• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım geldim yoktunuz..şimdide eşim nöbetci bende bi bakayım geldinizmi dedim:))güzel bigün gecirmişsiniz ne güzel sevindim:))buralardayım ama her an cıkabilirim belim agrıyo sandalyede yaw:26:

evet canım geldim yoktunuz..şimdide eşim nöbetci bende bi bakayım geldinizmi dedim:))güzel bigün gecirmişsiniz ne güzel sevindim:))buralardayım ama her an cıkabilirim belim agrıyo sandalyede yaw:26:

dikkat et kendine de prenseslerine de........ hep aklımdasın diyorum inşallah enkısa zamanda şu ağrı sızılarından kurtulursun.....

Canımmmm Allahın izni ile hiç bir şeycikler yokturrrr..Hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.Haberdar et mutlaka..Eşinde dediyse göndereyim diye ayrıca bence hiç durmaa gönder gitsinn k.valideennnnnniii:21::21::21::21::21::21:
Canlarım bn bebeğimi gördüm geldim şükür iyidi ellerini yumruk yapmış dedim ki babanesine yapıyordur esim güldü çok walla yattım Dr dinlen dedi şimdi diyor ki ben sana bakarım sen merak etme yat dinlen:18::18:Nasıl göndericemki

ahhh cnm benım gonder gıtsın kaynanayı yaaaaa ne bu....
olan mınıgıne oluyor uzuluyo yavrum ordaaaa
evet cnm Bende bebeğim için üzülüyorum o hissediyor bnm gerginliğimi Dr bu kanma normal korkmak yok dedi
tıp tarihine en kokoş halinle imzanı attın yaniii..
aramızda makyajla opu ya giren ilk tüpçü olarak nick ini altın harflerle topik tarihine yazıyorummm...
PEMBE_HAYAL :9::12:

nbr cnm he he bende varım opu ya girerken makyajli olan :9:Hatta uyanınca esimden çantamdan aynamı istedim allik tazeledim :9::9:

Canlarım bn bebeğimi gördüm geldim şükür iyidi ellerini yumruk yapmış dedim ki babanesine yapıyordur esim güldü çok walla yattım Dr dinlen dedi şimdi diyor ki ben sana bakarım sen merak etme yat dinlen:18::18:Nasıl göndericemki

evet cnm Bende bebeğim için üzülüyorum o hissediyor bnm gerginliğimi Dr bu kanma normal korkmak yok dedi

nbr cnm he he bende varım opu ya girerken makyajli olan :9:Hatta uyanınca esimden çantamdan aynamı istedim allik tazeledim :9::9:

çok şükür prensesimiz iyiymiş..... ne zaman gidiyo senin kaynanatör?

Biz Dr a gittik bebeğim şükür. Rabb'ime. Çok iyi birazcık gerildik. Prensesmle ah ah ne varki gerilmesek mutlu mutlu geçinip gitsek ben uzanıyorum kızlar öptüm hepinizi

cook gecmiş olsun canım..yat dinlen..kaynanandan en kısa zamanda kurtulman dilegiyle:))normalde böyle bişey yazmazdım ama seni gerdigi,üzdügü için yazdım canım..yoksa kaynanalar başımızın tacı:9::9:

sagol akasya cım ama ben iki tane 20 lik başımın belası dişlerden kurtulamazsam agrılardan kurtulmam pek mümkün gözükmüyo..ama bende korktugum için cektiremiyorum,lokal aneztesiyle dayanmam zor..yavrularıma bişey olur,sıkıntı yaparım,dayanamam cekilirken diye erteliyom bakalım ne zamana kadar kacacam:9:buarada bel agrısı sende olmuyomu cicim,normal artık:9:tabi sen kucagında laptopla yazdıgın için:9:öptüm..iyi geceler..

iyi geceler canım..görüşmek üzere..ben gider uzanmaya..survıvor a bakalım bari:)

evet zuzum bende özledim çokkk :29::29::29::29: inşallah bak bu kez bebişin seninle olacak inanıyorum ben :49::16:

canımm sana özel dua ediyorum inşallah bu kez yüzün gülecek :49::29::16:

ayy bende merak ediyordum çok sağol tatlım inşş aşılama müjdeyle sonuçlanacak :46:

aynen öyle Yüce Rabbim o kadar büyükki inşş hepimiz anne olacağız :31:

ohhh çok sevindim işkenge bitti canım yaaa biliyosun daha önce yazmıştım ben kalbim temizmiş :46: karakter sayı meselesi halloldu sanırım :34: inşş hamiş listemiz olacak sadeceee :49::54:

saol canım inşallah .....

