• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydıın sevgili arkadaşlarııımmm iyi hafta sonlarııı sizleri seviyorummm:54:

Günaydıııınnnn herkese mutlu hafta sonları :46:

günaydıınnnnn:3:kaç sayfa okudum beğene beğene ee bi selam verelim..enson bi hışım ikramayanın kaynana mevzusuna el atmıştım dahada giremedim...:1:gece yatmazlar sabah kalkamazlar sizi...benim kociş öğretmen ama c.tesimizde dolu kurs veriyo şimdi çıktı azda geç kaldı bana kızarak gitti allahtan karnını doyurdu..bende şimdi yalnızlığım ve ben kahvaltı yapıcam hiç te sevmem tek başıma gelinde yapalım kızlarrr..süslenip vakit kaybetmeyin ben servis açıyom bileee..pijamalarla dökülün ekranın içindenn:9:
senaryo konusu egunale yakın bendede var..zaten gece içli içli konuşmuşunuz:14:
EGUNAL.canım bu kez anne olucaksın inşaallah neden olmasın heee hem herşey yolunda başladı hem tedavin güzel sonlancak hem farklı tedavi uygulanıyooo inş. kalkıt engeller rabbimde ol diyecek bukez olucak yaa ben bunu çok istiyom dua ediyommmm:49:
nupelda ve funda...sizede rabbim tez zamanda naisp etsin,kocalarımızla yüz göz daha fazla olmayalım inş...
bazen canım yandığınd açok dua ettim bian önce kalayımda benimde adama mudaram olmasın kızgın olduğumda dedim valla...benim eşimde biş yok ama yineden ben bitkisel kullanırken harekete kaliteye iyi olur diye 2kere zorla keçiboynuzu içiridm ve abrttıkları kadarda yok yaa biz zehir içiyoz yanii..buay hergün bi bardak hayıt içiyom zehir resmen ama bebeğim varsa sonunda her otu yerim benn:emir_bebek:neyse içmeyince bende kıtır kıtrı yeyip bitirdim keçileriii:52:sabır canlarım....bu ne yaa güya alıntı yapmadım beğendim topiği yarım sayfa daha ilertettim aferin bana ..aç karnına çenem düştü gideyim artıkk karnımı doyurayım aman haftasonu adam akşama kadar yok pufffff:50:bende bebiş hayallerim serisine devam ederim yalnızken :ssz:

çok uykucusunuzzzz :)))))))))))))))biz sabahçı siz gececiiii hatunlarr........... topiğin vardiyalı elemanları :)) hiç boş kalmıyor maşallahhhhhhhhhh

günaydınnn şeklerler....

oooo pATRON gelmiş...:3:

ne patronu kız delüüüü...

AYRICA 10 GÜNDEN FAZLA DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERMEYENLER LİSTEMİZDEN SİLİNECEKTİR ....
BU CÜMLEYİ defalarca okudum şimdi yazıyorum ben buraya 10 günde bi bilgi vermek yerine anca teşrif ettiğim ve bırak 10 günü 3aydır yenilemiyorum bilgilerimi..buna rağmen beni şutlamadın sağol canım:42:ama yokkki bişey ne yazdırayım yani kaırşık yenilikler oluyo arada netleşmedi ve orayada bu karışıklığı nasıl yazardın bilmiyom:1:sonuç ağlancak haline gülen ben:50:...
kağıt il sağlıktan hacettepeye yola çıktımı yazıcaktınnnn:9::53::47::14::36::43:ahanda yaşadığım karmaşanın örneği sarıkafalar..

canım bu durum güncelleme işi kendisinden 10 günden fazla haber alamadıklarımız için...illa yeni bi gelişme olması gerekmiyooo...
seni de er ya da geç buluyoz zaten...

Günaydın suan hastanedeyim az snr belli olacak canım benim maşallah hamislerimize :nazar:

günaydın selo sultan türkiye ye geldin izini kaybettik...yurt dışındayken daha fazla görüşüyorduk...

:9::9::9:

şükrettim kalktım...

Günaydınlar herkese :54::54::54::54:

Nasılsınız bakalım? Bugün güzel haberler getirir umarım bizlere :16:

Ben şöyle bir selam verip kaçıyorum.. birazcık işim var, sonra abbas doktora yolcu.. bugün öğrenicem inş. opu günümü... :31:

günyadın canımmm..
aferin şükretmeyi unutmamışsın..
sonra mazallah başına taş yağar...
demek o gün belli oluyooo ne güzel benimde belli olsun bi an önce test günümü beklemeye başlayım istiyorum...

ay cnmm hayırlısı olsun :nazar::nazar:

bende hastaneye gidicem bugün opu günümü öğrenmeye :emir_bebek::emir_bebek:

hemencecik güncelleyecem durumuu...

