• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya bişi dicem bende bi salklık var biliyorum ama hihihihhih :)))) bu herkesin yazısını toplayıp alt alta nasıl yazıyonuzzzz beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa anam becereemdim beeenn bir türlüüü
asagıda kutucuk varya cnm okudugn her mesajda ona tıkla kımınkınde bırakacaksan alıntı ıle cvp de ozamana kare kutulr varya onalrın altına yaz kuzummmm

Slm kızlar

hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye bizikide öyle işte kimse anlayamaz bizi insanların iyi niyetle bişey demeleri canımız acıtmaya yetr
kaldıki alay için diyenler bende eltimin karnımı okşayıp sürekli bebekmi göbekmi demesinden bıktım alay için yaptığını biliyorum eşim bi daha canını acıtırsa böyle yapıp bi tane suratına geçir ve yanıma gel dedi ama oda olmuyor o yapmaya devam ediyor akşam ordaydık bana artık elbise alma kilo alırsın içine sığmazsın dedi kilo almıyorumki dedim hamilesin ya artık alırsın dedi bende patladım bu sefer benim hamileliğim sana dertmi olduı dedim benden habersiz karnıma bebkmi koydun olursa saklamam zaten söylerim böyle yapma dedim seninde evlatların var allah acılarını göstermesin ama çok ahımı alıyorsun dedim ama anlayana daha yeni negatif sonucumu almışım zaten (17 şubat) kötüyüm üstüme kimse gelmesin benimde evladım olacak inş.......

canım böyle davranan biri sadece hasetinden yapıyodur bence... benimde kocam öyle der.. seni kızıran biri olursa sen ver cevabını ben arkandayım der.. ama olmuyor.. biliyorum...

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: ayyy valla aslında öle demiii fingirdeşir gibi ayyy valla çok iyi hazırlandım ben yaaaa of :) kaçıramam bunu yaniiii

bi arkadaşım hamile kalmya çalışıyodu bayadır dedimki kızım sabah yapp (ama ben hiç yapmadım bu arada hep okuyodum ama zor geliyodu ) neyse bide internette kolay hamile kalma pozisyonu var bakınız hamile kalmak isteyenler iin uygun cinsel birleme ekilleri pozisyonlar hamile kalmak iin uygun zaman
Kolay Hamile Kalma Pozisyonları | Tr-PortaL.NeT

neyse bunları önerdimm ama yapmadım neyse yaptıkları ay hamile kaldıııııı dombiliklerrr bnde yapacam bananeeee yaaaaa bananeeee yaaaaaa :kkk::kkk:

artık bu kadar sözden sonra yapmazsannn eğerr gelme kız burayaa :9::9:

Slm kızlar

hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye bizikide öyle işte kimse anlayamaz bizi insanların iyi niyetle bişey demeleri canımız acıtmaya yetr
kaldıki alay için diyenler bende eltimin karnımı okşayıp sürekli bebekmi göbekmi demesinden bıktım alay için yaptığını biliyorum eşim bi daha canını acıtırsa böyle yapıp bi tane suratına geçir ve yanıma gel dedi ama oda olmuyor o yapmaya devam ediyor akşam ordaydık bana artık elbise alma kilo alırsın içine sığmazsın dedi kilo almıyorumki dedim hamilesin ya artık alırsın dedi bende patladım bu sefer benim hamileliğim sana dertmi olduı dedim benden habersiz karnıma bebkmi koydun olursa saklamam zaten söylerim böyle yapma dedim seninde evlatların var allah acılarını göstermesin ama çok ahımı alıyorsun dedim ama anlayana daha yeni negatif sonucumu almışım zaten (17 şubat) kötüyüm üstüme kimse gelmesin benimde evladım olacak inş.......

bir çoğumuzun benzer sıkıntıları oluyor zaman zaman...cevabını ver ve gerekirse konuşma bi daha...eşinde arkandaysa çekineceğin bişey yok kuzum...kimsenin canını acıtmasına müsaade etme lütfen...

bılmıyorumkı daha 10 martta netlescek erkek dedı doktor ama netlescek o yazı sımgenın yazısıydı cıkmadı :D bu sımgenın ıste:emir_bebek:

canımcım biliyorum zaten 10 martta kesinleşeceğini listeye bile öyle yazdım...ama sen emir diye yazınca acaba doktora erken gittinizde netleştimi diye hyecan yaptımmm

