• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnsallhcnm insallhrabbim nasip ederse Dr dediği kızımız olucak evet cnm esim beni getirmekten vazgeçti istanbula korkuyor açıkcası ama sen don de buluşuruz inşallah gelirim seniziyarete ne zamn cnm opu belli oldumu

benim daha belli deil ama belki yarın tahmini bişi sölerler.burda ki doktor aral bey gibi deil öle odasına girip sohbet muhabbet yok:19:o yüzden fazla konusamıom ne yazı ki ama herşey yolunda çok ii gidio dedi yumoşlar büyümüş ilaçların dozunu düşürdüler.bakalım bi kaç güne belli olur heralde...bende başka değişiklik yok gidip geliom işte hafta sonu eşim geldi yanıma dün döndü artık opu zamanı gelir kalır beraber döneriz onunla.senin bulantılar tam gaz dewam heralde dimi?

Akudaşım benimmm:1::1: İnş şifa bulucaz canımm bende çok güveniyorum akuyaa..Ağrılarının hafiflemesi süperr..ÇOKK SEVİNDİMM:nazar::nazar:

hayırlısı olsun canımm..

Duyuruyorummm hemennnn o zamann..

sağol canımın içiiii.senin nasıl gidiyor bakalım.kırmızılar ne zaman gelcekkk.

Cnm şimdi başka esimin arkadaşıyla görüştüm yani vurdurabilirdin için raht ederdi ama cokta düşük bir ihtimal yarın bir testsoyledi sabh yaptr hbr ver dedi iyi yapmışsın o hocaya Vurdumdum demekle cidden bozardi seni diyor iste böyle inşallah bakalım test negatif çıkarsa sorun yok bulacam inşallah iyi bir dr

aman karasucum iice danış ona göre vurdur ihmale gelmez. peki kan uyuşmazlığı kesin yok mu sizde?

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım:5: Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.
:18:

egunal nerde yaptırmıştın peki? nsl bu kadar düşer bi anda? en son ne zaman yaptırmıştınız sperm tahlilini?
aslında nolur nolmaz diye havucu, keçiboynuzu pekmezini dayamak lazım tedavi öncesi. sigarada yapıo ya. benimkisi canı sağolsun hiç bırakası yok olmadığı gibi fosur fosur içio:14:

huuu egunalcim nerdeydi ilk? kist varmıydı canım peki hiç?

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım:5: Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.

canım hayırlı, uğurlu olsun İNŞALLAH. CANIM İLK TRANSFER HAFTALARI HATTA SONUÇ ALANA KADAR YOĞURT, AYRAN, SİRKE, TURŞU, MAYDONOZ, LAHANA TÜREVİ, PATATES YEME. BU KONUYLA İLGİLİ HADİS OKUMUŞTUM TVDEDE DOKTOR DEDİ. KABAK ÇEKİRDEĞİ VE YER FISTIĞI YE PROGESTRON VERMEZSE TABİ. 3 GÜN DE YAT SONRA KALK. AMA HIZLI YÜRÜME İŞ YAPMA SONUCA KADAR

canım hayırlı, uğurlu olsun İNŞALLAH. CANIM İLK TRANSFER HAFTALARI HATTA SONUÇ ALANA KADAR YOĞURT, AYRAN, SİRKE, TURŞU, MAYDONOZ, LAHANA TÜREVİ, PATATES YEME. BU KONUYLA İLGİLİ HADİS OKUMUŞTUM TVDEDE DOKTOR DEDİ. KABAK ÇEKİRDEĞİ VE YER FISTIĞI YE PROGESTRON VERMEZSE TABİ. 3 GÜN DE YAT SONRA KALK. AMA HIZLI YÜRÜME İŞ YAPMA SONUCA KADAR

amin canim sagol bu sefer dikkat edecegim yedigime ictiyime

hadi hayırlısı canımmmm.Allah sonunu hayır getirsin inşallahh.

işşallah bebişler çok güzel çözülürler annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım benimm..dualarımız seninle...

Allah yardımcın olsun canım bende microenjeksiyon yöntemi ile bir evlat sahibi oldum bu duygunun ne demek olduğunu iyi bilirim.Dualarım seninle sana tavsiyem moralini yüksek tut sakın ama sakın ya tutmazsa diye bişey düşünme gelişmeleri yazarsan çok sevinirim şimdiden allah gönlüne göre versin..:))

karasu bana kızdın mı canım. konuyu belki tam olarak anlamdım ama inan sen ve bebişin için dedim:26::26::26:

Yok cnm Benm neden kızayım ki zaten kanamam olduğu ilk 3gun cinde vurdurmm gerekiyormuş bu profesör demişti birazcık geç kalınmış oluckama vurduğun demişti şimdi konstugum kadın doğumlu doçent arkadas dıyordu kanama olduğu 3gun vurdurucktn zaten gecmis iyi kide yalan söyledin terstir o hoca bir daha gitmek istersen kabul etmezdi seni. Dedi:9: yarın kanvermemi istedi sonuc negatfse sorun yok ama pozitf çıkarsa isler karışacak hbrin olsun dedi bunu sana o donemde tüp bebe Dr un yaptırması gerekirdi dedi kendi tüp bebe Dr la ilgili çok kafam karıştı bnm bügünde aradım bir ilaç vardı ne zamn birakicaz dedim ki 10 gun önce yanındayım aa ben sana onu bırak demedim mı dedi bu 2oldu bakalım hayrlisi Rabb'ime emanet bebeğim hayrlisi olsun diyorum

hadi hayırlısı canımmmm.Allah sonunu hayır getirsin inşallahh.

Amin canim Insallah..

işşallah bebişler çok güzel çözülürler annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım benimm..dualarımız seninle...

cok sagol canim amin amin Insallah bende Hamileyim diye yazarim

Allah yardımcın olsun canım bende microenjeksiyon yöntemi ile bir evlat sahibi oldum bu duygunun ne demek olduğunu iyi bilirim.Dualarım seninle sana tavsiyem moralini yüksek tut sakın ama sakın ya tutmazsa diye bişey düşünme gelişmeleri yazarsan çok sevinirim şimdiden allah gönlüne göre versin..:))

Allah bagislasin canim sagol insallah bu sefer tutunurlarda Rabbim banada o duyguyu nasip eder bende bu sefer hep positiv düsünecem.sizi gelismelerden haberdar ederim canlar...

canım ya ne zaman buluşuozz?hava yine bozuo bak güzel havaları kaçırdık:19:bu hafta artık bi gün kesinleştirelim çarşamba olur perşembe cuma hangisi sen söle bende doktor saatime göre buluşma saatimizi ayarlarım...yoksa tedavi bitcek biz buluşamıcaz:1::1:

Bende aynen dediğin gibi dedim bugün ki yağmuru görüncee..Yarında kar geliyormuşş.Zaten cumartesi misafirim olduğundan tam gaz temizlik yapıyorumm..Keşke dedim geçen hafta görüşseydikk ama sonrada dedimkii olsunn ekin benim yerime gezdii İsatnbul'u..O gezsin O nun gönlü olsunda varsın biz görüşememiş olalım canım..Valla tatlım senin opu belli olucak 1-2 güne galiba..Ayın 3 ünden sonra hangi gün istersen hangi saatte buluşabilirizz..Artık olmadı en son havaalanından sana güle güle etmeye gelirimm napıyimm:1::1::1::1:

Back
X