Maşallah maşallah benimde az snr Opu belli olacak :18:

mesajı yeniledim cicim...

Uyanın kızlar uyanın ben geldim az snr muane olcam

Sagol canım benim hersey yolunda 11 yumurta büyümekte ağrılarım var yürümekte zorlanıyorum sen nasılsın canım benim???????

oo maaşallah ozaman..evet ya İNSAN kendini kamyon gibi hissediyo yumoşlar büyürken bide akıntın çokmu ben hep çatladı herhalde diyodum korkuyodum ama o ilaçlardanmış:34:.inş. toplasınlarda güzel güzel bebiş olsunlar osnrada gelsin göbüşede 9ay sonra çıksın inşallah....:49:

ne bileyim patron alındım kendime kızdım kendime bide seviyom kendimi yinedee:27:
içimden geldi patron sevmedinmi yoksaa:13:

ne bileyim patron alındım kendime kızdım kendime bide seviyom kendimi yinedee:27:
içimden geldi patron sevmedinmi yoksaa:13:

sev tabii kendini sevgi dolu ol ne güselllll...
patron deyince bi mesafe koyasım geldiii aramızaaa malum patronum yaaa:9:
ben en iyisimi çalışan olayımm topiğimiz için bölesi daha hayırlı ve doğruuu:9:

foxta sabah haberlerinde.kuzuların emme vakti geldiğinde anneleirni bulmalarını gösterdi hepis biryere koşuyor çokta kalabalıklar ama hepsi buluyo annesi:14:çok fena oldum yaa ...bi zevkle kahvaltı yaparkene:50:nasıl emiyolar allahım biizm kokumuzuda bulan kuzularımızı sen bize nasip et:16:
hani çağrıdım gelen yok masaya pijamayla çıkın gelin dedim aaaa:34:

foxta sabah haberlerinde.kuzuların emme vakti geldiğinde anneleirni bulmalarını gösterdi hepis biryere koşuyor çokta kalabalıklar ama hepsi buluyo annesi:14:çok fena oldum yaa ...bi zevkle kahvaltı yaparkene:50:nasıl emiyolar allahım biizm kokumuzuda bulan kuzularımızı sen bize nasip et:16:

aminnnn inşallahh canımm...
Sıramız gelmiş olsun artık...

aminnnnn canım allah yardımcımız olsun bende 3cü denememi yapıcam çok korkuyorum ama ümitte var anlıcan korku ve ümit içindeyim

sana ne yazdım ben :29:yarım sayfalık yazımda geçiyodu okudun ya..olucka canım bu kez olucka inşallah
senin sıranda geldi bile..farklı tedavi şekli daha dikkatli davranılarak ve kafanda iyi olunca inş. olucak canım..
ikimizde 7senelik evliyiz ikimizde ankaralıyız ikimizde ilk tüplerimizde hoş şeyler yaşamadık ama 2.tüpte herşey
yolunda gidecek sen bana örnek olucaksın transfer sonrasıda motiveli olucaksın...bende seni takip edicem bi bakmışın
8.yıl bebişler kucakta hatta 9.yılda 2.leri düşünüyozzz dedim ya hayalleirmin sınırı yok elimde bu kaldı bunu kaybedemem:16:

Son düzenleme:

Amin inşallah canım ben de tedaviye başlayacağım hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum ya olmazsa bu seferde diye Allah kimseyi böyle sınamasın çok zor..

aminnnnn canım allah yardımcımız olsun bende 3cü denememi yapıcam çok korkuyorum ama ümitte var anlıcan korku ve ümit içindeyim

arkdaşım inşaallah 3.denemenin sonu bebişleirn olucak..ümidini kesme ne kendinden nede rabbimizden..:21:

Amin inşallah canım ben de tedaviye başlayacağım hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum ya olmazsa bu seferde diye Allah kimseyi böyle sınamasın çok zor..

bu sabah herkese umut dağıtıyorum iyi günümdeyim ben az uyuyunc aböyle enerjik oluyorum kafam duman olmuyo galiba:1:
ilk denemenmi, emel??evet zor ama hiçbişeyinde sonu değil..üzüntünün adama yapmıyacağı bişey yok insan insanın kendine ettiğini
bir köy toplansa edemezmiş kendini yıpratmamaya çalış...ilk yada kaçıncı farketmez inş. son olsun bebiş göbüşüne konsun canım...

