• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

eveeetttttt çok güzelll ifadeler varr..bende sizinle paylaşıyorum ara ara...
çaktırmıyorum ama bunalımdayım bugün...pazartesi randevu aldım en erken o güne alabilirdim.doktor yurtdışından o gün geliyomuş...
geçen ayın 7 sinde regl oldum ve bugün adet sancılarına benzer ağrılarla uyandım randevudan önce adet olacam ve tedavi ertelenecek diye korkuyorum...

şükür yazdırana..sana yazıyorum online olduğunda görürsün diye ama sen beni görmüyosun...en son lucrin kullanırken bıraktık seni daha da bişey yazmadın...bu aralar opunun geldiğini anlamıştım zaten..yazmasaydın özelden mesaj atacaktım...neyse yolu yarılamana az kalmış çok sevindim canım...

sürekli sayfadayım ama çalıştıgım için tam ya zacam müşteri geliyor ben gelene kadarda konunun ustun den zaman geciyor oyüzden yetişemiyorum size kusura bak mayın canım merak ediyorum gonal f kaç kaç vurdunuz ben 225 vuruldım bu dozaj nasıl hem benim 6 tane yumur tam varmış çok az deyilmi kafama çok takılıyor ???:18::18:

eveeetttttt çok güzelll ifadeler varr..bende sizinle paylaşıyorum ara ara...
çaktırmıyorum ama bunalımdayım bugün...pazartesi randevu aldım en erken o güne alabilirdim.doktor yurtdışından o gün geliyomuş...
geçen ayın 7 sinde regl oldum ve bugün adet sancılarına benzer ağrılarla uyandım randevudan önce adet olacam ve tedavi ertelenecek diye korkuyorum...

şükür yazdırana..sana yazıyorum online olduğunda görürsün diye ama sen beni görmüyosun...en son lucrin kullanırken bıraktık seni daha da bişey yazmadın...bu aralar opunun geldiğini anlamıştım zaten..yazmasaydın özelden mesaj atacaktım...neyse yolu yarılamana az kalmış çok sevindim canım...

canım kafayı takma inşallah başlarsın ve yetişir eğer acele etme 1 ay sonra olsun beni hatırlamıyomusn kıl payı yetiştim ama aksilik çıktı ne olur geç olsun güç olmasın diye dua et olurmu canım arkadaşım

canım benim yaa teşekkür ederim dün daha fenaydı baş ağrım :5: hem koştur koştur iş güç ne yaparsam kar deyip tam gaz devamdımm ama ağrı kesici ilaç almadım yaaaa çektim ağrıyı :5: yan etkiside oluyo sonuçta tüm ilaçların bir zarar olmasın dedim şu andada arttı yaaa başım ah başım vah başımm :2: ooooo hayırlı olsun çok çok sevindim egunalimm canım benim kızzzz ne güzel haber maşallah inşş tedavilerde müjdelerle başlayıp cici anneler olarak sonlanacak hepimizzinnn :49::29::emir_bebek::nazar::16::52::52::52::52:

geçmiş olsun cicim...aman deyim başka ilaç falan alma..nolur nolmaz...bakalım aksilik çıkmazsa aşağı yukarı aynı zamanlarda sonuç alacaz seninleee..

sürekli sayfadayım ama çalıştıgım için tam ya zacam müşteri geliyor ben gelene kadarda konunun ustun den zaman geciyor oyüzden yetişemiyorum size kusura bak mayın canım merak ediyorum gonal f kaç kaç vurdunuz ben 225 vuruldım bu dozaj nasıl hem benim 6 tane yumur tam varmış çok az deyilmi kafama çok takılıyor ???:18::18:

canımcım ben gonal f i 250 doz vurundum...
çok yumoş olması çok ta iyi bişey değil bende 19 yumoş olmuştu ama ohss olmuş hastanede yatmıştım öyle bir riski var yani...
şimdiki tedavimde daha az yumoş olsun diyecem...
6 da gayet iyi...bana ultrasonda 10 yumoş var denedi yumurta toplamada 19 çıktı..
seninde öle olur.6 tanesi en büyük olanlardır küçükleri saymıyorlar toplama gününe kadar onlar da büyüyor ve daha fazla yumoş topluyorlar...
sayın iyi taklma lütfen

canım kafayı takma inşallah başlarsın ve yetişir eğer acele etme 1 ay sonra olsun beni hatırlamıyomusn kıl payı yetiştim ama aksilik çıktı ne olur geç olsun güç olmasın diye dua et olurmu canım arkadaşım

önce hayırlısını diliyorum tabii...
geçen ay başlayacaktım hazır hissetmiyorum die ertelemiştim zaten bu ay da sırf adet günlerim dek gelmedi diye ertelersem ona üzülürüm...tabiki geç olsun güç olmasın...

geçmiş olsun cicim...aman deyim başka ilaç falan alma..nolur nolmaz...bakalım aksilik çıkmazsa aşağı yukarı aynı zamanlarda sonuç alacaz seninleee..

