• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aminn canımm inşşş..İçlenmee senn..Hürrem günü olduğu nasıl belli topikteee..Bende ölüyorumm yorgunluktann..Kendimi banyoya atıyorummm sizide senide çookk öpüyorumm

tamam canım bende seni öpüyoyummmm...

hürrem başlıyoooooooooo.....

evet hemen tv başına geçiyorum...belli olmaz bi yandan da topiğe yazarım...

tamam kuzum...en az 2 bebişin var ha gayret belki eltini geçersinnnn...3 te çıkarsa şaşırmam yaniii bu hırsla...

:9::9: ya biliyomusun değeri öğrenince direk sen geldin aklıma. bunu söyliyceni biliyodum:9::9: ah egunalcim herşey bir yana aslında okadar çok korkuyorum ki ya orda bir tane bile kese göremezsem diye inan akşamdan beri dudaklarım uçuk içinde kaldı.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
hayırlı uğurlu olsun... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.......:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saol akasyacım inşallah. :nazar:

gözün aydın şekerim darısı başımıza bi halay da ben çekeyim nasılsa zaman zemin müsait evde oooohhh ohhhh Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806
yandan yandan
:64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::62::62::62::62::62::62::124::124::124::124::124::124::124::32::32::32::32

saol cnm bnm bende çekerdim halay ama şimdi biraz ağrım var :1::1:

canim gözün aydim masaallah:nazar: diyelim degerin cok güzel rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah

saol arkadaşım amin inşallah:16:

elvancım gözün ayydınnn...çok sevindim..allah tamamına erdirsin canım...rabbim ol dedikten sonra o günleride görürsün inşallah...öpüyorum seniiii.....

saol benim vefakar arkadaşım:29:

ekincim opun belli olmuş hayırlısı olsun cnmm..

hayırlı olsun cnm..darısı hepimizin başına inşallah..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

saol bitanem amin hadi bakalım sıra sende inşallah sende burdan bize güzel hbri vericeksin:16:

ervacığım gelmiş kuzularıylaa benii sormuşş sağolsunn..sende çokk sağolasınki haberler verip birde dua istemişsin 3 kalpli anniştenn...Tektensiinnnnn güldenimm..

Julietta
canım iyi ol lütfenn merak etmiştik senii..Az kaldıı....İnş hayırlısıyla güzel haberler alıcaz sendende..

elvanelvan canım Allah tamamına erdirsinn..Bu kadar temkinli sevinmene sayygıyla eğiliyorummm..Kendimi görüyorum sendee...İnş Rabbim önce keseyi gördürüp sonrada 9 ayın sonunda eline almayı nasib eder..

Ekincimmm opun belli olmuş kesin olarakkk..Cuma günü gellsin 1. kalite yumoşlarr diyoruz inşşşşşşallahhhh..

millstone benim kendi gibi kalbide güzel arkadaşım gerçekten çok saol:70:. allahım inşallah bu sevincimi daimi kılar ve tez zamanda sizlerede nasip eder.

ayy maşşallah çok sewindimm:nazar::nazar::nazar:gözün aydın ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

kaçak hoşgeldinn:10:yoktun kaç gündür walla.sende işşallah güzel haberlerini verirsin o gün bize senin tahlilin var benim opu var aynı gün.

ekin çok saol bitanem inşallah.

transferin hayırlı olsun bitanem. hadi inşallah seninde güzel hbrlerini alıcaz burdan.

elvan elvan canım benim tebrik ederim senii bence ikiz senin bebişler hiç telaşlanma görürsün keseleri bende senin gibi olmuştum korkular gitmiyo kafadan anlıyorum seni bebişine odaklan canımmm:emir_bebek::emir_bebek::54:

canım tebrikler.. inşallah keseleri de görürsün bebiişlerini de.... buarada bigün varmış aramızda benim de 12. gün bugün. bende sabırsızlkla kesecikleri merakla bekliyorumm.

selamlar herkeseee...iki gündür girememiştim.... hamile haberi gördüm sankiii....elvanelvan cnm hayırlı olsun.Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin..
transferi olan arkadaşlara da hayırlı haberler diliyorum..inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırlar.
öpüyorum hepinizi...

inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.nasıl dayandın 10 . güne kadar test yaptırmadan? ben erken yapacağım sanırım bekleyemeyeceğim sonuna kadar, hem bebek yoksa son güne kadar kendimi kasmak da istemiyorum ben

valla ben 2,5 yıldır alıştım artık..
sabretmeyi öğretti bana cnm bu zaman..o yüzden zamanından önce yapmayı düşünmüyorum..
hem ne kaldı sadece 1 gün..cuma sabahı öğrenmiş olurum

Back
X