canım benim inşallah zaten bebişlerim gelse yaşadığım tüm acıları unutacam hem annelerine sağlık verecekler hemde ilaç olacaklar...... inşallah bebiş senle kalır gülüm niye olmasın burda defalarca mucizelere şahit olduk tüp bebeğe göre düşük bir değer ama normal gebelikte 5 üstü gebe sayıyorlar hem geç döllenme olabilir......bebğin rahime tutunamaması rahim ile ilgili problemde olabilir ama başka şeylerdende kaynaklanabilir hatta tamamen doğal olabilir çoğu kadın kimyasal gebelik yaşarmış ama farketmezmiş hakkında hayırlısı olsun canım....
yani canım hepimizin problemleri farklı o yüzden istenen test uygulanan tedavide farklı ... ama şu testlerin hepsini baştan yapmamalarına kızıyorum fakültede bir bayan tanımıştım tedavileri başarılı olmuş ama bebeklerine hep kaybetmiş 2. tedaviden sonra test yapmışlar pıhtılaşma varmış ondan düşük oluyormuş 3 . tedavisini oluyordu çokk üzülmüştüm. başta yapsalardı bebeği kucağında olacaktı.... aslında bizimde haklarımız olmalı allah yoluna gidiyoruz allahtan böyle ortamlar varda tecrübelerimizi paylaşıyoruz ....
seloom yukarıdaki cevabım senin içinde geçerli....
canım egunalim bence adet olmaaa kendinden gelsin bebişinn

hem zamanında öncede gelirse hiç üzülme bunda da vardır bir hayır sen çok özel bir insansın böylesi senin için daha güzel olacaktır....