• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

taam o zaman:)))) yeni resim attım gördünmü? hatta tirginur ve ataşehirde attırdılar birer tane:)))))

Görmemmmii görrdümmm bayılldımmmmm hattaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Doktorun diyet önerdiği tek hamişim demişsinn güldümm valla:9::9::9: Sen çok zayıffmışsın ama eski fotolarındann..Daha 20. haftadansın 13 kilo biraz fazla gerçektenn ama sende hiç te abes durmuyorrrrrr..Valla benn hamile kalırsam 13-15 kilo ile hamileliği bitirmem gerek diye düşünürdüm heppp:9::9::9: Hayall iştee benimkisii naparsınnnn:ssz::ssz::ssz::ssz:

Görmemmmii görrdümmm bayılldımmmmm hattaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Doktorun diyet önerdiği tek hamişim demişsinn güldümm valla:9::9::9: Sen çok zayıffmışsın ama eski fotolarındann..Daha 20. haftadansın 13 kilo biraz fazla gerçektenn ama sende hiç te abes durmuyorrrrrr..Valla benn hamile kalırsam 13-15 kilo ile hamileliği bitirmem gerek diye düşünürdüm heppp:9::9::9: Hayall iştee benimkisii naparsınnnn:ssz::ssz::ssz::ssz:

ah güzelim bende öyle derdim.. zira çok yiyen yada kilo alan bi tip değildim ama sonuç ortada:1::1::1::1::1: demekki bünye tamamen faklılaşabiliyomuş:)))))) aman bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo dediğin elbet verilir....

günaydın herkese..
gününüz iyi geçsin güzellerrrrrr..
eşime kahvaltı hazırlıyordum..günaydın diyeyim dedim..
akşama görüşürüzzz öptümmm
:54:

Son düzenleme:
$146813zi44rqjx5shg8tv5.gif $146813zi44rqjx5shg8tv5.gif
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Herşey gönlümüzce olsun...

$146813zi44rqjx5shg8tv5.gif $146813zi44rqjx5shg8tv5.gif

gunaydın canımmmmm ...
ıyılık saglık kuzum sendennnnn...

iyi ne olsun canım koşturmaca iştee dun cok yoğundum topikte bulunamadım gibi bişey ama bugunlerdee zaten cok sesızz topik yaa..

Günaydın kızlar Gunumuz GUZEL geçsin ........

Amin canımm insallahh...

neden topık devamlı atıyor bugunnnnn ?????

valla şekerım bı tuhaflık var gıbı bende de cok ağırr yaa....

Günaydın kızlar Gunumuz GUZEL geçsin ........

Cumleten gunaydin bu yeni gunun yeni yeni haberler mujdeler mutluluklar ve mucizeler getirmesi dilegiyle

Eki Görüntüle 381553 nbrr kızlarrr....bende resımlerıı gormek ıstıorumm ama yaaa...egunall akasyaaa duyunn sesimii...:14:

günaydın canlarımmmmm
guzel bır gun gecırelım ınş.:3::3::3:

günaydın herkese..
gününüz iyi geçsin güzellerrrrrr..
eşime kahvaltı hazırlıyordum..günaydın diyeyim dedim..
akşama görüşürüzzz öptümmm
:54:

Gunaydin kızlar herkes icin hayirli bir gün olur insallahh..

günaydınnn eyyy güzel insanlar...
Allah hepiminizin iyiliğini versinnn...

iyi ne olsun canım koşturmaca iştee dun cok yoğundum topikte bulunamadım gibi bişey ama bugunlerdee zaten cok sesızz topik yaa..

Amin canımm insallahh...

valla şekerım bı tuhaflık var gıbı bende de cok ağırr yaa....

canım sabahtan berı 4-5 kere gırıs yaptım nedenını bılmıyorum ama oyle olursa ben gıreme devamlı buraya bakmıyorumkı hanı....
bende dun yogundum bugunde yogunum ıhracatımız var buda atıyor devamlı ...

Back
X