• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımcım elbette çekinir insan ama bu istek dışı hadi canın isterr bi şekilde yapmazsınn tutarsın kendinii :9: ama bole zamanlardaa yapacaksın arkadaşş :1:

valla defnelma geliyorlarsa bizde takılmıcaz yapmamız gerekeni neyse yapcaz canım aaaaa:20:

ya bişi dicem bende bi salklık var biliyorum ama hihihihhih :)))) bu herkesin yazısını toplayıp alt alta nasıl yazıyonuzzzz beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa anam becereemdim beeenn bir türlüüü

bu ne ya kafa dağılmıyo tamamen karışıyo hele siz egunalle sanki aşkınızı tazeliyosunuz görmedim sanmayın of ya :52::52::52::47::47::47: BU AŞKINIZI KOCALARYA YAŞAYINDA SPARMIZ ÇOĞALSIN YANI EKŞİN İSTİYORUM EKŞİN

o aşk başka bu aşk başkaaaa...seviyoz uleennnn:9:

allahım yaaa benim yumurtalam dönemim bu hafta son sürat çalışma programı yapacaktım kendimi hazırladım hemde bu iş için sabahları uygun diye sabahları yapacaktııkkkk ammaaaa bana yatılı misafir geliyorrrrrrr arkadaşım gelcekkk kalmayaaaaa ben pok yicemm yaaaa of yaaaa :((( çok mutsuzum şu an gelme de diyemem ben evde biri varken yapamıyoum psikom bozuluyo dahaası yıkanamıyorummmm :14::14::14::30::30::30::30::30::30::30::30:

canım siz gelin bende kalın.. bende koca yok... ben kendime kalcak yer bulurum...hem benim evde ebeveyn banyosuda var...şaka bir yana... evde biri varken ekşın daha bir heyacanlı oluyor.. bence dene ve gör...:9::23:

ya bişi dicem bende bi salklık var biliyorum ama hihihihhih :)))) bu herkesin yazısını toplayıp alt alta nasıl yazıyonuzzzz beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa anam becereemdim beeenn bir türlüüü

ya bende bır ıkı msjı secıyorum ama o msjların altına yazamıyorumm tek deılsın kusumm:3:

Slm kızlar

hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye bizikide öyle işte kimse anlayamaz bizi insanların iyi niyetle bişey demeleri canımız acıtmaya yetr
kaldıki alay için diyenler bende eltimin karnımı okşayıp sürekli bebekmi göbekmi demesinden bıktım alay için yaptığını biliyorum eşim bi daha canını acıtırsa böyle yapıp bi tane suratına geçir ve yanıma gel dedi ama oda olmuyor o yapmaya devam ediyor akşam ordaydık bana artık elbise alma kilo alırsın içine sığmazsın dedi kilo almıyorumki dedim hamilesin ya artık alırsın dedi bende patladım bu sefer benim hamileliğim sana dertmi olduı dedim benden habersiz karnıma bebkmi koydun olursa saklamam zaten söylerim böyle yapma dedim seninde evlatların var allah acılarını göstermesin ama çok ahımı alıyorsun dedim ama anlayana daha yeni negatif sonucumu almışım zaten (17 şubat) kötüyüm üstüme kimse gelmesin benimde evladım olacak inş.......

canımcım elbette çekinir insan ama bu istek dışı hadi canın isterr bi şekilde yapmazsınn tutarsın kendinii :9: ama bole zamanlardaa yapacaksın arkadaşş :1:

valla defnelma geliyorlarsa bizde takılmıcaz yapmamız gerekeni neyse yapcaz canım aaaaa:20:

tabi canım.. özellikle bizlerin erteleme gibi bir şansı yok bu işleri... zaten erteliyor doğa bizi.. öyle değil mi?

$bebek-arabasi-ifadesi[1].gif Eki Görüntüle 356484 birimiz erkek birimiz kız doğuralım ve dünür olalım tamammı...

başlayacaksın gör bak..mart bize uğurlu geleceekkkk...benim evide b...... götürüyoooo...bebeğim gelsinde varsın pis olsun napıyımmmm....

ay erkek miiiiiiiiii kuzunnn:52::52:

bılmıyorumkı daha 10 martta netlescek erkek dedı doktor ama netlescek o yazı sımgenın yazısıydı cıkmadı :D bu sımgenın ıste:emir_bebek:

AY BU MİLLET GERÇEKTEN BU KADAR MERAKLI VE SALAKÇA KONUŞMAK ZORUNDA MI? İNANIN BEN KİMSEYE BİR ŞEY DEMEM...insanlar bir şey alır, bir şey yapar.. her şeye hayırlı olsun derim.. kimsenin yaptığı hiç bir şeye karışmam..ben böyleyken başkalarının benim hakkımda salakça konuşmaları beni deli ediyor uleyn....

