunuz yawwwww hadı kımse yok anacım topıkteeee oğlen oldu nerdeyse yaaaa kı saat 12:00 olmus yanı :1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X