• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bu arada aklıma geldi.. senin aracılığınla herkese sorayım.. hsg çekildim ya bu sol tüp kanalın birinin az açık olması sorun yaratır mı?dr. bir şey olmaz dedi.. ama ben yine de bir sizlere sorayım dedim...

Canım o sorun yaratmaz ama hidrosalpenks diye bir seyden bahsetti mı rapor da ne yazıyor

Merhaba kızlar ben Ocak ve Şubat ta tüp bebek yaptıracaklar topiğindeyim yaşım 36 over azlığı var yaşadıklarımı buradada paylaşmak istedim Ocakta karar verdiğim tüp bebek macerası iki kist yüzünden şubat ayına ertelendi 17 şubatta iğneler ve femara ile beraber başladım yolculuğa.(İstanbul Cerrahi has. Serdar KOÇ)
Bu ikinci denemem olacaktı ilkinde (Erdem has.)5 yumurta oluşmuş ve 3 döllenmişti ama olumsuz sonuçlandı şimdiki tedavimde de 11 yumurtam oluştu dün opu vardı bugün aradılar ve 7 tanesinin sağlıklı olarak döllendiğini söylediler.
Yarın tekrar arayıp kaliteleri ve transfer tarihi hakkında bilgi verecekler.ALLAH isteyen herkese evlatlarını nasip eder İnşALLAH.....Kendinize iyi bakın......

Merhaba kızlar ben Ocak ve Şubat ta tüp bebek yaptıracaklar topiğindeyim yaşım 36 over azlığı var yaşadıklarımı buradada paylaşmak istedim Ocakta karar verdiğim tüp bebek macerası iki kist yüzünden şubat ayına ertelendi 17 şubatta iğneler ve femara ile beraber başladım yolculuğa.(İstanbul Cerrahi has. Serdar KOÇ)
Bu ikinci denemem olacaktı ilkinde (Erdem has.)5 yumurta oluşmuş ve 3 döllenmişti ama olumsuz sonuçlandı şimdiki tedavimde de 11 yumurtam oluştu dün opu vardı bugün aradılar ve 7 tanesinin sağlıklı olarak döllendiğini söylediler.
Yarın tekrar arayıp kaliteleri ve transfer tarihi hakkında bilgi verecekler.ALLAH isteyen herkese evlatlarını nasip eder İnşALLAH.....Kendinize iyi bakın......

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer bebisine kavuşursun

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer allah yüzünü güldürür.

Bi ara girecem okumak icin canlarim benim insallah iyisinizdir ben su projeyi bitireyim aktif olmaya basliyacam hem nerelerdesin kizlar yahu sadece 3 kisiyiz burda :31::31::31::31:

Allah allah bende geri sayim basladi valla 2 haftaya kadar ordayim insallah hepinizi öpüyorum bryns nasilsin canim benim??? Iyisindir insallah

geçmişi malum okuyamıyorum :))
hamileler önce sizleri tbr ediyorum tedaviye başlıycaklarada Allah yardımcıları olsun diyorum...
bana gelince çoğunuz biliyo şubat 10 da 12 haftalık düşük yaptığımı sorunu bi türlü tam yanıtlayamıyo dr.lar hematom en son 7 cm olmuş ve ben 2 gün doğum sancısıyla bebeğimi kaybettim dr.um en son bana heterozigot taşıyıcısı olduğumu bunun için hematologa görünmemi söledi kürtajdan 1 hafta sonra acıbademde prof.dr.Siret Beye gittim raporumu gösterdim bana faktör 5 leiden olduğunu ve uzun yolda hamilelik boyunca ve sonrasındaki 6 haftasında ameliyatlarda vede uzun süreli hareketsiliklerimde muhakak kan pıhtılaşmasın die iğne olmam gerektiğini söledi clenax 0.4 kullanmam gerekiyomuş bu seferde kafamız karıştı benim durumum çok farklı çünki ben 2 tane sağlıklı doğum yaptım peki çocuklarımı nasıl doğurdum geçenlerde beni tüp bebek dr. aradı ne yaptım die bende durumu anlattım bu arada benim hormon içerikli hiç bi ilaç kullanmamam gerekiyomuş yani tüp bebekteki iğneler hatta doğum kontrol hapı bile bu ilaçları alıcaksam iğne olmama gerekmiş şaştım kaldım tüpbebekçi bana alakası yok dedi konuştuk baya kafam karıştı iğneyi vurulursam bu seferde kan kaybından ölebilirmişim bile anlamadım gitti varmı topikte heterozigot taşıyıcısı ????

