Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar nasilsinz biz idare ederiz dr um dn tlfn bekliyrm mutlaka arar beni peceteye azicik pembe kan geldi aslinda norml cunki ben cok gerginim 1haftadir belki merkeZe gideriz cunki korktum ben pembe kan gorunce hbr veririm size durumu
canım ya evimin halini görsen bana ne tembel kadınsın dersinn ama ne yapayıımm bi evi süpürsem tıkanıp kalıyorum etrafımda böyle hamilelik geçirende yok naz yapıyom zannedeceklerrr
canım haber et tabikide merak ederiz... ama sen içini ferak tut.. oluyormuş öyle şeyler...
T ederim cnm icim raht cunki bnm ki gerginlikten oldu kayinvalide bende yaa esim diyrki gonderim anneyi icimede sinmiyor ama bizimkide cenesini tutamiyorki bakislarida beni irite ediyor napicm bilmiyorum bebegimi gorursem mutlu olurum insallh kanamada normldir cnm cumrtesideolmustu ayni sey agladim ogun onun icin ildu dedim ben size mutlaka hbr vericem
kızlar ben biraz uzanayım... yoruldum.. dr. du, stresti derken.. yorulmuşum.. ama sonra gelicem...burlarda olun haa..... firar olmasın lütfen...![]()
Slm kizlar nasilsinz biz idare ederiz dr um dn tlfn bekliyrm mutlaka arar beni peceteye azicik pembe kan geldi aslinda norml cunki ben cok gerginim 1haftadir belki merkeZe gideriz cunki korktum ben pembe kan gorunce hbr veririm size durumu
kızlar bende uzun zamandır okuyordum ama yazmıyordum ne kadar eğlenceli bir topikmiş.neyse kızlar 2012 hepimize uğurlu gelir inş.
ayyy... kızlarrr... gelmişsiniz... nasıl gitcem şimdi ben....
geçmiş olsun canım...
sağol canım![]()
Bu arada tutunma ignesi icin merkeze gittim bugun hemsireye anlattim ohss riskim ar agrim var falan dedim doktorumla gorustum agrilarin olmasi normal dedi cunku 33
yumurta cok dedi ultrason yapti gayet iyisin hic bir sorun yok dedi ama kan tahlili yapmasi gerekirdi bence
bide dediki ohss olsa bile bu riski alip transferin olacak dedi boyle planladim ded:26:i
Bende pcos var ama ileri derece degil doktorlarda hayret ediyor bunun disinda hic bir problem yok ama allah istemedikce olmuyor iste
daha once iki tedavimde ohss oldu olumden dondum diyebilirim
bir kez dondurulmuslarla hamile kaldim bi kezde spontan ama kismet olmadi
en son tedavimde hersey yolunda gitii hamile kaldim derken kanamam basladi bebegi kaybettik.sandik ama kimyasal gebelikmis operasyonla alindi boyle iste benim hikaye kisaca
canım nasılsınnnnnnnnnn
kızlar bende uzun zamandır okuyordum ama yazmıyordum ne kadar eğlenceli bir topikmiş.neyse kızlar 2012 hepimize uğurlu gelir inş.
naber kuzuzzzzz
canlar, güzeller, kıymetliler....
nasılsınız??
ancak gelebildim..evimiz ancak boşaldı kızlar..düğünümüz vardı..çok şükür hayırlısıyla oldu bitti.
perşembe günü tekrar gidicem doktora..11,5 mmdi. birazdaha gelişmesi gerekiyormuş..ona göre çatlatma iğnesi ve arkasından aşılamam olacak inşallahh..
güzel haberler var mı peki:??
öpüyorum hepiniziii![]()
canlar, güzeller, kıymetliler....
nasılsınız??
ancak gelebildim..evimiz ancak boşaldı kızlar..düğünümüz vardı..çok şükür hayırlısıyla oldu bitti.
perşembe günü tekrar gidicem doktora..11,5 mmdi. birazdaha gelişmesi gerekiyormuş..ona göre çatlatma iğnesi ve arkasından aşılamam olacak inşallahh..
güzel haberler var mı peki:??
öpüyorum hepiniziii![]()