Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neden ceeeeeeeeeevap yazmiyorsuz allah rizasi icin cevap......................![]()
Slm bebekdelisi hg. Bnde bahcecide gecen hafta ikinci transferimi dondurulmus blast embriyo lie yaptirdim bgn bi hafta oldu bnde de dedigin gbi batma ve hafif agrilar oldu AMA siddetli deildi sona gecti AMA arada hafif oluyo yine. Merak etme ama cnm normal bi etki ins transferin olumlu sonuclanir cnm
tamam canım herkes okusun bugun bun arkadşlarımıza yarin bize.............7 adet Salatı Tefriciye duası okuyup gönderebiliriz. Hem onlara hem kendimize edelim..![]()
hazirana kadar hep böylemi olacak sen hep bizi ihmalmı edeceksinncanım walla haziranda düğün var görümcemin hazırlıklar oluo kıyafet falan koşturmaca yani...bende sizi sewiyorumm canımmm..aklım hep sizde oluo walla...
tünaydın güzel anne adayları........
bende seve seve kabul ediyorummmmmmmmmmmmöpücüklerin için teşekkür ediyoruz kızımlaaaaaaaaaaaaaaa................
tatlım yazdım ya..........[/Q gözlerim yasla dolu oldugu icin görememisim insallah dedigin gibidir canim bugun cok kotu oldum
tamam canım herkes okusun bugun bun arkadşlarımıza yarin bize.............
hazirana kadar hep böylemi olacak sen hep bizi ihmalmı edeceksinn
tünaydn topiğn güzel annesi...........
canım ya bizde seni özledik bu arada bizimle paylaşmış olduğun fot. çok ama çok bebendim...............4gündür aktif değilimya topikte hepinizi çok özledimmm.............
tatlım yazdım ya..........[/Q gözlerim yasla dolu oldugu icin görememisim insallah dedigin gibidir canim bugun cok kotu oldum
stres ve üzüntü senin en büyük düşmanın... düşünmemeye çalış.. bebeğin şuan sana tutunmaya yerini sağlamlaştırmaya çalışıyo.. ve senin hertürlü ruh halin onu etkiliyo.....
caanıııııımmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm sen neler yapıyon????
canım nasılsın ya neler yapıyosun eşini değerleri hakkında konuşamadık siz neler kullanoydunuz ve kan ve sperm sonucu nasıl çıktı
aminn canımmm ALLAH korusun başka şeylerden..eet uyku çok önemli uyuyamayınca insan yorgun oluo çok..bebek doğsun yine uykusuz günler seni bekliyor olacakah canım ya.... kaç gündür görüşemiyoz senlesanırım dinlenirken bile yoruluyorum
hani sakınan göze çöp batar derler ya benimkisi o hesap bu kadar özene ve dinlenmeye genede yorgunum... ama esas problemim deliksiz ve kaliteli bir uyku uyuyamamam.... 3-5-8 de kesin uyanıyorum ve tekrar uyumam yarım saati buluyo.. bide sürekli gazım var..... ama bunlar basit şeyler rabbim kötü şeyler yaşatmasın hiçbirimize.....
hazirana kadar hep böylemi olacak sen hep bizi ihmalmı edeceksinn..
bende 7 tane tefriciye okududm allah kabul etsin
kızlar tranferdeki arkadaşlarımız için hadı hep beraber bir dua okuyalım ne okuyalım bilgisi olan varmı
canım bizdede aynı nisan sonu tekrar yaptıracagız inşallah artış olur pregline başlayalı 2.5 ay olacak menogonda hemen hemen 1 ay oldu bakalım hayırlsı rabbım yardımcımız olsunnnnnnnnnncanım sperm sayımız düşmüştü ama kaan bey hiç önemsemedi ve önemsemeyin dedi yarın yaptırısanız çok daha yüksek çıkabilir dedi çok değişken olur dedi gerçekten öle bunu biliyodum ama genede üzüldüm tabii amaaaa kan değerlerimiz çoooooooook güzel kaan bey bugün cevap yazabildi tam istediğimiz gibi demekki ilaçlar işe yarıyor dedi istediğimiz bu dedi aynen devam ilaçlara ay sonu gene testlerimiz tekrarlanacak ...bizde durumlar böyle siz neler yapıyosunuz canım?
kızlar tranferdeki arkadaşlarımız için hadı hep beraber bir dua okuyalım ne okuyalım bilgisi olan varmı