çok yumoş olması çok ta iyi bişey değil bende 19 yumoş olmuştu ama ohss olmuş hastanede yatmıştım öyle bir riski var yani...
6 da gayet iyi...bana ultrasonda 10 yumoş var denedi yumurta toplamada 19 çıktı..
seninde öle olur.6 tanesi en büyük olanlardır küçükleri saymıyorlar toplama gününe kadar onlar da büyüyor ve daha fazla yumoş topluyorlar...
sayın iyi taklma lütfen

saolcanım içimi rahatlattın ben bide girip oldum iyileşmeye calışıyorum ilaçta kullanmak istemiyorum inşallah toparlarım kendimi yarın konturolüm var opu kesin leşir size bilgi len diririm canım

ha..ha...ha... yakında bütün kocalar ayaklanacaaak... benimki zaten diyoki sen o kızlara söyle bana kocalarının adresini versin bende erkekler klübü kurucam:)))))

Adamların hakimiyeti bitti üzerimizde fasulyeden köpürüyorlar....haahhaah
geçen gün akasya nın kocası bana hain kadın diyordu...kocişsiz temizlik çaysız kahvaltıya benzer lafıma.....

Maço ayakları falan şimdilik sesimi çıkarmıyorum....şu ameliyatı olayım yarın arkası gelirse çekeceği var elimden.....korkudan evde temzilik de yapamıyorum....ayyy dışarda güneş açtı..
sorma güldenim ben çıktım şirket karışmış...sekreterle muhasebe de çalışan müdür birbirine girmiş...mailler de hakaretler falan....benim çıkışım zor olacak biliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum patronum çok üzülmüştü adamcağız gidişime istifamı kabul etmediler 3 kere gittim geldim mutsuzum dedim sonunda razı olmuşlardı...

çıkarken de seni ararız dediler..o gün ne varsa alacağım hepsini verdiler ki normalde 3-5 gün süründürürler git- gel...bomba patlamış benim yaptığım işlerden sadece biri için birbirlerine girmişler...ki benim otomatik takip ettiğim bir işti... yazık üzüldüm sekretere severim iyi kızdır..

ama çok mutluyum ya neymiş o stres patlamak üzere bir bomba gibi geziyormuşum meğer....ne kadar rahatladım anlatamam....ders çalışmaya başlamam lazım başlamadım henüz.....ameliyattan sonra bol bol dinlenip kendime bakacağım...gezeceğim tozacağım..türbe tekke ne varsa ......
bu yapışıklığın sebebi nedir acaba önleme yolu yok mu var mı topicte bu dertten muzdarip olmuş hatun varsa yardımcı olun bana lütfeeennnnnnnnnnnn:18::18::18:

canim benim ya bence öyle düsünme cogu zaman insanlar sehir disinda yurt disinda tedavi oluyor esleri hep en sonunda geliyor sen bunu zorunlu ayrilik olarak düsün hem esin is yüzünden sehir disinda elinde olsa gelmezmi öyle düsünme psikolojini etkileme gerci biz kadinlar hep bunu kendimize yapiyoruz grip bile olsak bizimle ilgilenmeseler yadim etmeseler gene ayni hislerimiz oluyr kendini üzme canim

evet biliyorum canım..ama tek başıma olmak beni fena halde üzüyor...tüm o evrelerde yanımda olmayacak..kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor işte...

önce hayırlısını diliyorum tabii...
geçen ay başlayacaktım hazır hissetmiyorum die ertelemiştim zaten bu ay da sırf adet günlerim dek gelmedi diye ertelersem ona üzülürüm...tabiki geç olsun güç olmasın...
inşallah canım dileğimiz senin başlaman rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

sayın iyi taklma lütfen
canım benim yaaaaa çok çok sevindim bende kendime yol arkadaşı arıyordumm malum ilk tedavim :28: aynı anlarda sonuç almamızz süper olucak süper , topik şenlenecek bol bol müjdelere doymayacak canım inş dualarımdasın ve tabi tüm arkadaşlar

cnm cvp vermek istedim bende tedavimde 225 doz gonal f kullandım. ve benim gelişen 3 yumurtam vardı yumurta toplamada 2si çok küçük olmak üzere 5 yumurtam toplandı. transfer gününe sağlıklı 2 embriyom kaldı ama benimle birlikte 17 - 18 yumurtası toplanan arkadaşlarında transfer gününe 3 tane yumurtası kalmıştı. sonuçtada benim sonucum pozitif onlarınki negatif oldu. yani diyeceğim o ki önemli olan yumurtalarının sayısı değil kalitesi .

