• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..yarın malum bnm için önemli..güzel uykumu alim öyle gidim..sabah 10da gidicem..öğlen evde olurum..
inşallah size güzel haberlerle gelirim..Allaha emanet olunnn

kızlar ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..yarın malum bnm için önemli..güzel uykumu alim öyle gidim..sabah 10da gidicem..öğlen evde olurum..

gıt guzlece dınlen canım ogleden sonrada gel guzel haberlerle hayatımmmmm

herkese iyi geceler diliyorum...
uzun süredir bizde bu yolda yürümekteyiz eşimle...
4.denememiz olacak Allah nasip ederse lakin henüz tarih belli değil.
kısaca geçmişten bahsedeyim.sorunumuz sperm azlığı ve şekil bozukluğu.eşim 30 ben 26 yaşlarındayız.daha önce bir çok topikte yazdığım için bana rastlayan arkadaşlarım vardır.ilk 2 denememizi umut tüp bebekte sonrakini ise florance n. de yaptırdık.üçü de maalesefki negatif.yapılan işlemlerin gözüme az görülmesi aynı sözlerin tekrarlanıp durulması ve negatifin arkasındaki nedenin açıklanaması beni üzen ve yoran diğer faktörler oldu.bende bunun üzerine doktor araştırmaya başladım.burada yazan bazı arkadaşlarımında tavsiyesi ile kaan aydosa mail attım.eşimin fsh değeri 66 idi.bunu çok yüksek bularak bazı ilaçlar yazdı kullanıp tahlil yaptırmamızı söyledi.tahlil sonucu 44 çıkınca bizi yanına çağırdı.1 hafta önce gittik.muayene sonucu geç inen testisten ötürü bu sorunun oluştuğunu söyledi.kafamda yer almış 1. büyük sorunun cevabı idi bu.sonra da bu hormon değerleri ile spermlerin çok kötü çıktığını bu yüzden tutmamasının normal olduğunu eğer olumlu sonuç alsaydık mucize olacağını söyledi ki buda 2. büyük sorumun cevabı idi.bize iğne yazdı bazı bitkiler önerdi ve tahlil sonucumuzu bekdiğini söyledi.ayrıca bize devletin verdiği hakkı kullanıp kullanmadığımızı sordu.hayır yanıtını alınca eğer dilerseniz burda yaptırın tedavinizi devlet karşılar dedi.birde tedavi yanıt vermezse eğer tese yapmanın daha akıllıca olduğunu söyledi.yani yeni bir maratona başlamış bulunmaktayız.acaba sizler arasında kaan hocanın hastası olan ya da ankara tıp fakültesinde tüp bebek yaptıranlar var mı? ve yorumlarınızı merak ediyorum tabi ki.bu yolda olan herkese Rabbim yardımcı olsun...:16:

güzel bi uyku çekeceksin demek bravo valla...ben test gününden bir gece önce nerdeyse gözümü kırpmadım çuyku tutmadı...

yaaaa deme oyleeee aksamdan berı cok bıle durdum cnm yarın sabah gelırım gene kocıs ıse gıttıkten sonra:1::1::1:

tamam kuzum dinlen sennn...

herkese iyi geceler diliyorum...
uzun süredir bizde bu yolda yürümekteyiz eşimle...
4.denememiz olacak Allah nasip ederse lakin henüz tarih belli değil.
kısaca geçmişten bahsedeyim.sorunumuz sperm azlığı ve şekil bozukluğu.eşim 30 ben 26 yaşlarındayız.daha önce bir çok topikte yazdığım için bana rastlayan arkadaşlarım vardır.ilk 2 denememizi umut tüp bebekte sonrakini ise florance n. de yaptırdık.üçü de maalesefki negatif.yapılan işlemlerin gözüme az görülmesi aynı sözlerin tekrarlanıp durulması ve negatifin arkasındaki nedenin açıklanaması beni üzen ve yoran diğer faktörler oldu.bende bunun üzerine doktor araştırmaya başladım.burada yazan bazı arkadaşlarımında tavsiyesi ile kaan aydosa mail attım.eşimin fsh değeri 66 idi.bunu çok yüksek bularak bazı ilaçlar yazdı kullanıp tahlil yaptırmamızı söyledi.tahlil sonucu 44 çıkınca bizi yanına çağırdı.1 hafta önce gittik.muayene sonucu geç inen testisten ötürü bu sorunun oluştuğunu söyledi.kafamda yer almış 1. büyük sorunun cevabı idi bu.sonra da bu hormon değerleri ile spermlerin çok kötü çıktığını bu yüzden tutmamasının normal olduğunu eğer olumlu sonuç alsaydık mucize olacağını söyledi ki buda 2. büyük sorumun cevabı idi.bize iğne yazdı bazı bitkiler önerdi ve tahlil sonucumuzu bekdiğini söyledi.ayrıca bize devletin verdiği hakkı kullanıp kullanmadığımızı sordu.hayır yanıtını alınca eğer dilerseniz burda yaptırın tedavinizi devlet karşılar dedi.birde tedavi yanıt vermezse eğer tese yapmanın daha akıllıca olduğunu söyledi.yani yeni bir maratona başlamış bulunmaktayız.acaba sizler arasında kaan hocanın hastası olan ya da ankara tıp fakültesinde tüp bebek yaptıranlar var mı? ve yorumlarınızı merak ediyorum tabi ki.bu yolda olan herkese Rabbim yardımcı olsun...:16:

hoşgeldinn öncelikle...inşallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun...
ankara tıp ta tedavi yaptıran arkadaşlarımız var...
şu an aramızda değiller...sehak arkadaşımız orada hamile kaldı...
35İzmir arkadaşımızda yakın zamanda kaan hocayla eşinin sperm değerleri için görüştü...yarın 35İzmir aramızda olur sorarsın ona...

Anladığım kadarıyla yarın opu varmış. Şimdi sen eşine kavuşacaksın yarında yumoşlarla spermler:) İnşallah hayırlısı ile atlatacaksınız bu süreci ve en sonundada bebişine kavuşacaksın:21:
eet canımm bu gece biz buluşcaz yarın onlarr:1:aminnn canımm çok saol...

sende ALLAHA emanett ol...işşallah güzel haberler werirsin bize yarınnn:54::54:

yarım saate kadar gelirim gelemezsem iyi geceler hanımlarrr $1155594045kj8[1].gif

hastane çantamı hazırlayıp duşumu alıp ytacağım bana dua edin inşaallah başarılı birşekilde geçer ameliyatım

karabiberimmmmmmmm... inşallah çok rahat bir opu geçirirsin... en kalitelisinden yumoşların olsun.... hepsi döllensin... senin göbüşünde can bulsun.......

kızlar bu ay crinone jel kullandım adeti geciktiriyormu 2 gün geciktide ilk kez bu arada

Back
X