• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:

cnm seni umutlandırmak istemem ama ben 4 gebeliğimdede o lekelenmeyi yaşadım bol su içersen geçer ve dinlen fazla ayakta kalma.rabbim yardımcın olsun emeğini boşa çıkarmasın :nazar::nazar::nazar:

cnm seni umutlandırmak istemem ama ben 4 gebeliğimdede o lekelenmeyi yaşadım bol su içersen geçer ve dinlen fazla ayakta kalma.rabbim yardımcın olsun emeğini boşa çıkarmasın :nazar::nazar::nazar:

mavielle hayırlı olsun canım umarım bu sefer alırsın bebişini kucağına sağ salimmm balıkesirdeydin demi benim eşimde balıkesirli bi dönem beraber tüp bebek yaptırmıştık seninleee yine buralardayım işte işalllah hepimiz için son olur bu sefer sadece muhabbbet için toplanırız:))

mavielle hayırlı olsun canım umarım bu sefer alırsın bebişini kucağına sağ salimmm balıkesirdeydin demi benim eşimde balıkesirli bi dönem beraber tüp bebek yaptırmıştık seninleee yine buralardayım işte işalllah hepimiz için son olur bu sefer sadece muhabbbet için toplanırız:))

çok saol cnm inşallah bu sefer son olur,ewet balıkesirdeyim eşin hemşehrim demek çok slm söyle.peki senin son durumun ne?

Slm kizlar iyi pazarlar hepinize bnm bgn transfer gunuyle beraber 9. Günüm bias once kirmizi kahverengi arasi az bi lekelenmem ve hafif kasik batmasi oldu acaba neye isaret? Sonrasinda hicbisi gelmedi adetim de olabilir sandim ama deilmis acaba yerlesme lekesi falan olabilirmi boyle bisey varmi? Ilk denemem de hic boyle bisey olmadigi icin heycanlandim ama hic bilemiyorum neye yoracagimi.:18:

:52::52::52::52::52::52:
ayyyy bak çookkk heyecanladımmm hadi inşallah bebeşimizin habercisidir...

hazır başbaşayke n öpüvereyim seni nasılsın bebeeeemm:48::48:

nasıl gidiyor iğneler falan....
ben de adet söktürücü kullanıyorum şişiyorum kasık ve bel ağrısı çekiyorum...bugün biraz çıkacağım bakırköy e gidecem azcık gezesim var...bunaldım evde fenalık geldi kaynanamdan hergün uğruyor kadın az değişik insan yüzü göresim geldi

havamda değilim yattım bütün gün tembellik yaptım tv ye bakıpp...
seninde gelmeyen kırmızlarına teessüflerimi iletiyorumm yani...
bakırköy taraflarında eliflemi buluşcanız yoksaaa...

siz öpüşürken hemen gireyim ortanıza:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:16::16::16:

Kızlar hoteldeyim suan grip oldum feci durumdayım burnum akiyorrrr:43: bu aksam saat 1 de catlatma iğnemi vuracam salı gunü Opu ya giriyorum :43: grip mad etti beni offf offf :50:

geçmiş olsun canım...
opu öncesi grip olmakta çok kötü...
hemen atlatırsın inşallah...gezme sakın yat bol bol..

selam kızlar ben yokken hamişler çoğalmış :nazar: hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp, sağlıklı ve hayırlı evlatlarını kucaklarını almak nasip olsun :31: tedavide olan arkadaşlara bol şans bol dua diliyorum :16: inşallah pek yakında sade ve sadece hamiş listemiz olur :46::nazar:

bak sennn sifaa sultan teşrif etmişler nerdesin cicim...

Kızlar hoteldeyim suan grip oldum feci durumdayım burnum akiyorrrr:43: bu aksam saat 1 de catlatma iğnemi vuracam salı gunü Opu ya giriyorum :43: grip mad etti beni offf offf :50:

hayatım yolun sonuna yaklaşmışsın bende nur hanımın hastasıyım allaha şükürler olsun şimdi hamişim şu 2gününü iyi deeğerlendir biran önce iyleşmeye bak bende trabsferden sonra hapşırma başladı ama çoktu çok korkmuştum allaha şükür birşey olmadı rabbim bebişimi bana bağışladı

selam kızlar nasılsınzzzzzzzzzz bugun çok sıkıcı ya ist. hafa çok yağmurlu ve kapalı sizler neler yaptınız

geçmiş olsun canım...

geldim geldim ablamlar gelmişti onlarla ilgilendim uğurladım :34: her geçen gün biraz daha iyiyim canım sen nasılsın zuzumla cıs cıs oluyosunuz şifa olsun kaliteli kaliteli yumoşlar olsun bebişleriniz göbişinize konsun ve sıkı-sıkı tutunsunlar canım hepiniz dualarımdasınız :29:

geçmiş olsun canım...

Sagol Canim Benim yatiyorum bol su iciyorum

selo26 geçmiş olsun cnm.. inş. toplarsın kendini..

ben kaçıyorum bayanlar, malum yarın erkenden hastaneye yolcuyum.. kendinize cici bakın.. mutlu haberlerin olacağı bir hafta diliyorum şimdiden.. :3:

$baby1.webp

merhabaaa millett,
iki gündür evde yoktum yazamadım maşallah geçimişe de göz attım ama destan yazmışsınız :)) ben iyiyim şükür, bi yaramazlık yok di mi? büyük kararsızlıklarla clexa başladım ben de.. bi sürü dr a profa sordum ama içim rahat etmedi yine de başladım.. sonradan keşke dememk için..yarın inşallah 7+0 olucaz.. pıt pıtları duymaya az kaldı Allahın izni ile.. sizlerr nasılsınız sonuç alan oldu mu? kese gören oldu mu? tedavidekilerin yumoşlar nasıııll?

Back
X