canım ya evimin halini görsen bana ne tembel kadınsın dersinn ama ne yapayıımm bi evi süpürsem tıkanıp kalıyorum etrafımda böyle hamilelik geçirende yok naz yapıyom zannedeceklerrr

boşver evi canım önemli olan bebişin ve senin sağlığın zaten iş nankördür ne kadar yapsan bitmez .....

hoşbuldum kızlar :54: geçmişi biraz okuyayım dedim.. son 20 sayfayı okuyamadım yinede... neler oldu bugün?
hazalmert ,cicibaby neler yaptınız?

benim 10 tane yumoşum toplandı bugün... anestezi hiç korktuğum gibi olmadı, tansiyondan dolayı bir sıkıntı yaşamadık çok şükür... zaten artık çok fazla çıkmıyorda...

anesteziye güle güle girdim haliyle mutlu uyandım.. ama girerken bir bayanın zor uyanması beni biraz tedirgin etti açıkçası... annemi istiyorum diye ağlıyordu yarı baygın halde... ne garip değil mi, anne olma yolunda ama anne diye sayıklıyor.... nasıl müthiş bir şeyse bu annelik.. allahım bizede tattırır inş..

çıktığımda beni yatağa alan hemşire bayanın inş. ikiz bebekleriniz olur demeside ayrıca ilgincime gitti? hiç bahsetmedim halbuki.. belkide baygınken sayıkladım bilemiyorum ama tuhaftı :30: ... inşallah dedim bende :31:

şimdi evimdeyim.. bol bol iğnelerim ilaçlarım var yine... 7 farklı ilaç kullanacakmışım ... Allah hepimize güzel bebişler nasip eder inş..

artık yarını bekliyorum dört gözle.. telefonla arayıp durumu haber vermelerini.. :nazar:

hayırlısı olsun canım güzel güzel kaliteli embriyoların olsunnn....

cnm hadi geçmiş olsun atlattık OPU ! ben çok rahattım anestezi iyiki var ;) sonrasında da ilk 20 dk ağrıdı hafif adet sancısı gibi,sonra anında kesildi ağrılar ve hemen çıktık hastaneden,hatta eşim taksiyle geliriz eve diodu,gerek yok dedim üstelik kadıköye bile gittik gezmeye ,havada çok güseldi bugün güneşli hiç eve gelesim yoktu :) 29 yumurtam toplanmış,inşallah güzelce döllenirler,perşembe 3.gün emriosu düşünüoz dedi doktor,5.gün daha iyi değilmi dedim,bişiler anlattı ama hatırlamıorum,sende ne var ne yok cnm umarım herşey iyi gitmiştir,öptm cnm!

hadi bakalım senin yumoşlar bol bol aşk yaşayacaklar 29 u da embriyo olursa :52::52::52::52: hakkında hayırlısı olsun sonu bebişli olsuuun.....

Akasyaaaa veee egunal bugün buluştularrr....
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kız topike koyamayız amaa...

evetttt....:16::16::16::16: elifnazı sevdimmm dokundum ona çok güzeldii...:16::16::16:

oleyyy:46::46::46::46::8::8::8::21::21:

tamam canım dinlen sen..
yorucu bi gündüüü..bi de makyaj yaptınmı giderken merak ediyorumm:9:

hahaha buluşacağız diyenlere nispet mi süpersiniz bende yanınızda olmak isterdimmmm :5:

canım bebişe dikkat et meditasyon yap belki sen yatınca kayınvalidende gider ........

geçmiş olsunnn canım...
maşallahhh 29 yumoşunaaa...
benim doktorum yavaş yavaş 3.gün embriyosuna geçiş yapılacak 5.günden vazgeçilecek demişti...[/QUOTE]

cnm 3.gün embriyosuna geçiş yapılacak,5.günden vazgeçilcek derken senle ilgili böyle bişi mi oldu,tüp bebekte artık 5.gün embriyosu terkmi edilio faydası olmayınca?tam olarak anlamadım desem :18:

gecmiş olsun canım..tam okuyamadım ama agrıların varmış sanırım,rabbim şifa versin,sonu mutlu olsun inş..

sagol akasya cım ama ben iki tane 20 lik başımın belası dişlerden kurtulamazsam agrılardan kurtulmam pek mümkün gözükmüyo..ama bende korktugum için cektiremiyorum,lokal aneztesiyle dayanmam zor..yavrularıma bişey olur,sıkıntı yaparım,dayanamam cekilirken diye erteliyom bakalım ne zamana kadar kacacam:9:buarada bel agrısı sende olmuyomu cicim,normal artık:9:tabi sen kucagında laptopla yazdıgın için:9:öptüm..iyi geceler..

