• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnn şekerim azmettin başardın bakıyorumdaaa resimlerle süsler oldun mesajlarınıııı...
geçmiş olsun cicim neyin var de bakiimmmm...

günaydınnn canım...herkes yarın uyuma planı yapıyoooo...topiğe gelmeyi unutma amaaa....

Yok unutmam zaten uyku demek, o koltuktan bu koltuga atlayıp zaman geçirmek, uyuklamak benim için :6:

size günaydınn anne ve kuzusuuuu...

iyi tamam o zamannn...ne örüyon kız bakiiimmmmm:53:...modelini alırım bi ara...:9:

:9: Elinde dekorasyon dergileri, bir tarafta laptop, koltuğuma uzanmış bir sarı kafa bulamadığım için örgü koydum :55:
Kocişime göre, genelde evdeki pozisyonum bu :9:

iyi tamam o zamannn...ne örüyon kız bakiiimmmmm:53:...modelini alırım bi ara...:9:

:9: Elinde dekorasyon dergileri, bir tarafta laptop, koltuğuma uzanmış bir sarı kafa bulamadığım için örgü koydum :55:

heee anladıımmmmm...demek örmüyosunnn...
ohhhh keyfine bak tabii...durumuna uygun bi sarı kafa bulursam yayınlarım dana..

Eskiden örerdim epey stres atmak için iyi oluyor, ama annemsiz öremiyorum şimdi sormam lazım ona sürekli nerde kesicem, nerde nasıl örücem falan..

kızlardan haber yok ben çıkacam ve hepsi sırayla damlayacaklar...bi gezeyim dedim bugün bi türlü çıkamıyorum...aklım topikte kalacak...inşallah güzel haberlerle gelirler döndüğümde kutlama mesajları yayınlamaktan yorulayım inşallah...

Eskiden örerdim epey stres atmak için iyi oluyor, ama annemsiz öremiyorum şimdi sormam lazım ona sürekli nerde kesicem, nerde nasıl örücem falan..

bendeeee çok ördümmm..dediğin gibi annemsiz zor oluyooo...bi kez kendim yapayım dedim 50 kere söktüm tekrar yaptım ip elimde eskidi resmen...ben örgüden çok dantel konusunda yetenekliyimdir çeyimizdeki takımların yarısı anneme yarısı bana aittir...bi de çok severim danteliii...

anneciğimdeyim onunla beraber alışverişe gidecez indirimlerden faydalanalım dedik...
epey bi zamanım dışarda geçecek ve aklım topikte kalacak...

HIMM mmm Anladım canımcım iyi bakalım anne kız gezinn canım..valla sende haklısın ama gelemediler daha..

sanada günaydınnn eyyyy güzel insannnn

kızlardan haber yok ben çıkacam ve hepsi sırayla damlayacaklar...bi gezeyim dedim bugün bi türlü çıkamıyorum...aklım topikte kalacak...inşallah güzel haberlerle gelirler döndüğümde kutlama mesajları yayınlamaktan yorulayım inşallah...

tatlışım gece yarı gelcek halın yok ya işlerini hallet hemen gelll

Hayırlı Cumalar kızlar Julietta dan hala haber yok mu? İnşallah güzel haberlerle döner..

bendeeee çok ördümmm..dediğin gibi annemsiz zor oluyooo...bi kez kendim yapayım dedim 50 kere söktüm tekrar yaptım ip elimde eskidi resmen...ben örgüden çok dantel konusunda yetenekliyimdir çeyimizdeki takımların yarısı anneme yarısı bana aittir...bi de çok severim danteliii...

ooo dantel falan epey zor, yeteneksizim biraz bu konularda tığ işini beceremiyorum. Zincir çekmek bile zor bana, ama örgüyü severim :6:

ooo dantel falan epey zor, yeteneksizim biraz bu konularda tığ işini beceremiyorum. Zincir çekmek bile zor bana, ama örgüyü severim :6:

okurken vizelere hazırlanırdım o arada kafa dağıtmak için çok ördüm...sonra çalışırkende aynı yorgun eve gelirdim işlerimi halledip yine az da olsa örerdim...bana terapi gibi gelirdi...

Back
X