Bizim derdimiz milleti geriyo :1:ayy şekerim senin yaşında var ama nasıl bakıyosun sen buna sabahlara kadar durmuyasa bu çocuk ( 17 aylık çok yaramaz bi oğlum varda tüp bebek :1:) yaşım 32 çok yaşlıyımya ben değnekle geziyom oturduğum yerden kalkamıyom e gelde bak ozaman bilmem ne bilmem neee kadın anca böle işte :1:sen sakin ol inan bunların hepsi geçiyo bigün ama sende senlikten geçiyosunda neyse işte :6:

kızlar size tedavilerinizde Allah yardımcınız olsun diyorum kucağınız dolsun inşlh benim gibi sabahlara kadar çocuk pışpışlayın arada topiğinize uğrarım :3::3:

sağol tatlım...insallah o günleride görürüz.... duaların kabul olsun insallah...biz o bebekleri öyle çok özlemle bekliyoruz ki onlarla gelen sıkıntıları eğlence gibi görüyoruz.. bunu onlar anlamıyorlar işte...

kuzum anca bitti tilifon konuşmam sen kaçmışsınben gelene:43::43:

Küsmedim tatlımm bende pazara çıkıcaktım ondan kapattımm..Kızçemm benimmmmm..

ben seni en baştan beri beğenmiş yüreğime koymuşum bi kereeee...çok beğendim hemide çooookkkkk...bi fotona ayrıca bayıldım...siyah beyaz yan bir bakııışşşş offfff diyorummmm...çok güzel bir anne olacaksın senEki Görüntüle 356327

Efetttt küçük emrah bakışlarımı gördünn demiiiii..Bacım Allah çirkin şannsı versin diyorummmmmm...:9::9::9::9::9:

DAYANAMAZ kimse bizeee...bazen ben bile kendime dayanamıyorumm hehe:9: yeter artık suss diorumm:1:

bu arada birileri de birbirlerine mailler atıyor resimler gönderiyor..şöle güzelsin böle güzelsin diyorr..:19:
saçınızdan tutar süreklerim bakk he:4::4::4:
:4::4::4::4::4::4::4::4::4: Duy yapma applaaa saçımm acıyoooooooooooooooooooo:27::27::27::27::27:

canlarım... 3gün giremedim desem yeri var...
ÖNEMLİ GELİŞMELER VAR MI?
çükü geçmişe dalarsam çıkamayacağım.. hem egunal aramıza dön diyor öyle değil mi?
bu hafta yanınıza çok sınırlı gelirim...yatılı misafirlerim olacak...
AMA SİZİ ÇOK ÖZLİCEM....:16:

Valla sensiz gecelerrr zor oluyor be güzelimm.Gerçi son günlerde bende lap topu kocişe kaptırıyorum ama yokluğun belli yaneee..

aaaaaa 1100 ü kaçırmışım.....

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

artık nasıl içime işlediysen.... özelden atacağım sana
bende istiyommm ama özelden mesajj..Onu görürken hem beni neden göremedinki acep rüyandaaa.Araya sıkışmışımdır diyecem ama 1,75 hatunum sıkışsam görülürdü herhalde:1::1::1:

tamam canım tamam...ama anlamadığım neden bikinili fotoları birbirinize gönderiyosunuz ki :9:
Koptum bu mesajaaaaaaaaaaaaaa..Tuana duy sesimiiiiiiiiii alemsinnnnnnnnnnnn..

bu ne ya kafa dağılmıyo tamamen karışıyo hele siz egunalle sanki aşkınızı tazeliyosunuz görmedim sanmayın of ya :52::52::52::47::47::47: BU AŞKINIZI KOCALARYA YAŞAYINDA SPARMIZ ÇOĞALSIN YANI EKŞİN İSTİYORUM EKŞİN
Heheheheh nazar etme nolur çalış seninde olur diyorummm.Söz bu gece ekşın varr bendeeeeeeeeeeeee...

Slm kızlar

Ah be gülümm nasıl anlıyorum seniii..Daha doğrusu hepimiz anlıyoruz eminimkiiii..Eltimle o kadar kanka olmamıza rağmen bazen öyle canımı acıtıcak cümleler kuruyordukii çatlıyordumm.EŞimde görüşme o zaman diyorduu..Ama biz aynı binada ve gerçekten aslında çok samimiyizz.En sonunda birgün patladımm veee oda açıkladı valla öyle demek istemedim orada yeminler etti bende inandımmm..2-3 hafta oldu bu olay olalı vee inankii hem ben rahatladım hemde artık o çookk dikkat ediyor bu konularda..

Eki Görüntüle 356490 Eki Görüntüle 356484 birimiz erkek birimiz kız doğuralım ve dünür olalım tamammı...

HE VALLA SÜPPERR OLURRRRRRRRRRRRRR..

canım.. farklı bir sayfadan daha açıyorsun kk yı... sonra ordan alıntı yapıp,kes-kopyala -yapıştırla oluyor...

Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..:1:

Kızlar merhaba,
Öğleden beri dün akşamki yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Bir tedarikçimiz geldi, onunla ilgileniyor gibi yapıp kk okuyorum :78:
Tatilden yemek konusunda ipin ucunu fazla kaçırdığım için diyete başladım, sürekli su içiyorum, 3dk. da bir tuvaletteyim, burada yoksam nerde olduğum belli yani :52:

artık bu kadar sözden sonra yapmazsannn eğerr gelme kız burayaa :9::9:

alıntı ile cevaplanın yanında baişa bir artı işareti var ona tıkla canım :7:

asagıda kutucuk varya cnm okudugn her mesajda ona tıkla kımınkınde bırakacaksan alıntı ıle cvp de ozamana kare kutulr varya onalrın altına yaz kuzummmm

vayyyy uyanıklar vayyyy :1::1::1::1:

becerdimm beee yaaaa dombilik defne hadi sayemde öğrenmiş oldun :1::1::1::1::1::1::1::1:

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: ayyy valla aslında öle demiii fingirdeşir gibi ayyy valla çok iyi hazırlandım ben yaaaa of :) kaçıramam bunu yaniiii

bi arkadaşım hamile kalmya çalışıyodu bayadır dedimki kızım sabah yapp (ama ben hiç yapmadım bu arada hep okuyodum ama zor geliyodu ) neyse bide internette kolay hamile kalma pozisyonu var bakınız hamile kalmak isteyenler iin uygun cinsel birleme ekilleri pozisyonlar hamile kalmak iin uygun zaman

neyse bunları önerdimm ama yapmadım neyse yaptıkları ay hamile kaldıııııı dombiliklerrr bnde yapacam bananeeee yaaaaa bananeeee yaaaaaa :kkk::kkk:

yap kız yap... her şeyi biz mi düşüncez.. millet sokak ortasında yapcak nerdeyse.. biz mahremimizde utanıyoz.. hem arkadaşında biliyormuş.. anlar halden..sana lafını bile etmez bence...

Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..:1:[/QUOTE]

defneeeeee koparttın kız bizi bende saf gibi diyorumki kızların hepsi bukadar hızlı nasıl beceriyo bunu çooklkk güldümmm:1::1::1::1::1::1: ama inandım yani hani bir ara denerim dedim:))))

defne pabucu yarım çık dışarıya oynayalım :))))

yap kız yap... her şeyi biz mi düşüncez.. millet sokak ortasında yapcak nerdeyse.. biz mahremimizde utanıyoz.. hem arkadaşında biliyormuş.. anlar halden..sana lafını bile etmez bence...

tmm cnmcm mersiii
tabi canım.. özellikle bizlerin erteleme gibi bir şansı yok bu işleri... zaten erteliyor doğa bizi.. öyle değil mi?
aynn ole şekerimm ayağına geldi mi erteleme devam ettt...bol boll ekşınnnn hu huuuu:21:
hoşgeldinn şekerimm ya nasılsınn?

ıyıyım canım sen nasılsın
bende iyiyim selerım valla lak lak yapıoruz napalımm:34:
Küsmedim tatlımm bende pazara çıkıcaktım ondan kapattımm..Kızçemm benimmmmm..

Efetttt küçük emrah bakışlarımı gördünn demiiiii..Bacım Allah çirkin şannsı versin diyorummmmmm...:9::9::9::9::9:

:4::4::4::4::4::4::4::4::4: Duy yapma applaaa saçımm acıyoooooooooooooooooooo:27::27::27::27::27:

tamam ulennn:1: bıraktımm sizde hanım hanımcık olunn heeee:9:

Valla sensiz gecelerrr zor oluyor be güzelimm.Gerçi son günlerde bende lap topu kocişe kaptırıyorum ama yokluğun belli yaneee..

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

bende istiyommm ama özelden mesajj..Onu görürken hem beni neden göremedinki acep rüyandaaa.Araya sıkışmışımdır diyecem ama 1,75 hatunum sıkışsam görülürdü herhalde:1::1::1:

Koptum bu mesajaaaaaaaaaaaaaa..Tuana duy sesimiiiiiiiiii alemsinnnnnnnnnnnn..

duydummm duydummmm gec oldu amaaaaa.....:27:
Heheheheh nazar etme nolur çalış seninde olur diyorummm.Söz bu gece ekşın varr bendeeeeeeeeeeeee...

Ah be gülümm nasıl anlıyorum seniii..Daha doğrusu hepimiz anlıyoruz eminimkiiii..Eltimle o kadar kanka olmamıza rağmen bazen öyle canımı acıtıcak cümleler kuruyordukii çatlıyordumm.EŞimde görüşme o zaman diyorduu..Ama biz aynı binada ve gerçekten aslında çok samimiyizz.En sonunda birgün patladımm veee oda açıkladı valla öyle demek istemedim orada yeminler etti bende inandımmm..2-3 hafta oldu bu olay olalı vee inankii hem ben rahatladım hemde artık o çookk dikkat ediyor bu konularda..

HE VALLA SÜPPERR OLURRRRRRRRRRRRRR..

Kız Allah iyiliğini versinn defneee öyle değilll ALINTI İLE CEVAPLANIN YANINDA ÇOKLU ALINTI TUŞUNA BASIP EN SON KONUYA CEVAP VER DİYOSUNNN..:1:

Back
X