bel ağrısı ve sırt ağrısı fazlasıyla var... sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan.... 20lik diş büyük sıkıntı ben tedaviden önce çektirdim sana daha öncede yazmıştım gerçekten çok zor..... çekilirken gene iyide sonrası düşman başına.....

selam canım..tam cıkıyodum seni gördüm,selam vermeden gitmiyim dedim..son gelişmelerini takip edemedim,inş.iyisindir..:34:

ben aglıyım ozaman:43::43:diyolar zaten cektiriyosun 3 gün agzını acamıyosun diye..ben onu gectim cekilirken dayanamıycam,ALLAH KORUSUN yavrularıma bişey olur diye cektiremiyorum..:43:bel,sırt bizde gidiyoz bakalım:))yatakta dönerken zorlanıyorum bazen hamile oldugum aklımdan cıkıveriyo paldır küldür dönüveriyom,bi de diyom yavrularımı cok sarstım diye:9:ilerleyen aylarda ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİZE..YAZ DA GELİYO:9::9:

Kizlar iyi aksamlar herkese, bugun fazla ugrayamadim cok yogundu is. Ogleden sonra kk de bakim varmis, ugradim ama sayfalara ulasamadim.
Nasilsiniz???????????
Benim heyecanim artiyor, transfere 1 gun kaldi :30:

herşey yolunda gider inşallah cnm ve bebişin yada bebişlerin sana ilk anlardan itibaren sımsıkı tutunur ,çok öptm ;)

ben aglıyım ozaman:43::43:diyolar zaten cektiriyosun 3 gün agzını acamıyosun diye..ben onu gectim cekilirken dayanamıycam,ALLAH KORUSUN yavrularıma bişey olur diye cektiremiyorum..:43:bel,sırt bizde gidiyoz bakalım:))yatakta dönerken zorlanıyorum bazen hamile oldugum aklımdan cıkıveriyo paldır küldür dönüveriyom,bi de diyom yavrularımı cok sarstım diye:9:ilerleyen aylarda ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİZE..YAZ DA GELİYO:9::9:

kız ben yatakta 3hamlede anca dönüyom... bide sürekli gazım var:))) otururkende sürekli bel boşluğuma yastık koyuyorum....

[

hadi bakalım senin yumoşlar bol bol aşk yaşayacaklar 29 u da embriyo olursa :52::52::52::52: hakkında hayırlısı olsun sonu bebişli olsuuun.....

AMİNNNNN ;)) hepimize inşallah cnm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ,çok saol,öptm!

bugünün kacak hanımları buluşup,tanışıp,kaynaşmışlar ohhhh misss:))kızlarımla kıskandık ama napalım uzaktayız diye boyun büktük:14:inş.bigün tanışmak,görüşmek bizede nasip olur:)):16:

kaynaştıkk inşallahhh hepberaber kaynaştığımız birgün de olacak...
senin kızlarını yerim ben...

sende mi bürütüss...
demek allık tazeledinnnn:9:

Biz Dr a gittik bebeğim şükür. Rabb'ime. Çok iyi birazcık gerildik. Prensesmle ah ah ne varki gerilmesek mutlu mutlu geçinip gitsek ben uzanıyorum kızlar öptüm hepinizi

maşallahhh...yazını okumuştum pembe leke durumundan haberim vardı aklımdaydın ve seninle aynı anda online olup yazmak istemiştim yine dek gelemedik...yumruğunu ıssırırım onun...sıpaaa...

iyi geceler canım..görüşmek üzere..ben gider uzanmaya..survıvor a bakalım bari:)

survıvor cusun demek hangi tarafı tutuyoonnn...

hahaha buluşacağız diyenlere nispet mi süpersiniz bende yanınızda olmak isterdimmmm :5:.....

aynen ölee olduuu canımm...yanımızda olmanı bizde çok isterdik...

cnm 3.gün embriyosuna geçiş yapılacak,5.günden vazgeçilcek derken senle ilgili böyle bişi mi oldu,tüp bebekte artık 5.gün embriyosu terkmi edilio faydası olmayınca?tam olarak anlamadım desem :18:

doktorcum bana 5.gün embriyolarının tutması daha büyük ihtimal ama hamilelik döneminde sorun çıkma olasığılı 3.günlere göre daha fazla oluyormuş bu ıspatlanmış...o yüzden biz merkezde artık 5.güne gitmiyoruz dondurulacak embriyoları bile 3.gün donduruyoruz dedi...

kızlaarrrr nörüyonuzzzz...ses verin sesime gelin bişi deyinnnn...topik 3 gündür çok yavaş...3 günde 50 sayfa yaptık...bu skandal demek...günde 50 sayfa ilerleyen topik için...

Back
X