Bizim derdimiz milleti geriyo :1:ayy şekerim senin yaşında var ama nasıl bakıyosun sen buna sabahlara kadar durmuyasa bu çocuk ( 17 aylık çok yaramaz bi oğlum varda tüp bebek :1:) yaşım 32 çok yaşlıyımya ben değnekle geziyom oturduğum yerden kalkamıyom e gelde bak ozaman bilmem ne bilmem neee kadın anca böle işte :1:sen sakin ol inan bunların hepsi geçiyo bigün ama sende senlikten geçiyosunda neyse işte :6:

kızlar size tedavilerinizde Allah yardımcınız olsun diyorum kucağınız dolsun inşlh benim gibi sabahlara kadar çocuk pışpışlayın arada topiğinize uğrarım :3::3:

canım.. farklı bir sayfadan daha açıyorsun kk yı... sonra ordan alıntı yapıp,kes-kopyala -yapıştırla oluyor...

canım siz gelin bende kalın.. bende koca yok... ben kendime kalcak yer bulurum...hem benim evde ebeveyn banyosuda var...şaka bir yana... evde biri varken ekşın daha bir heyacanlı oluyor.. bence dene ve gör...:9::23:

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: ayyy valla aslında öle demiii fingirdeşir gibi ayyy valla çok iyi hazırlandım ben yaaaa of :) kaçıramam bunu yaniiii

bi arkadaşım hamile kalmya çalışıyodu bayadır dedimki kızım sabah yapp (ama ben hiç yapmadım bu arada hep okuyodum ama zor geliyodu ) neyse bide internette kolay hamile kalma pozisyonu var bakınız hamile kalmak isteyenler iin uygun cinsel birleme ekilleri pozisyonlar hamile kalmak iin uygun zaman
Kolay Hamile Kalma Pozisyonları | Tr-PortaL.NeT

neyse bunları önerdimm ama yapmadım neyse yaptıkları ay hamile kaldıııııı dombiliklerrr bnde yapacam bananeeee yaaaaa bananeeee yaaaaaa :kkk::kkk:

Slm kızlar

hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye bizikide öyle işte kimse anlayamaz bizi insanların iyi niyetle bişey demeleri canımız acıtmaya yetr
kaldıki alay için diyenler bende eltimin karnımı okşayıp sürekli bebekmi göbekmi demesinden bıktım alay için yaptığını biliyorum eşim bi daha canını acıtırsa böyle yapıp bi tane suratına geçir ve yanıma gel dedi ama oda olmuyor o yapmaya devam ediyor akşam ordaydık bana artık elbise alma kilo alırsın içine sığmazsın dedi kilo almıyorumki dedim hamilesin ya artık alırsın dedi bende patladım bu sefer benim hamileliğim sana dertmi olduı dedim benden habersiz karnıma bebkmi koydun olursa saklamam zaten söylerim böyle yapma dedim seninde evlatların var allah acılarını göstermesin ama çok ahımı alıyorsun dedim ama anlayana daha yeni negatif sonucumu almışım zaten (17 şubat) kötüyüm üstüme kimse gelmesin benimde evladım olacak inş.......

ayy canım benımmm..hoşgeldin önceliklee..bu kendını bilmez karı sızın durumunuzu biliyormuu??bildiği halde mi boyle yapıyor hem merak ettimm...ayıp ya bu kadar olmazz sanane benım karnımdan sanane benım kılomdan,esın haklıı valla patlat bıdaha dersee...

Slm kızlar

canımm sakın bu tıp insnları kafanıza takmayın.... zavallı ınsanlar kısakanç ınsanlar boyle davranır...
kendımıze bakalım .. hep bızım ıyı olmamızı ıstemeyen insanlar bu tıp ınsanlar..

bize çuan moral lazım 2 tatlı soz soyleyeceklerıne boyle yapmalarını takılma Allaha havale et..

Slm kızlar

inş. tabi olacak allahın izniyle hiç üzülme dualarım sızınle allahım bızım yuzumuzu guldurdu ıns. sıra sızdedır melegın gelır gobusune konar

Back
X