sana ne yazdım ben :29:yarım sayfalık yazımda geçiyodu okudun ya..olucka canım bu kez olucka inşallah
senin sıranda geldi bile..farklı tedavi şekli daha dikkatli davranılarak ve kafanda iyi olunca inş. olucak canım..
ikimizde 7senelik evliyiz ikimizde ankaralıyız ikimizde ilk tüplerimizde hoş şeyler yaşamadık ama 2.tüpte herşey
yolunda gidecek sen bana örnek olucaksın transfer sonrasıda motiveli olucaksın...bende seni takip edicem bi bakmışın
8.yıl bebişler kucakta hatta 9.yılda 2.leri düşünüyozzz dedim ya hayalleirmin sınırı yok elimde bu kaldı bunu kaybedemem:16:

okudum canımcım...
ama bi düzeltme yapayım eğer bebişim bu kez gelirse 7.senemin içinde bebişimi kucağıma almış olcam aralık doğumlu olcak biliyomusunn hesapladım..bütün güzel dileklerine yürekten Aminn diyorum...ve sana güzel bi örnek olacam...

okudum canımcım...
ama bi düzeltme yapayım eğer bebişim bu kez gelirse 7.senemin içinde bebişimi kucağıma almış olcam aralık doğumlu olcak biliyomusunn hesapladım..bütün güzel dileklerine yürekten Aminn diyorum...ve sana güzel bi örnek olacam...

ooo senenin sonunda yakalıycan inşallah canım o günleride paylaşıcaz burdan:49:yani ben kaçırdım öylemiii buaya kendiliğndne kalsam yakalarımda tabi yumurtlaırm düzenliyse ben çalışmya çalışıyom ama:34:ya doğumu bırak göbüşümüzde olsunlarda nasılsa garanti sağlıkla
doğduktan sonra annesin işteee..sözmü olcan demi güzel örnek:13:

arkdaşım inşaallah 3.denemenin sonu bebişleirn olucak..ümidini kesme ne kendinden nede rabbimizden..:21:

saol canım allah herkese nasip etsin ben 14 yıllık evliyim 31 yaşıdayım ilk denemem pozitif di ama 8 haftalıkken kaybettim ikinci denemem negatif sorun tüplede sıvı varmış bebek tutunamıyormuş son gittiğim doktordan öğrendim sana boşuna tüp denemişler dedi önce labaraskopi sonra tüp nisan ilk hafta antalyadayım hayırlısı olsun hepimiz için

bu sabah herkese umut dağıtıyorum iyi günümdeyim ben az uyuyunc aböyle enerjik oluyorum kafam duman olmuyo galiba:1:
ilk denemenmi, emel??evet zor ama hiçbişeyinde sonu değil..üzüntünün adama yapmıyacağı bişey yok insan insanın kendine ettiğini
bir köy toplansa edemezmiş kendini yıpratmamaya çalış...ilk yada kaçıncı farketmez inş. son olsun bebiş göbüşüne konsun canım...

İlk olur mu canım 1 normal gebelik, 2 düşükle son bulan tüp bebek tedavim var. Bu 3. olacak onun için çok tırsıyorum:18::18: Bu sefer dr. la konuşucam mesela kesinlikle cirinone jel istemiyorum dicem kısa protokol isticem vs. vs. bakalım artık inşallah dediğin gibi olur hepimizin göbüşleri koca koca olur..:49:

açıımmmm kahvaltı yapayım arada yazarım sizeee...

saol canım allah herkese nasip etsin ben 14 yıllık evliyim 31 yaşıdayım ilk denemem pozitif di ama 8 haftalıkken kaybettim ikinci denemem negatif sorun tüplede sıvı varmış bebek tutunamıyormuş son gittiğim doktordan öğrendim sana boşuna tüp denemişler dedi önce labaraskopi sonra tüp nisan ilk hafta antalyadayım hayırlısı olsun hepimiz için

evlilik yaşın benden fazla ama yaşlar aynı sayılır bende 81liyim..benimde ilk 7haftalık düşüğüm var ama kendiliğndendi,sonra aşılama kimyasal düşük derken bidahada yakalayamadım hamişliği..2aşılama ve 1 tüp negatif var kapı gibi karşımda...enazından sorun bilnmiş çokta geç kalınmadan..yaşadığın zor ama bundan sonra daha dikaktli davranılır sana inş..bana hiç bisebepta sunulmadı sebepsiz ama bebek yok...7.senem biticekk eylülde...ama ebn yumurtalrımın düznesiz çalıştığı kanaatindeyim çünkü kendiliğndende kalamaz oldum aslında en doğrusu rabbim ol demedi bize inş. tez zamanda ol derde anne oluruzzzz..

Son düzenleme:
Back
X