• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

biz ona zibidi gonzales diyoz bi kereeee:9:

kızlarıda kendine benzetiyorsun...test gününü ne kadar zor beklediğini ve ne pazarlıklar yaptığımızı hatırlıyorumda bu durum normal yaniii...geçmişinde sabıkalısın sen...

valla amacım umut vermek değil ama değer düşmüyokiiiii...
evet güne göre az bi artış var...ama bu gebelik yok demek değilkiiii...

Aynen cnm kendime benzeteyim dedim sen yokken ortalıkta çünkü sen izin vermezsin bu olaya evet sabıkam var benim :17::17:Yalan yok Cook zor bekledim ben senide görücüye pamukprensesim benim bakali ne yapıdan 12 tatlım benim

ya bu süreçte insan dikkatli olmaya çalışıo, ben kendime dikkat ettim bana hastalık taşıdılar, sigarayı bıraktım pofur pofur yanımda sigara içtiler, aman kimse bilmesin çok üzülüorum zaten millet laf sokuo dedim lafı sokanın anasına yetiştirdi. Allahımmmmm yaaaaaa bu kadın benim annem mi????? sanki dağdan indi bu ay. tövbe yarabbim sinirimden çatlıycam şimdi..

kızlar.. bana en acilinden ne var ne yok anlatırmısınız.. gözlerim yanıyor. ekrana çok bakamıyorum..geçmişi okuyamayacağım..
egunalim birde şu listeyi yayınlar mısın tekrar?

bana laf sokanlara da gün doğdu tekrar:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

kıyamam ben sana canımmmm.sıkma canını anada okadar çok laf sokuyolarki ooooo.bazen oturp ağlıyom bazende kulak arkası yapıom.Allah büyükkk elbette geçecek bu günlerrr.

ya bu süreçte insan dikkatli olmaya çalışıo, ben kendime dikkat ettim bana hastalık taşıdılar, sigarayı bıraktım pofur pofur yanımda sigara içtiler, aman kimse bilmesin çok üzülüorum zaten millet laf sokuo dedim lafı sokanın anasına yetiştirdi. Allahımmmmm yaaaaaa bu kadın benim annem mi????? sanki dağdan indi bu ay. tövbe yarabbim sinirimden çatlıycam şimdi..

Senin annen mı kayınvaliden mı anlamadım şimdi ben :4::4::4:

Canim Benim yazdiklarini okudum tedavin ertelenmis insallah her test Bitikten sonra obur ay bebisin simsiki Tutunur Sana insallah Bir ay icinde kendine Iyi bak Canim Benim kociste sigarayi biraksin bi zahmet herseyin hayirlisi insallah seni cooook seviyorum

Aynen cnm kendime benzeteyim dedim sen yokken ortalıkta çünkü sen izin vermezsin bu olaya evet sabıkam var benim :17::17:Yalan yok Cook zor bekledim ben senide görücüye pamukprensesim benim bakali ne yapıdan 12 tatlım benim

ha ha hayyyyy kızım ben zaten 12 günü sabırla beklemiş bi hatunummmm...
yine beklerim taammııııı...

kızlar.. bana en acilinden ne var ne yok anlatırmısınız.. gözlerim yanıyor. ekrana çok bakamıyorum..geçmişi okuyamayacağım..
egunalim birde şu listeyi yayınlar mısın tekrar?

tamam canım az bekle amaaa....

Demek sende bizim kahve grubundan din cnm ben diyorUm ki süt vereyim sonra arada keyf sigarası içicez walla hatta gecen esime dedim ki doğumdan çıkayım saglikla vericek bebeği kucağına gecelikle incem kapıya sigara içip gelicem yukarı iğrenç bir espiri biliyorum ay napim bugün dilime vurdubulantim

annem :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: ya annem:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
keşke kendim baksaydım kendime aptal ben. bidaha da aslaaaa:14::14::14::14::14:

canım sıkma canını.. bende kendi anneme sıkı sıkı tembih ettim.. hala daha da ediyorum sakın ha diye...kötü niyetli değiller ama onlar bizi anlayamıyorlar sanırsam...

Canim Benim yazdiklarini okudum tedavin ertelenmis insallah her test Bitikten sonra obur ay bebisin simsiki Tutunur Sana insallah Bir ay icinde kendine Iyi bak Canim Benim kociste sigarayi biraksin bi zahmet herseyin hayirlisi insallah seni cooook seviyorum

evet canım ertelendi denemez aslında hazırlık aşamasındayım teşhis koyuldu ve onun tedavisi olacak bu ay sonra tüp taktırcam inşallah...
bende seni seviyorum canım benimm...çok umutluyum herşey güzel olacak inanıyorumm...

evet canım ertelendi denemez aslında hazırlık aşamasındayım teşhis koyuldu ve onun tedavisi olacak bu ay sonra tüp taktırcam inşallah...
bende seni seviyorum canım benimm...çok umutluyum herşey güzel olacak inanıyorumm...

canım kırmızılar gelmedi öyleyse... tedaviye hangi ay başlayacaksın tatlım...? benimde mayıs oldu tedavi ayı.. dr. um yurt dışında olacakmış nisanda...birde juliatta ne yaptı.. ?bebişi onunladır insallah..

Demek sende bizim kahve grubundan din cnm ben diyorUm ki süt vereyim sonra arada keyf sigarası içicez walla hatta gecen esime dedim ki doğumdan çıkayım saglikla vericek bebeği kucağına gecelikle incem kapıya sigara içip gelicem yukarı iğrenç bir espiri biliyorum ay napim bugün dilime vurdubulantim

Çoook alem bir hatunsun vesselammmmm..İçim kaynadıı iyice sanaaaa heee..Birde şu face olayına girip bize o güzel yüzünü göstersen dahada sevinicemm..

Back
X