Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koca göbeğimle dolanıp duruyom evde.. genel anlamda iyiyim ama başağrılarım var bu ara.... haftaya cinsiyet öğrenicez inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz:)))))Selam canım,senden naber?nasılsın?hep sen bana soruyodun bugünde ben sana sorayım:))bizi sorarsan aynı bilidgin gibi...![]()
SÜPERMİŞ CANIM,HADİ BAKALIM PAŞAMIZ MI OLCAK,PRENSESİMİZ Mİ:))BUARADA PAZARTESİ GÜNÜ FARKETTİM DE BENİM GÖBÜŞÜMDE BÜYÜMÜŞ,COOOK SEVİNDİM,MUTLU OLDUM...:))BİRİ SANA BİRİ BANA..
slmm arkdaaşlar bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi günü kan testi yapılacak ona göre iğnelerin dozuna karar verilecek,:)hadi hayırlsııı
bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
julieta gözük müyor?haber var mı?
ahhh canım benimmm demek teslim oluyosun haaaa.bitiririm artık şansın kalmadııııı.....
evet kuzum beklenmeyen bişey olursa iyi ocak olmazsada tam gaz tedavi artık.Allah umudumuzu kesmesinde...
Alahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhhh.
sagol canım,evet ben midemi toparlayamıyorum malesef,dünkü kusma faslından sonra bugün cook şükür biraz iyiyim.ELVANELVANI kutlamıştım zaten yeniden tebrikler,ekin e cook sevindim belki pazartesi bebegine kavuşur:)),sana ayrıca sevindim nihayet randevuyu aldın gidiyosun ha,inş.güzel haberlerle dön canım sonu bol bebeli bitsin inş.,sonra sende kendini toparlayama:))bizde sana deriz artık:))gecmiş olsun diye..ECRİNE de cook sevindim inş.hayırlısıyla bebekleri tutunur,güzel bi haber verir bize,geri sayım başlamış onunda,ELİFCE hadi hayırlısı canım,inş sende güzel haber verirsin..herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın,insan içinde büyüdükce daha iyi anlıyo..
aşkitom kızma.... hemen açıklayım faceden bana yazışırken topikte ecrin onlıne görünüyodu o sebeble atladım. o yüzden sizinde konuştuğunuzu düşündüm. bugün topiktede çok aktif olmadığım için lotusun sordunu görünce cvp yzdım. yoksam niye bilipte sölememezlik ediyim....
belli olur belkide mucizen seninledir...seviyorum seni....
hoşgeldin tatlım....
Millistone nasıl?napıyor?bi de brnyns den haberiniz varmı?son durumu hakkında..
slmm arkdaaşlar bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi günü kan testi yapılacak ona göre iğnelerin dozuna karar verilecek,:)hadi hayırlsııı
merhaba kızlar..
2 gündür laptop yoktu giremiyordum..nasılsınız??
benim gözler hüzünlü biraz..arada yüksek enerji falan filan devam ediyorum..cuma günü tahlilimiz var..heralde bu onun gerginliği olsa gerek..
topikte inşallah güzel gelişmeler vardır..
ohhh beee sonunda gelebildin...
neyse iyiymişsin...
merak ettik cicim...
az kaldı evet inşallah güzel olacak sonu...
bir hamilemiz var...
Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Dondurulmus Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.
ayy maşşallah çok sewindimmbir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
merhaba kızlar..
2 gündür laptop yoktu giremiyordum..nasılsınız??
benim gözler hüzünlü biraz..arada yüksek enerji falan filan devam ediyorum..cuma günü tahlilimiz var..heralde bu onun gerginliği olsa gerek..
topikte inşallah güzel gelişmeler vardır..
ekincim opun belli olmuş hayırlısı olsun cnmm..
hayırlı olsun cnm..darısı hepimizin başına inşallah..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
ervacığım gelmiş kuzularıylaa benii sormuşş sağolsunn..sende çokk sağolasınki haberler verip birde dua istemişsin 3 kalpli anniştenn...Tektensiinnnnn güldenimm..
Julietta canım iyi ol lütfenn merak etmiştik senii..Az kaldıı....İnş hayırlısıyla güzel haberler alıcaz sendende..
elvanelvan canım Allah tamamına erdirsinn..Bu kadar temkinli sevinmene sayygıyla eğiliyorummm..Kendimi görüyorum sendee...İnş Rabbim önce keseyi gördürüp sonrada 9 ayın sonunda eline almayı nasib eder..
Ekincimmm opun belli olmuş kesin olarakkk..Cuma günü gellsin 1. kalite yumoşlarr diyoruz inşşşşşşallahhhh..
ervacığım gelmiş kuzularıylaa benii sormuşş sağolsunn..sende çokk sağolasınki haberler verip birde dua istemişsin 3 kalpli anniştenn...Tektensiinnnnn güldenimm..
Julietta canım iyi ol lütfenn merak etmiştik senii..Az kaldıı....İnş hayırlısıyla güzel haberler alıcaz sendende..
elvanelvan canım Allah tamamına erdirsinn..Bu kadar temkinli sevinmene sayygıyla eğiliyorummm..Kendimi görüyorum sendee...İnş Rabbim önce keseyi gördürüp sonrada 9 ayın sonunda eline almayı nasib eder..
Ekincimmm opun belli olmuş kesin olarakkk..Cuma günü gellsin 1. kalite yumoşlarr diyoruz inşşşşşşallahhhh..
ayy maşşallah çok sewindimmgözün aydın ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
kaçak hoşgeldinnyoktun kaç gündür walla.sende işşallah güzel haberlerini verirsin o gün bize senin tahlilin var benim opu var aynı gün.