• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahh canım ben neler konuştum onunla.ikna edene kadar akla karayı seçtim.5 senedir sabrediyorum. son bir ay daha dedim kendi kendime.sonra gideceğimi söylerim. ya da tamamen vazgeçicem o ısrar etse de olmayacak.sabır taşından sen gelmeya başladı.çatlıycak arık...

hee tatlımm bilmiyodumm..neden böyle yapıyor kı yaa ala alaaa..bebiş mi istemiyor ki dicem ama kim istemezz ki bir evladı olsunn...ALLAH yardımcın olsun canım seninde ne diyeyim...zor çok zorrrrrr:14:

selam kızlar ben de nisan ayında tedaviye başlayacağım. bizim sorunumuz resiprokal translokasyon yani ek olarak pgt de yaptırmamız gerekiyor. benim aşılama ya da tüp bebek denemem olmadı o yüzden bayaa tecrübesizim. nasipse mart ta histeroskopi çekilecek smyrna da zorlu yolculuğumuz da başlamış olacak. topiğin başından beri o kadar samimi konuşmalar var ki aranıza katılmak istedim. Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş.

benim gibisin desene...bende de öyle olduya...başta pko görünümlü yumurtalık yapın var ama düzenli adet gördüğün için önemli değil dediler...ultrasonda 10 yumoş sayarken opuda 19 çıktı...valla dikkat etsinler ne diyim...ohss olmaman için görüş...e2 kaç çıktı en son....
bu arada kocan sen hamile kalmadan 9 doğurdu 19 a doğru ilerliyoooo:9:

ya benimde ilkinde 26 yumurtam toplanmıştı.işşallah olmam bişi.e2 kaç bilmiom ki ben sonuçları almıom hiç doktora gidio direk ama önemli bişi olsa sölerdi doktor heralde.walla kıyamm doğurup duruoo:1:ben birazdan çıkıom teyzoşla istinye parka gitcez gezelim son günlerim artı -k sonra çıkamam.sen neler yaptın bugün canımcım?

hee tatlımm bilmiyodumm..neden böyle yapıyor kı yaa ala alaaa..bebiş mi istemiyor ki dicem ama kim istemezz ki bir evladı olsunn...ALLAH yardımcın olsun canım seninde ne diyeyim...zor çok zorrrrrr:14:

sağol canım.ailesi bira aklını karıştırıyor sanırım. mart sonunu bekliycem yapıcak bişi yok... gerçekten çok zor ama...

selam kızlar ben de nisan ayında tedaviye başlayacağım. bizim sorunumuz resiprokal translokasyon yani ek olarak pgt de yaptırmamız gerekiyor. benim aşılama ya da tüp bebek denemem olmadı o yüzden bayaa tecrübesizim. nasipse mart ta histeroskopi çekilecek smyrna da zorlu yolculuğumuz da başlamış olacak. topiğin başından beri o kadar samimi konuşmalar var ki aranıza katılmak istedim. Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş.

benim de ilk denemem inşaallah... bir türlü tamamlanamadı..hayırlısı olur inşaallah hakkımızda...nedir sorunuuz türkçesi ne bacım pek anlayamdım..:26::26::26:

hoşgeldin canımcım... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun....

selam kızlar ben de nisan ayında tedaviye başlayacağım. bizim sorunumuz resiprokal translokasyon yani ek olarak pgt de yaptırmamız gerekiyor. benim aşılama ya da tüp bebek denemem olmadı o yüzden bayaa tecrübesizim. nasipse mart ta histeroskopi çekilecek smyrna da zorlu yolculuğumuz da başlamış olacak. topiğin başından beri o kadar samimi konuşmalar var ki aranıza katılmak istedim. Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş.[/QUOT

HOŞGELDİN canımm..tedavin hayırlı olsunn..gelmekle en iyisini yaptın doğru yerdesinn:34:

sağol canım.ailesi bira aklını karıştırıyor sanırım. mart sonunu bekliycem yapıcak bişi yok... gerçekten çok zor ama...

ama ailesi neden istemiyor ki yanii yada neden karıştırıyor aklını..ala ala ya gerçekten sınır oldumm..ınsan torunu olsun ıster bakayım ilgileneyım ısterr...

kromozom sıralarında 5. de olması gereken parça kopup 18. e yapışmış yani bebek sağlıksız oluyor ve tutunamıyor düşük ihtimalle tutunan var ama maalesef sakat doğuyor:( aynı sorunu yaşayan bir tanıdık 3 düşük bir sakat doğum yaptı(yaşamadı) bir de negatif tüp bebek denemesi var o yüzden doktorlar tüp bebek+pgt diyor rahmimin sağlığı açsından da böyle yazınca kötü bir tablo çıkıyor ortaya ama ben çok umutluyum stres rahimi dondurur lafını kendime ilke edindim asla moralimi bozmuyorum her iki sonuca da kendimi hazırlıyorum bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek???

bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.

şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.

ooOo MAŞALLAH:nazar::nazar: bence değerin cok güzel çıkmış canım hadi bakalım hayırlısııı

sen yazmıyorsun madem ben yazıyorummmm hamilesiiinnnnnnn....şimdi bunu tadını çıkar sadece...kötü düşünme...MAŞALLAH kuzum çok tebrik ederim...kutlamaları başlatıyoruummmmm.... $kutlama7[1].gif Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806
:64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::62::62::62::62::62::62::124::124::124::124::124::124::124::32::32::32::32:

Son düzenleme:
güldenimm canımcım askınn gelmedi bugun sankıı yaaa....nerde ki merak ettim valla (çok ta meraklıyım ayol :9:)

aşkımla yarım saat önce görüştüm şekerim...haftasonu misafiri olması nedeniyle kendini temizliğe vermiş durumda o yüzden de topiğe teşrif edemiyor...ilk fırsatta gelecek canım merakını gideriyim:9:

hoşgeldiinnnnnn sefalar getirdiinnnnn:71::71::71:
aramıza katılmana çok memnun oldum...herşey yolunda gider umarım ve hamileyim haberini burada bizimle paylaşırsın...
bilgilerini yazarsan seni listemize eklerim..

ya benimde ilkinde 26 yumurtam toplanmıştı.işşallah olmam bişi.e2 kaç bilmiom ki ben sonuçları almıom hiç doktora gidio direk ama önemli bişi olsa sölerdi doktor heralde.walla kıyamm doğurup duruoo:1:ben birazdan çıkıom teyzoşla istinye parka gitcez gezelim son günlerim artı -k sonra çıkamam.sen neler yaptın bugün canımcım?

ohhh gez bakalım...dikkat et ama her an bi yerden karşına çıkıp nanik yapabilirim...

iyi gezmelerr şekerimm dikkat et kendinee olurmuu öpüldünn:54:

ayyyy ekinciğimi o dudaklarlamı öpceennnn(avatardaki dudaklarınlaaaa)

cnm hayırlı olsun yenii topikiiniz bende sizii arıyom nerde bunlar diiyordum nslsın nsl gidiiyor?başladımı tedaviin

cnm hayırlı olsun yenii topikiiniz bende sizii arıyom nerde bunlar diiyordum nslsın nsl gidiiyor?başladımı tedaviin

ah canım benim hoşgeldiiinnnn...
nasılsın??? kuzuların nasıl???
cinsiyetleri belli oldumu??? bak ne kadar zaman olmuş senden haber almayalıı bir sürü soru birikmişşş...
5 martta başlıyorum inşallah...

Son düzenleme:
Back
X