Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim sende hepsi vardır.. ben teknoloji konusunda senin kadar iyi değilim... baktım bana selam vermiyon dedi,m kalbimden öpücük göndereyim:))))Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369
bi kere bende de ondan varrrr naberrrrr
teşekkür ediyorum bendende sanaaaEki Görüntüle 358385
şekerim sende hepsi vardır.. ben teknoloji konusunda senin kadar iyi değilim... baktım bana selam vermiyon dedi,m kalbimden öpücük göndereyim:))))Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369
ahh canım benim yaaaa ben bütün tedavilerimi tek başıma oldum kociş gelip görevini yapıp gidiyodu :)) yani üzülme bu duruma istanbuldaki tedavimde sabah 5 te kalkıp havaalanı ordan istanbul ordan geriye işe geliyodum ama bunda büyütücek bişi yok kendini rahatlat onlarda çalışıyor ve devam etmek zorundalar napalım sonuçlar güzel olsunda katlanırız herşeye demi ama ..ben bebişleri almaya bile tek başıma gittim tek başıma döndüm napalım :))))
canım benim yaaaaa çok çok sevindim bende kendime yol arkadaşı arıyordumm malum ilk tedavimaynı anlarda sonuç almamızz süper olucak süper , topik şenlenecek bol bol müjdelere doymayacak canım inş dualarımdasın ve tabi tüm arkadaşlar
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 3 ziyaretçi)
su1838, egunal, srln, 35izmir, akasya1978, turginur, beyazisceyiz, elvanelvan, defnelma, nehir35, tuana_87_35+, ferayyy, ikramaya
hadı maşallah allah nazarlardan korusun![]()
üzülme canım moralını bozma iyi düşün iyi olsun mayısamaı kaldı bizde anca ozamana yapacagız benim eşimde ilaç tedavisi görüyo
geçmiş olsun canım...öyle ya da böyle bu da bitti...zamanı da kesinleşti...bundan sonra tedaviyi bekleyeceksin artık...
tüp desede doktorlar rabbim kendiliğinden yollasın inşallah bebeğinizi...
şekerim sende hepsi vardır.. ben teknoloji konusunda senin kadar iyi değilim... baktım bana selam vermiyon dedi,m kalbimden öpücük göndereyim:))))
inşallah aminnnnn bu yılın her ayı ayrı bereketli olacak inşallah inşallah inşallah canımmmmminşallah cicim...mart ayından çok umutluyum bakalım bizede uğurlu gelecekmi...malum dama çıkma üreme ayı...bizde nasiplenelim dimiii...
maşallah tabii ama biz 25 kişiyi görmüş topiğiz cicim...
şekerim sende hepsi vardır.. ben teknoloji konusunda senin kadar iyi değilim... baktım bana selam vermiyon dedi,m kalbimden öpücük göndereyim:))))
kaşlarımı alıyorum kendime bakım yapıyorum cicim...yarın için planlarım var...birazdan kalkıp aç karnımı doyuracam zatiiii
ecrinim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine dinlen keyfini çıkar tutunsun sana sıpalar![]()
AY ay maşallahcanımm..çıkart tabi yaa oh keyfine bak..herşeyin yoluna gitmesine ve seni böyle mutlu gördüğüme çok sevindimm şekercim..aynen ya kar çok yağıyorr..bende hasta olucam sanırımm boğazlarım çok ağrıyorr
![]()
ben bunu çok beğendim böyle tatlı şeyleri çok severim ben inşallah rabbim hepimizin kucagnı hayırlı evlatlarla doldursun
inşallah canım nasılsın
sağol canım arakdaşım allah razı olsun sen nasılsın nasıl oldun dikkat et kendine dinlen sen bize lazımsın öp
canım günaydın tünaydın fark etmez bize sadece selam vermen bile yeter bize dimi egunal
ha..ha...ha... yakında bütün kocalar ayaklanacaaak... benimki zaten diyoki sen o kızlara söyle bana kocalarının adresini versin bende erkekler klübü kurucam:)))))
benim eşim bir ara kafaya koymuşdu bizde bir kulub kuralım sohbet edelim diyodu ama biz sizn kadar çok konuşamayız bizim kulup hemen kapanır diyodu sizin gibi biz herşeyi konuşmuyoruzki az ve öz
onuda üye yap canımtakılsın bize hayatı yaşasın
buluruz onada bir güzel sayfa
![]()
Eki Görüntüle 358362 ..................
Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369 Eki Görüntüle 358369
insallah tatlım.. ama eşimin değerler çok düşük.. olcak gibi değil....
ne planların varmıs bakalım yarına bakalımmmm...
bızımkıde aynne kızlarrrr hatta pc yı ıse goturcem yada netın sıfresını degıstırcem gıtmıyım deıd sonra yok yok ben bayan adıyla acımda senın ne cok durduguna bakım dıyo ...
erkek kulubune uye olmayıda ayrıyetten dusunuyo tabıııı...
nerden buluyonuz bunları yaaaaaaaaaa
canım döndün mü;?hadi bakalım.. her şey güzel olacak insallah...
selam arkadaşlar...nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür...kasık ağrılarım var o kadar...üzgünüm eşim yarın sabah gidiyor..iki ay yok..birazdan valizini hazırlayacak..ayrılmak zor geliyor..ama dayanmak lazım..
yok kız bende teknolojiden bi haberimdir...bakma deneye deneye öğreniyorum...
kızlara laf yetiştirmekten selam kısmına geçemedim bi türlüüüü bi öpeyim seni o zaman Eki Görüntüle 358389
selam arkadaşlar...nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür...kasık ağrılarım var o kadar...üzgünüm eşim yarın sabah gidiyor..iki ay yok..birazdan valizini hazırlayacak..ayrılmak zor geliyor..ama dayanmak lazım..
![]()
şekerim ben sana moral vereyim diye anlattım eski tedavi süreçlerimi ben 4.denemem için beklemedeyim ....