Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:
cnm seni umutlandırmak istemem ama ben 4 gebeliğimdede o lekelenmeyi yaşadım bol su içersen geçer ve dinlen fazla ayakta kalma.rabbim yardımcın olsun emeğini boşa çıkarmasın![]()
mavielle hayırlı olsun canım umarım bu sefer alırsın bebişini kucağına sağ salimmm balıkesirdeydin demi benim eşimde balıkesirli bi dönem beraber tüp bebek yaptırmıştık seninleee yine buralardayım işte işalllah hepimiz için son olur bu sefer sadece muhabbbet için toplanırız:))
Kizlafrrrrrrrrr Nerdesiniz hepiniz ??????cnm seni umutlandırmak istemem ama ben 4 gebeliğimdede o lekelenmeyi yaşadım bol su içersen geçer ve dinlen fazla ayakta kalma.rabbim yardımcın olsun emeğini boşa çıkarmasın![]()
Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:
hazır başbaşayke n öpüvereyim seni nasılsın bebeeeemm![]()
nasıl gidiyor iğneler falan....
ben de adet söktürücü kullanıyorum şişiyorum kasık ve bel ağrısı çekiyorum...bugün biraz çıkacağım bakırköy e gidecem azcık gezesim var...bunaldım evde fenalık geldi kaynanamdan hergün uğruyor kadın az değişik insan yüzü göresim geldi
siz öpüşürken hemen gireyim ortanıza![]()
Kızlar hoteldeyim suan grip oldum feci durumdayım burnum akiyorrrrbu aksam saat 1 de catlatma iğnemi vuracam salı gunü Opu ya giriyorum
grip mad etti beni offf offf
![]()
selam kızlar ben yokken hamişler çoğalmışhepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp, sağlıklı ve hayırlı evlatlarını kucaklarını almak nasip olsun
tedavide olan arkadaşlara bol şans bol dua diliyorum
inşallah pek yakında sade ve sadece hamiş listemiz olur
![]()
Kızlar hoteldeyim suan grip oldum feci durumdayım burnum akiyorrrrbu aksam saat 1 de catlatma iğnemi vuracam salı gunü Opu ya giriyorum
grip mad etti beni offf offf
![]()
geldim geldim ablamlar gelmişti onlarla ilgilendim uğurladım
ayyyy bak çookkk heyecanladımmm hadi inşallah bebeşimizin habercisidir...
havamda değilim yattım bütün gün tembellik yaptım tv ye bakıpp...
seninde gelmeyen kırmızlarına teessüflerimi iletiyorumm yani...
bakırköy taraflarında eliflemi buluşcanız yoksaaa...
geçmiş olsun canım...
opu öncesi grip olmakta çok kötü...
hemen atlatırsın inşallah...gezme sakın yat bol bol..
bak sennn sifaa sultan teşrif etmişler nerdesin cicim...
Sagol Canim Benim yatiyorum bol su iciyorum
ayyyy bak çookkk heyecanladımmm hadi inşallah bebeşimizin habercisidir...
havamda değilim yattım bütün gün tembellik yaptım tv ye bakıpp...
seninde gelmeyen kırmızlarına teessüflerimi iletiyorumm yani...
bakırköy taraflarında eliflemi buluşcanız yoksaaa...
geçmiş olsun canım...
opu öncesi grip olmakta çok kötü...
hemen atlatırsın inşallah...gezme sakın yat bol bol..
bak sennn sifaa sultan teşrif etmişler nerdesin cicim...
nasilsiniz canlarim sizleri cok ozledim![]()
Arkadaslar su bantlardan kullanıp alerji olan oldu mu?
Banti yapıştırdigim yerler yanık gibi...![]()
a. selam canımm...