Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYY cancazımm bende smdı gordum nasılsn dediğinii...bende sna nasılsın dıe sordumm snde onu gormeden ole karısık bişeyler oldu iştee..ben grip oldum grip of offf:2:
Eki Görüntüle 359075 nasılsn bebişim..
AYY cancazımm bende smdı gordum nasılsn dediğinii...bende sna nasılsın dıe sordumm snde onu gormeden ole karısık bişeyler oldu iştee..ben grip oldum grip of offf:2:
Eki Görüntüle 359075 nasılsn bebişim..
canımmmmm gecmıs olsun kuzummmmmm benımmmm
ben ıyıyım canım alsıtım evde valla pazartesı nasıl ıse gıdecem alıskanlık yaptı evvvvvvvvvvvvvvvvvv:18::18::18:
tabı ısler benı beklerrrr yandım yanı bırıkmıstır sımıdıııııııııııı
kahve aldım ıcıyorum sımdı kuzummmm
yaa dimii evde olmak ne güzel ben hasta hasta bile geldim:2: ben inanıyorum bu sefer bebişler sıkı sıkı tutuancak sana ve sende ozmn bol bol yatacak dinleneceksin şekerimm...işler hiç bitmiyorr ki zaten boşverrr....
slmm kislarrr
nasilsiniz,ozledimmm sizleri
yarin donuyoruz eve,suan cepten giriyorum,yazmasi gicik oluyor
elvanelvan & juliet canim gozunuz aydin ,hayirli olsun![]()
cannlar ben geldim .az önce telefonla sonucu öğrendim 32.5 çıkmış ancak dr la görüşemedim henüz.ancak kahve lekelenmem var.ne düşüneceğimi bilemedimmm.:18::18:
canim nasilsin? yumoslari almissin gobusune,insallah hayirlisiyla yuzun guler tatlim
cannlar ben geldim .az önce telefonla sonucu öğrendim 32.5 çıkmış ancak dr la görüşemedim henüz.ancak kahve lekelenmem var.ne düşüneceğimi bilemedimmm.:18::18:
ayyy ne guzel bi mucize bu boyle,kahve lekelerin olmasi iyidir,yerlesmenin isaretidir..
insallahhhhh kat kat katlanir degerin tatlim![]()
sağol canımın içii inşallah iyi olur.şaşkınım açıkcası hele lekeler olunca hiiç beklemiyodum.akalım yarın dr uma gidecem bakalım ne dicekk.
kızlar ben gidiorumm Eki Görüntüle 359115 malumm yarın h.sonu bende iki gün nete Giremicemmmmkendinize çok iyi bakın
![]()
kızlar ben gidiorumm Eki Görüntüle 359115 malumm yarın h.sonu bende iki gün nete Giremicemmmmkendinize çok iyi bakın
![]()