saolcanım içimi rahatlattın ben bide girip oldum iyileşmeye calışıyorum ilaçta kullanmak istemiyorum inşallah toparlarım kendimi yarın konturolüm var opu kesin leşir size bilgi len diririm canım

geçmiş olsun ilaç alma tabii...yarında haberini bekleyecem canım...az kalmış zaten...büyük ihimal cumartesi gecesi çatlatma iğneni vurursun pazarteside toplamaya geçilir...

inşallah canım dileğimiz senin başlaman rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

aminnn inşallah Eki Görüntüle 358363

kızlar geldim ama hemen çıkacağım.. malum misafirler.. oysa sessiz evimde sizinle olmayı nasııl isterdim..
neyse dün hsg çekildi.. ağrısı felan çok azmış sakın boşu boşuna anestezi almayın... sonrasında da ağrım olmadı.. ama kanamam dün çok oldu.. bugünde devam ediyor.. gelelim tüplerime sağ tüp açık.. sol tüpte ise ilaç geçişi gözlenmiş ama daha ince bir kanalmış.. bu hamile kalmana engel değil dedi dr. biraz moralim bozuldu tabi...ikiside tam açık olsaydı keşke diye...ama eşimin değerleri çok düşükmüş ve tüp bebek kesin dedi.. şimdilik vitamin takviyesi yapılacak.. tüp bebek tedavisine başlama tarihiyse.. mayısa kaldı... çünkü nisan olursa dr. opu zamanı yurtdışında olacakmış.. o yüzden mayısa erteledik.. bakalım hayırlısı...benden haberler bu kadar.. sizde hemen önemlilerini yazında görüp kaçcam... öptüm hepinizi...

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 3 ziyaretçi)

su1838, egunal, srln, 35izmir, akasya1978, turginur, beyazisceyiz, elvanelvan, defnelma, nehir35, tuana_87_35+, ferayyy, ikramaya

hadı maşallah allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:

cnm cvp vermek istedim bende tedavimde 225 doz gonal f kullandım. ve benim gelişen 3 yumurtam vardı yumurta toplamada 2si çok küçük olmak üzere 5 yumurtam toplandı. transfer gününe sağlıklı 2 embriyom kaldı ama benimle birlikte 17 - 18 yumurtası toplanan arkadaşlarında transfer gününe 3 tane yumurtası kalmıştı. sonuçtada benim sonucum pozitif onlarınki negatif oldu. yani diyeceğim o ki önemli olan yumurtalarının sayısı değil kalitesi .

saol canım inşallah senin gibi pozitif sonuç alırım :52::52:

Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369
bi kere bende de ondan varrrr naberrrrr
teşekkür ediyorum bendende sanaaa $240[1].gif

evet biliyorum canım..ama tek başıma olmak beni fena halde üzüyor...tüm o evrelerde yanımda olmayacak..kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor işte...

ahh canım benim yaaaa ben bütün tedavilerimi tek başıma oldum kociş gelip görevini yapıp gidiyodu :)) yani üzülme bu duruma istanbuldaki tedavimde sabah 5 te kalkıp havaalanı ordan istanbul ordan geriye işe geliyodum ama bunda büyütücek bişi yok kendini rahatlat onlarda çalışıyor ve devam etmek zorundalar napalım sonuçlar güzel olsunda katlanırız herşeye demi ama ..ben bebişleri almaya bile tek başıma gittim tek başıma döndüm napalım :))))

kızlar geldim ama hemen çıkacağım.. malum misafirler.. oysa sessiz evimde sizinle olmayı nasııl isterdim..
neyse dün hsg çekildi.. ağrısı felan çok azmış sakın boşu boşuna anestezi almayın... sonrasında da ağrım olmadı.. ama kanamam dün çok oldu.. bugünde devam ediyor.. gelelim tüplerime sağ tüp açık.. sol tüpte ise ilaç geçişi gözlenmiş ama daha ince bir kanalmış.. bu hamile kalmana engel değil dedi dr. biraz moralim bozuldu tabi...ikiside tam açık olsaydı keşke diye...ama eşimin değerleri çok düşükmüş ve tüp bebek kesin dedi.. şimdilik vitamin takviyesi yapılacak.. tüp bebek tedavisine başlama tarihiyse.. mayısa kaldı... çünkü nisan olursa dr. opu zamanı yurtdışında olacakmış.. o yüzden mayısa erteledik.. bakalım hayırlısı...benden haberler bu kadar.. sizde hemen önemlilerini yazında görüp kaçcam... öptüm hepinizi...
üzülme canım moralını bozma iyi düşün iyi olsun mayısamaı kaldı bizde anca ozamana yapacagız benim eşimde ilaç tedavisi görüyo

geçmiş olsun canım...öyle ya da böyle bu da bitti...zamanı da kesinleşti...bundan sonra tedaviyi bekleyeceksin artık...
tüp desede doktorlar rabbim kendiliğinden yollasın inşallah bebeğinizi...

Back
X