hamileler önce sizleri tbr ediyorum tedaviye başlıycaklarada Allah yardımcıları olsun diyorum...
bana gelince çoğunuz biliyo şubat 10 da 12 haftalık düşük yaptığımı sorunu bi türlü tam yanıtlayamıyo dr.lar hematom en son 7 cm olmuş ve ben 2 gün doğum sancısıyla bebeğimi kaybettim dr.um en son bana heterozigot taşıyıcısı olduğumu bunun için hematologa görünmemi söledi kürtajdan 1 hafta sonra acıbademde prof.dr.Siret Beye gittim raporumu gösterdim bana faktör 5 leiden olduğunu ve uzun yolda hamilelik boyunca ve sonrasındaki 6 haftasında ameliyatlarda vede uzun süreli hareketsiliklerimde muhakak kan pıhtılaşmasın die iğne olmam gerektiğini söledi clenax 0.4 kullanmam gerekiyomuş bu seferde kafamız karıştı benim durumum çok farklı çünki ben 2 tane sağlıklı doğum yaptım peki çocuklarımı nasıl doğurdum geçenlerde beni tüp bebek dr. aradı ne yaptım die bende durumu anlattım bu arada benim hormon içerikli hiç bi ilaç kullanmamam gerekiyomuş yani tüp bebekteki iğneler hatta doğum kontrol hapı bile bu ilaçları alıcaksam iğne olmama gerekmiş şaştım kaldım tüpbebekçi bana alakası yok dedi konuştuk baya kafam karıştı iğneyi vurulursam bu seferde kan kaybından ölebilirmişim bile anlamadım gitti varmı topikte heterozigot taşıyıcısı ????

canım ben homozigotum yani heterozigota göre daha vahim bir durumdayım :))) bende 2.tedavimde clexana 0,4 kullanmıştım bu arada neden durduk yere kan kaybından öleceksin onu anlamadım ki??? 2.tedavide sürekli kullandım ama 3.tedavimde doktoum bebek tutarsa eğer belli bir haftadan sonra bşlıcaksın dediler bana hemen kullanmana ngerek yok dedi çünkü zaten corasprin alıyodum sulanması için doğumdan önce 36.haftada bırakacaksın demi ama ben hamile kalamadım:))) senin tabiki bu durumu iyice araştırman gerek bizim veridğimiz bilgiler sadece yaşanmışlıklardan ibaret ama prof. birinden bilgi al allah korusun ...ama tabi ben iğneyi kullandığım dönemde çok dikkatliydim uyarmıştı doktorum elimin kesilmesin diye bile dikkat ettim...yani mümkün olduğunca tehlikeden uzak dur.......ben arkadaşlarımla çıktığımda durumumu bildikleri için uyarıyodum onları durumum bu bişi olursa hemen hastaneye yetiştirin beni diye: ))) korkudan dikkat et yanii.

kızlar 03/02/2012 tarihinden 01/03/2012 tarihine kadar 1200 sayfa olmuş hadı maşallah kutlayalım:52::52::52::52::52::52::64::64::64::64::64::64::64::64:

:64::64::64::64:

canım geçmiş olsun ya ama bende hiç anlamıyorum hiç bir tam birşey söylemi birinin verdiği ilaçı öbürü kesinlikle kullanma diyo allah yardımcımız olsun denek gibi kullanılıyoruz

hoş geldin canım inşallah güzel haberlerini de verir sende kendine iyi baksin bizlere

Back
X