• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Millistone nasıl?napıyor?bi de brnyns den haberiniz varmı?son durumu hakkında..

Selam canım,senden naber?nasılsın?hep sen bana soruyodun bugünde ben sana sorayım:))bizi sorarsan aynı bilidgin gibi...:54:
koca göbeğimle dolanıp duruyom evde.. genel anlamda iyiyim ama başağrılarım var bu ara.... haftaya cinsiyet öğrenicez inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz:)))))

SÜPERMİŞ CANIM,HADİ BAKALIM PAŞAMIZ MI OLCAK,PRENSESİMİZ Mİ:))BUARADA PAZARTESİ GÜNÜ FARKETTİM DE BENİM GÖBÜŞÜMDE BÜYÜMÜŞ,COOOK SEVİNDİM,MUTLU OLDUM...:)):nazar::nazar:BİRİ SANA BİRİ BANA..

SÜPERMİŞ CANIM,HADİ BAKALIM PAŞAMIZ MI OLCAK,PRENSESİMİZ Mİ:))BUARADA PAZARTESİ GÜNÜ FARKETTİM DE BENİM GÖBÜŞÜMDE BÜYÜMÜŞ,COOOK SEVİNDİM,MUTLU OLDUM...:)):nazar::nazar:BİRİ SANA BİRİ BANA..

:nazar:sana hemen bir tane daha.... senin iki canın var o yüzden her zaman iki nazar boncuğu:))))))))))) daha öncede yazdım ya benim şu son 3günde birden büyüdü bak gör seninkide öyle olucak 14 üncü haftaya girdikten sonra bi anda büyüyo göbüş:))))

slmm arkdaaşlar bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi günü kan testi yapılacak ona göre iğnelerin dozuna karar verilecek,:)hadi hayırlsııı

bi tek ben kalmışım topikteeeee....nerdesiniz canlaaarrr.
neyse bende çıkıyorum şimdi arkadaşlara misafirliğe gidecez.dönünce yazarım inşallah hepinizi öpüyorummm.

merhaba kızlar..
2 gündür laptop yoktu giremiyordum..nasılsınız??
benim gözler hüzünlü biraz..arada yüksek enerji falan filan devam ediyorum..cuma günü tahlilimiz var..heralde bu onun gerginliği olsa gerek..
topikte inşallah güzel gelişmeler vardır..

ekincim opun belli olmuş hayırlısı olsun cnmm..

bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.

hayırlı olsun cnm..darısı hepimizin başına inşallah..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

ahhh canım benimmm demek teslim oluyosun haaaa.bitiririm artık şansın kalmadııııı.....:52::52::52:
evet kuzum beklenmeyen bişey olursa iyi ocak olmazsada tam gaz tedavi artık.:21::21::21:Allah umudumuzu kesmesinde...
Alahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhhh.

AMİİNNNN inşallahhh..
eveeetttt teslim oldum sanaaaa...ye beniiii...

sagol canım,evet ben midemi toparlayamıyorum malesef,dünkü kusma faslından sonra bugün cook şükür biraz iyiyim.ELVANELVANI kutlamıştım zaten yeniden tebrikler,ekin e cook sevindim belki pazartesi bebegine kavuşur:)),sana ayrıca sevindim nihayet randevuyu aldın gidiyosun ha,inş.güzel haberlerle dön canım sonu bol bebeli bitsin inş.,sonra sende kendini toparlayama:))bizde sana deriz artık:))gecmiş olsun diye..ECRİNE de cook sevindim inş.hayırlısıyla bebekleri tutunur,güzel bi haber verir bize,geri sayım başlamış onunda,ELİFCE hadi hayırlısı canım,inş sende güzel haber verirsin..herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın,insan içinde büyüdükce daha iyi anlıyo..

kızkardeşim gibisin sen anlattıklarında onun yaşadıkları geliyo aklımaaa...migrenlidir kendisi mide bulantısı kusma fazlasıyla yaşadı...çok zor nasıl olduğunu biliyorum...rabbim bir an önce yoluna koysun şifasını versin canım...

aşkitom kızma.... hemen açıklayım faceden bana yazışırken topikte ecrin onlıne görünüyodu o sebeble atladım. o yüzden sizinde konuştuğunuzu düşündüm. bugün topiktede çok aktif olmadığım için lotusun sordunu görünce cvp yzdım. yoksam niye bilipte sölememezlik ediyim....
belli olur belkide mucizen seninledir...seviyorum seni....
hoşgeldin tatlım....

aaaa nasıl yaniii ecrin topikte ne ara online dıkiiii...
demek ben kaçırdım...e o zaman niye yazmadııııı...
neyse kendisi bi gelsin herşey açıklığa kavuşur....
ne biliyim kuzum bende haberin vardı da yazmadın diye dertlendim...

