günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......
gunaytın canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......
erken test yokkk canım yokkk
nasılsın kuzummmm
hayırlı olsun tedavin canım,valla çok heyecanlı günler seni bekliyor ama heyecan hiççç bitmiyorr ki,ben 19 haftalık oldum ama heyecan hep var,,zamanda geçiyor merak etme,geçmez gibi geliyor ama geçiyor ,oyalanacak bişiler bul kendine
10.gün vermeyi düşünüyorum cesaretimi toplayıp kaç çıkması gerekio dğerin 10 için. değer veren olmuştur elbet buraya hatırladığınız var mı??
Yaa cnm ama bnm çok halay çekesim var hem çıkar ki sende erken yap10.gunerken test yokkk canım yokkk
nasılsın kuzummmm
10.gün vermeyi düşünüyorum cesaretimi toplayıp kaç çıkması gerekio dğerin 10 için. değer veren olmuştur elbet buraya hatırladığınız var mı??
pazartesiye dayanamıycam![]()
maşşallahallah bize de nasip eder en kısa zamanda inşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizler için dua et nolur. hamilelerin duası kabul oluyormuş.
10.gün çok mu erken??
amin canımmm,,inan dualarım sizlerle,ALlahım isteyen herkese versin inşallahhhhh,,,
hayırr 7.günüm bugün![]()
kızlar güldendnden haber varmıı::::?:?:?:?:
canım ben 10.gün yaptırmıştım ve 95,25 çıkmıştı sonuç,,
Erken ama ben 10.gun yaptırdım 72cikti cnm tabi sen bilirsin
işte artmazsasda biliiim diyorum, ama İnşallah öle bişey olmz:18::18::18:canım daganırsın erken yapacaksın allah korusun deger dusuk cıkacak bu sefer uzuleceksın aslında daha 2 gunun var onunde o gunku degere gore bu sfee katlanacak mı dıye 2 gun merak ıcınde olackasın belkı gec dollenme olacak o yuzden bekle canım acele etme bır ara karbonat testı vardı onu yap olmazsa ama nasıldı akasya fln bılıyordu sorarız.... degerın yuksek cıkacak bu sefer 12 gunde de aynı cıkacak artmammıs dıyceksın ....o yuzden bekle derım
sabrett canım ya zor amaa beklee azıcık dahaa..Eki Görüntüle 360658
Canım benim aslında çok erken değil ama eğer geç tutunma olduysa değer düşük çıkabiliyorr sonrada boşu boşuna moral bozukluğu oluyor..Ondan erken gibi gelebiliyor..Yani kişiden kişiye değişiyor canım bu..Eğer bekleyemicek gibiysen yaptır tabii ama moral bomak yok..Birde burda durulife arkadaşımız 11. gün negatif görüp 12. gün pozitifi görmüştü..O yüzden ilginç hikayelerde olabiliyor gülüm...Herşeye hazırladıysan kendini yaptır derimm..Ama bekleyebiliyorsanda test gününü bekle derimm..Öpüyoum çok..
:)) yok 7 bugün için demedim zaten 10.gün için sordumKıssss 10. gün zannediyorum bende bu kadar 10. gün muhabbetinden sonraaa..Allah iyiliğini versinnn..Bekleeeeeeeeeeee sakınnn çok erkennnnn dahaaa...
Yaa cnm ama bnm çok halay çekesim var hem çıkar ki sende erken yap10.gunBen pek iyi değilim yani bir iyi bir kötüydüm midem dengesiz yemeklerden sonra bulanıyor birde Perşembe kaynanam geliyor ağlamak istiyorum sabh kocam diyor aman gelsin kadın artık walla gelsin aylardır gelecek ama bana bakmak zor geldi anneciğinin sesi gitti şimdi ayaklandık gelicem diyor tabi gelsin ben kendime zor bakıyorum gelsinler bize baksın dedim of be cnm napim iste cahil annem o dilerim dedi
Erken ama ben 10.gun yaptırdım 72cikti cnm tabi sen bilirsin
yokkkkkkkkkkArıyorum ama ulaşamıyorum şu andaaaaaaaaaaaaa...Çıldırıciğiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm..
![]()