Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım çok yorma kendiniiiEki Görüntüle 359026
merhaba kızlar benim bugun kontürolüm vardı opu belli olcaktı ama yumurtalarım istenilen kadar büyümemiş yani ilaca devam pazartesi kontürolümvar![]()
merhaba kızlar benim bugun kontürolüm vardı opu belli olcaktı ama yumurtalarım istenilen kadar büyümemiş yani ilaca devam pazartesi kontürolümvar![]()
canım ben 11 e doğru kalkıyorum. eşim 9a doğru gidiyo bende 2 saat deliksiz uyuyorum onu yollayınca:)))))
geçmiş olsun canım yaa..ayy bende gribim sormaa insanda ne hal bırakıyor ne bişey..bebişe zarar vermez die tahmin ediyorum ama emin deilimm ki şekerim..ilaç almıyorsun demi amaEki Görüntüle 359000
nerelerdeydin sennnn..... arkandan akutu yollucaktık biraz daha gelmeseydinnnnnn...... ama özet işinde ben pek iyi değilim(((
ÖZET işi egunall ın şekerim evett maşallah kız bıkmada,usanmadann takip ediyor ve bizi bildiriyorr...Eki Görüntüle 359003
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin....
sabırsızlıkla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum,, bazen bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum, perşembe falan giderim dr.a artık belli olur cinsiyet 15+2 deyim bugün itibarıyla
cnm listeyi benim için güncelleyebilir misin ? bizim sorunumuz; benim kşst ameliyatı geçirmiş olmamdı ona başka birşey daha eklendieşimin sperm testi oranı düşük çıktı.. yani bir de sperm problemimiz oldu...
![]()
hayırlısı olsun canım,ben o dönemde , ballı çörek otlu ve tarçınlı karışımdan yemiştim,yumurta kalitesini arttırıyormuş diye duymuştum
ne kisti vardı sende canım?sonra tekrar çıktımı?
ne kisti vardı sende canım?sonra tekrar çıktımı?
her iki yumurtalığımda da kist vardı ve büyüktü çapları, açık ameliyat oldum temizlediler ama sonrasında normal şartlarda hamile kalamadım, tüp bebeğe başladık, baya bi test istedi doktor hepsini yaptırdım, en son eşimden de istemişti onun sonucu işte bizi şaşırttı çünkü bende kist var diye bebiş olmuyodu, şimdi sperm problemi de çıktı, yani iki sorunumuz varmış meğer
şimdi eşimden tekrar test istedi, olur böyle dedi doktor, tekrar yaptıralım farklı çıkabilir dedi, sonra genetiğe bakıcam dedi (ne demek genetik bilmiyorum ama böyle)
...
ya bu arada çalışıyorum ben, sayfayı aşağıya indidiyorum aradan biraz zaman geçince otomatik çıkmış oluyorum, tekrar girmek için uğraşıyorum, önceden böyle değildi yanılmıyosam ??
hee bu arada kist tekrarlamadı çok şükür, 5 ay oldu ameliyat olalı.. doktor tekrarlayabilir demişti ama çok şükür tekrarlamadı..
canim sakin üzülme degerin katlanarak articaktir baska bir topikde bu hafta arkadasin 37 ile baslayip 62 bugünde 172 ulasti canim oda hamilelik oldugundan süpeliydi cok üzdü kendini agladi ama sonu mutlu oldu sende olumlu düsün canim bebisi üzme bol bol duat pazartesiye kadarkızlar merhaba şimdi girdim eve..
değerim 11 çıktı..
60larda çıkması gerekiyordu..ama değerim düşük..doktorumda pazartesi günü tekrar gel dedi..
gebelik var ama değer az..umudum tamamen kırıldı..
hayırlısı artık
nasılsın hayatımmmmmm