• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ekincimm çok sevindim maşallahh..5. gün tranferi olacakmışş..Hayırlısı olsunn..

juliettadan
haber gelmedimi??

papatyac yaptırmamışsın test galibaa..Bekle canım test gününü o zaman..Sabretmek çok zor biliyorum ama sabırlar diliyorum sana..

egunalımı aradım ama halen çıkmamış galiba...

Son düzenleme:
hayırlı olsun tedavin canım,valla çok heyecanlı günler seni bekliyor ama heyecan hiççç bitmiyorr ki,ben 19 haftalık oldum ama heyecan hep var,,zamanda geçiyor merak etme,geçmez gibi geliyor ama geçiyor ,oyalanacak bişiler bul kendine

maşşallah :nazar: allah bize de nasip eder en kısa zamanda inşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizler için dua et nolur. hamilelerin duası kabul oluyormuş.

erken test yokkk canım yokkk :20::20::20:
nasılsın kuzummmm
Yaa cnm ama bnm çok halay çekesim var hem çıkar ki sende erken yap10.gun :9:Ben pek iyi değilim yani bir iyi bir kötüydüm midem dengesiz yemeklerden sonra bulanıyor birde Perşembe kaynanam geliyor ağlamak istiyorum sabh kocam diyor aman gelsin kadın artık walla gelsin aylardır gelecek ama bana bakmak zor geldi anneciğinin sesi gitti şimdi ayaklandık gelicem diyor tabi gelsin ben kendime zor bakıyorum gelsinler bize baksın dedim of be cnm napim iste cahil annem o dilerim dedi:4:
10.gün vermeyi düşünüyorum cesaretimi toplayıp kaç çıkması gerekio dğerin 10 için. değer veren olmuştur elbet buraya hatırladığınız var mı??

Erken ama ben 10.gun yaptırdım 72cikti cnm tabi sen bilirsin

pazartesiye dayanamıycam:50::50::50::14::14::14:

canım daganırsın erken yapacaksın allah korusun deger dusuk cıkacak bu sefer uzuleceksın aslında daha 2 gunun var onunde o gunku degere gore bu sfee katlanacak mı dıye 2 gun merak ıcınde olackasın belkı gec dollenme olacak o yuzden bekle canım acele etme bır ara karbonat testı vardı onu yap olmazsa ama nasıldı akasya fln bılıyordu sorarız.... degerın yuksek cıkacak bu sefer 12 gunde de aynı cıkacak artmammıs dıyceksın ....o yuzden bekle derım

maşşallah :nazar: allah bize de nasip eder en kısa zamanda inşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizler için dua et nolur. hamilelerin duası kabul oluyormuş.

amin canımmm,,inan dualarım sizlerle,ALlahım isteyen herkese versin inşallahhhhh,,,

10.gün çok mu erken??

Canım benim aslında çok erken değil ama eğer geç tutunma olduysa değer düşük çıkabiliyorr sonrada boşu boşuna moral bozukluğu oluyor..Ondan erken gibi gelebiliyor..Yani kişiden kişiye değişiyor canım bu..Eğer bekleyemicek gibiysen yaptır tabii ama moral bomak yok..Birde burda durulife arkadaşımız 11. gün negatif görüp 12. gün pozitifi görmüştü..O yüzden ilginç hikayelerde olabiliyor gülüm...Herşeye hazırladıysan kendini yaptır derimm..Ama bekleyebiliyorsanda test gününü bekle derimm..Öpüyoum çok..

kızlarrr ben yemeğe gidiorum:56: gelince görüşürüzz $BY.gif

canım ben 10.gün yaptırmıştım ve 95,25 çıkmıştı sonuç,,
:nazar::nazar:maaaşallah ikiz mi?
:nazar::nazar:darısı banaaaaa, bizeee:16::16::16:
canım daganırsın erken yapacaksın allah korusun deger dusuk cıkacak bu sefer uzuleceksın aslında daha 2 gunun var onunde o gunku degere gore bu sfee katlanacak mı dıye 2 gun merak ıcınde olackasın belkı gec dollenme olacak o yuzden bekle canım acele etme bır ara karbonat testı vardı onu yap olmazsa ama nasıldı akasya fln bılıyordu sorarız.... degerın yuksek cıkacak bu sefer 12 gunde de aynı cıkacak artmammıs dıyceksın ....o yuzden bekle derım
işte artmazsasda biliiim diyorum, ama İnşallah öle bişey olmz:18::18::18:
sabrett canım ya zor amaa beklee azıcık dahaa..Eki Görüntüle 360658
:17::17::17::17::17:
Canım benim aslında çok erken değil ama eğer geç tutunma olduysa değer düşük çıkabiliyorr sonrada boşu boşuna moral bozukluğu oluyor..Ondan erken gibi gelebiliyor..Yani kişiden kişiye değişiyor canım bu..Eğer bekleyemicek gibiysen yaptır tabii ama moral bomak yok..Birde burda durulife arkadaşımız 11. gün negatif görüp 12. gün pozitifi görmüştü..O yüzden ilginç hikayelerde olabiliyor gülüm...Herşeye hazırladıysan kendini yaptır derimm..Ama bekleyebiliyorsanda test gününü bekle derimm..Öpüyoum çok..

canım ben duruyu iyi tanıyorum ne yazıkki bebişelerini kaybetti biliomusunuz bilmiorum:50:. Allahım en kısa sürede hayırla, sağlıkla doldursun göbişini

Kiz cadı ben de 10.gun zannediyorum:4::4:Dur kaşınmak yok otur yerine. Unut test gününüde bekle bakım ceza sana 1.gunu bekle bende heveslendim 10.gunndiye:19:

Yaa cnm ama bnm çok halay çekesim var hem çıkar ki sende erken yap10.gun :9:Ben pek iyi değilim yani bir iyi bir kötüydüm midem dengesiz yemeklerden sonra bulanıyor birde Perşembe kaynanam geliyor ağlamak istiyorum sabh kocam diyor aman gelsin kadın artık walla gelsin aylardır gelecek ama bana bakmak zor geldi anneciğinin sesi gitti şimdi ayaklandık gelicem diyor tabi gelsin ben kendime zor bakıyorum gelsinler bize baksın dedim of be cnm napim iste cahil annem o dilerim dedi:4:

canım benım 10 gun c.tesyıse gelıyor ben enfeksıyon oldugum ıcın acıkcası test yapayım dedım ama esım ıstemedı bugun dedım 10 gun yaparız hayır gununde dedı bende erkene karsıyım ama calsıtıgım ıcın kı 3 gundurde evdeydım daha ıslerı toplayamadım o yzudne pzaratesıde ızın almak ıstemıyorum derdım o ama gene patronun sagolsun sordu soyledım pazartesı dıye hadı hayırlı haberle gel dedı ızın verdı ama ben sıkıntı olmasın dıye pazar acılde yaptıralım dedım esımde ısten ızın alamk zorunda kalamsın hanı dıye yaaa
kaynannada gwlsın canım genelde sızdemı kalıyor sende nazlanırsın bakar sıze hehe

Son düzenleme:
Back
X