Millistone nasıl?napıyor?bi de brnyns den haberiniz varmı?son durumu hakkında..

millstone hafta sonu misaifiri gelecek diye 20-25 kişi kadarcıkkk temizliğe verdi kendini...her aradığımda ya cam siliyo,ya ütü yapıyo,ya perdeleri makinaya atıyo vs...dağıtmış durumda..onun dışında da martta adet olmayı bekliyoruz inşallah başlayacak tedaviye...lütfen sende dua et hamilesin rabbim geri çevirmez...adet olsun kuzum ve başlasın tedaviyeee...brnyns tan haberim yok...bu arad msn e çok takılmıyorum...haber alınca yazarım...

slmm arkdaaşlar bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi günü kan testi yapılacak ona göre iğnelerin dozuna karar verilecek,:)hadi hayırlsııı

ben seni takip ediyorum cicim...diğer topikte yazdıklarını görüp listemizde durumunu güncelledim çoktan...hayırlı olsun inşallah..bebeğine kavuşmanı diliyorumm..

merhaba kızlar..
benim gözler hüzünlü biraz..arada yüksek enerji falan filan devam ediyorum..cuma günü tahlilimiz var..heralde bu onun gerginliği olsa gerek..

ohhh beee sonunda gelebildin...
neyse iyiymişsin...
merak ettik cicim...
az kaldı evet inşallah güzel olacak sonu...
bir hamilemiz var...

ohhh beee sonunda gelebildin...
neyse iyiymişsin...
merak ettik cicim...
az kaldı evet inşallah güzel olacak sonu...
bir hamilemiz var...

sorma cnm..evet sonunda gelebildim..
evet aldım haberi..1 gün kaldı güldencim..yarında geçince sonuç elimde olacak..
heyecanlı değilim ama kafan azıcık karışık e tabi duygularda aynı şekilde..
sen nasılsın..pazartesi doktora gidiyormuşsun sanırım hayırlısı olsun şimdiden..hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Dondurulmus Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.

Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Dondurulmus Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.

hayırlısı olsun..
inşallah olumlu sonuç alırsın..
bnmde test günüm cumaa

ervacığım gelmiş kuzularıylaa benii sormuşş sağolsunn..sende çokk sağolasınki haberler verip birde dua istemişsin 3 kalpli anniştenn...Tektensiinnnnn güldenimm..

Julietta
canım iyi ol lütfenn merak etmiştik senii..Az kaldıı....İnş hayırlısıyla güzel haberler alıcaz sendende..

elvanelvan canım Allah tamamına erdirsinn..Bu kadar temkinli sevinmene sayygıyla eğiliyorummm..Kendimi görüyorum sendee...İnş Rabbim önce keseyi gördürüp sonrada 9 ayın sonunda eline almayı nasib eder..

Ekincimmm opun belli olmuş kesin olarakkk..Cuma günü gellsin 1. kalite yumoşlarr diyoruz inşşşşşşallahhhh..

bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
ayy maşşallah çok sewindimm:nazar::nazar::nazar:gözün aydın ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
merhaba kızlar..

ekincim opun belli olmuş hayırlısı olsun cnmm..

hayırlı olsun cnm..darısı hepimizin başına inşallah..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

kaçak hoşgeldinn:10:yoktun kaç gündür walla.sende işşallah güzel haberlerini verirsin o gün bize senin tahlilin var benim opu var aynı gün.

ervacığım gelmiş kuzularıylaa benii sormuşş sağolsunn..sende çokk sağolasınki haberler verip birde dua istemişsin 3 kalpli anniştenn...Tektensiinnnnn güldenimm..

Julietta
canım iyi ol lütfenn merak etmiştik senii..Az kaldıı....İnş hayırlısıyla güzel haberler alıcaz sendende..

elvanelvan canım Allah tamamına erdirsinn..Bu kadar temkinli sevinmene sayygıyla eğiliyorummm..Kendimi görüyorum sendee...İnş Rabbim önce keseyi gördürüp sonrada 9 ayın sonunda eline almayı nasib eder..

Ekincimmm opun belli olmuş kesin olarakkk..Cuma günü gellsin 1. kalite yumoşlarr diyoruz inşşşşşşallahhhh..

bitmedi mi yemizlik daha yaa yoruldun walla kaç gündürr:21:yaa işşallah kaliteli olur benim yumoşlar dua edin bana:18:

Julietta

ayy sağol arkadaşım inşallah güzel haber verip umut olurum hepinize..
yoksa çok uğraşacaksınız benmle çook

ayy maşşallah çok sewindimm:nazar::nazar::nazar:gözün aydın ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

kaçak hoşgeldinn:10:yoktun kaç gündür walla.sende işşallah güzel haberlerini verirsin o gün bize senin tahlilin var benim opu var aynı gün.

vallahi yaa.giremedim ama aklım buradaydı eşim verdi laptopu hemen yazim dedim bende..
evet aynı güzün inşallah ikimizinkide güzel geçer..bnm opuda cuma günüydü tahlil günümde cumaya geldi..hayırlısı bakalım cnm

Back
X