• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

çıkmak zorundayım kızlar geçmişi de tam okuyamadım:( umarım tepecikle ilgili bilgisi olan vardır.şimdilik hoşçakalın

canım seni listede göremedim.? nescafe baş ağrısına ii gelio ama tedavide yada hamişsen içme.
canım ben listeye bir girp bir çıkıyorum yanı tedaviye bir başlıyorum bir bırakıyorum var orda adım beklemede diye

ah canım benim ya.. üzüntüden stresten yiyecek hal kalmadı tabi.... ama lütfen kendine iyi bak senin dimdik aykta durman lazım..
evet stresten ne yapacagımı bilmiyorum sağol canım arkadaşım

bugün topiğin bana gıcığı var.... okuyamıyorum habire takılıyo.... yazamıyorum sayfanın yarısı açılmıyo... göndere basıyorum topiğin dışına atıyo......

yok bacım yok bu ara ayarlarında sıkıntı var ama ben ona yakında :4::4::4: boyle davranıcammm...:1::1:

selam herkese arkadaşlar ben deniz nasılsınız

hosgeldın aramızaaaa :71:

geçmişi okumak için önceki sayfaya dönüyorum sayfaları boş gösteriyo........

kaçkere açtım kapattım..... daha anca normale döndü... saat11 de topiğe girdim debelene debelene anca okudum ama cevap yazmayı başaramadım geçmişte yazılanlara... ve pes ettim...

bosver gecmısı gel tatlım sen burayaaaaa
ne kadar cok ugrastıgın aben sahıdım bızım hatunun :1::1:

canım ya sizin kalpleriniz niye okadar çokda benim kisi sadece 2 tane

bol mj yaz kuzum cogalırrrrrrrrrr

ekinin bu sabah 10 da randevusu vardı yumoşlar büyümüş...cuma günü çok büyük ihtimalle OPU olacak...kendisi şu an gezenti olduğundan topiğe teşrif edemiyooooorrrr...

ohhhıns sonuda guzel olur yaaaa yumosları cok kalıtelı olurrrr

canım ben listeye bir girp bir çıkıyorum yanı tedaviye bir başlıyorum bir bırakıyorum var orda adım beklemede diye

evet stresten ne yapacagımı bilmiyorum sağol canım arkadaşım

sıkma canım kendını hersey duzelecek hayatımmmmmm
bu aradada kendını ıhmal etmeeee

herkese merhaba arkadaşlar.. herkese çok mutlu günler dilerim.. şimdi hastaneden geldik. 7. gün 106 bugün 11. gün 350 olmuş değerim. nasıl arkadaşlar..pazartesi tekrar tahlil dedi dr. herşey yolunda dedi. ama psi tekrarlanması niyee

herkese merhaba arkadaşlar.. herkese çok mutlu günler dilerim.. şimdi hastaneden geldik. 7. gün 106 bugün 11. gün 350 olmuş değerim. nasıl arkadaşlar..pazartesi tekrar tahlil dedi dr. herşey yolunda dedi. ama psi tekrarlanması niyee

maşallah canım...değerin çok güzel ikiz olma ihtimali çok yüksek...tekrar bakılması da normal...asıl test günün bugündü bu günden sonra katlanmasına bakılır...sen erken davranıp 7.gün sonucu aldığın için normal süreç şimdi başlıyor yaniii...bu arada en son adet tarihini yaz seni listemize eklemiştim şimdi bu bilgi eksik...

kuzum sen niye bi görünüp bi kayboluyosun...arkadaşlarda görmese seni topikte hayalet var diyecem...bi daha kendini gösterip kaçarsan yakaladığım anda kızartır yerim seniiiii

canııımmm işte böyle sepet sepet yumurtan olsun inşallah
$217[1].gif

kuzum sen niye bi görünüp bi kayboluyosun...arkadaşlarda görmese seni topikte hayalet var diyecem...bi daha kendini gösterip kaçarsan yakaladığım anda kızartır yerim seniiiii

Çok alemmsin valla kızarttda yiyekkkkk..Bu arada sana hotmailden mail atmaya çalışıyorumm..Bir ara bakarsınn dattlummm..

ben geldim. bugün sizle eltimi çekiştiricem diye az kalsın yemeklerimi yetiştiremiyordum. (allah razı gelmedi dedikodu yapma dedi):20:
bir baktım saate son 20 dk. koştur koştur yaptım pilavı elim ayağıma dolaştı valla. ama neyseki yetiştirdim:111:

gözun aydın cnmmmmm ohhh sukur degerın de cok guzel cnmm:nazar::nazar::nazar:

ben geldim. bugün sizle eltimi çekiştiricem diye az kalsın yemeklerimi yetiştiremiyordum. (allah razı gelmedi dedikodu yapma dedi):20:
bir baktım saate son 20 dk. koştur koştur yaptım pilavı elim ayağıma dolaştı valla. ama neyseki yetiştirdim:111:

nedn son 20 dakıka onu anlamadımm öğle yemeğimi hazrlıyordun canım ?:26:

Back
X