Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim. Bugün sizle eltimi çekiştiricem diye az kalsın yemeklerimi yetiştiremiyordum. (allah razı gelmedi dedikodu yapma dedi)
Bir baktım saate son 20 dk. Koştur koştur yaptım pilavı elim ayağıma dolaştı valla. Ama neyseki yetiştirdim:111:
yaaa ama ben sizi takip edemiyomki yattıgım yerden:))
merhabalar![]()
kızlar merhaba bugün 5te kese için randevumuz var birazdan görücez inşallah bakalım tekmi çiftmi kalp atışı için kaç gün sonra çağırıyor doktor bugün 5+4 üz inşallah herşey yolundadır
tebrikler tebriklerumarım gönlünce olurr herşey şekerm..
ne güzel... bir hafta sonrada kalp atışını duyarsın hayırlısıyla....kızlar merhaba bugün 5te kese için randevumuz var birazdan görücez inşallah bakalım tekmi çiftmi kalp atışı için kaç gün sonra çağırıyor doktor bugün 5+4 üz inşallah herşey yolundadır
hımm..becerikli hatunsunn...ellerine sağlık ozaman canımm..![]()
ALLAHIM bir mavi bu kadarmı yakışır insana...istanbul boğazı ne kadar anlamlı sen önünde duruken...her haline bayıldımmmm...MAŞALLAHHHHH...Eki Görüntüle 356316
ayy şu öndeki leylek çok zorlanıyo kesin onun bohçasında 3 tane varrrBen onu alayımbari
![]()
kıs ben de yattığım yerden yasıom. soluma dönüp sağ elim laptopta, lap top sehbada. yoksa yat yat çatlarımmmm:126:
silbaştaaaaaan:84::84::84::84::84:nerde yaptırmıştın canım sen?????
hosgeldın canım nasılsınnnnnnnn
transferimin 4.gunu o yuzden biraz daha dinleneyim dedimbırden gıtıtın ne oldu deıdm bende yaaaaa
yattıgım yerden derkennnnnnnnnnn
hadi bakalımm..hayırlı haberlerle gell canımcımm![]()
kız ecrinnnnAaaa sendee yaniii bize ısınamayacak kişi olurmu sence hee..bizim kadar sıcak kanlı,heycanlı
Istese de zor bulur hıhh
![]()
kızlar merhaba bugün 5te kese için randevumuz var birazdan görücez inşallah bakalım tekmi çiftmi kalp atışı için kaç gün sonra çağırıyor doktor bugün 5+4 üz inşallah herşey yolundadır
transferimin 4.gunu o yuzden biraz daha dinleneyim dedim