• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm bebekdelisi hg. Bnde bahcecide gecen hafta ikinci transferimi dondurulmus blast embriyo lie yaptirdim bgn bi hafta oldu bnde de dedigin gbi batma ve hafif agrilar oldu AMA siddetli deildi sona gecti AMA arada hafif oluyo yine. Merak etme ama cnm normal bi etki ins transferin olumlu sonuclanir cnm

slm canan.... nasıl geçti günlerin , belirti falan yaşadın mı ? yarın test günün galiba diğil mi ? noolur bana bişiler yaşadıysan anlattt, karnım bi ağrıyo bi duruyooo...aşırı derecede midem bulanıyo :S:S inşş sonucun ve sonuçlarımız pozitif çıkarrrrrr............ ALLAH a emanet ol.....

7 adet Salatı Tefriciye duası okuyup gönderebiliriz. Hem onlara hem kendimize edelim..:34:
tamam canım herkes okusun bugun bun arkadşlarımıza yarin bize.............

canım walla haziranda düğün var görümcemin hazırlıklar oluo kıyafet falan koşturmaca yani...bende sizi sewiyorumm canımmm..aklım hep sizde oluo walla...
hazirana kadar hep böylemi olacak sen hep bizi ihmalmı edeceksinn :14::14::14::14:

tünaydın güzel anne adayları........

tünaydn topiğn güzel annesi...........

canım nasılsın ya neler yapıyosun eşini değerleri hakkında konuşamadık siz neler kullanoydunuz ve kan ve sperm sonucu nasıl çıktı

tamam canım herkes okusun bugun bun arkadşlarımıza yarin bize.............

hazirana kadar hep böylemi olacak sen hep bizi ihmalmı edeceksinn :14::14::14::14:

tünaydn topiğn güzel annesi...........

Ben yedi tane okudum kızlar kendime ve hepimize gönderdim Allah kabul etsin..

caanıııııımmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm sen neler yapıyon????

canım napayımmm işim çok yoğun 2 gündür bugün biticek inşallah :)))))))) onlarla uğraşıyorum sen nasılsın okuyorum yazdıklarını uykusuzluklarını kıyamam ama dünyanın en güzel mücadelesini veriyosun bu uğurda zaman öle hızlı gidiyorki kucağana alınca hepsi geçecek ......

canım nasılsın ya neler yapıyosun eşini değerleri hakkında konuşamadık siz neler kullanoydunuz ve kan ve sperm sonucu nasıl çıktı

canım sperm sayımız düşmüştü ama kaan bey hiç önemsemedi ve önemsemeyin dedi yarın yaptırısanız çok daha yüksek çıkabilir dedi çok değişken olur dedi gerçekten öle bunu biliyodum ama genede üzüldüm tabii amaaaa kan değerlerimiz çoooooooook güzel kaan bey bugün cevap yazabildi tam istediğimiz gibi demekki ilaçlar işe yarıyor dedi istediğimiz bu dedi aynen devam ilaçlara ay sonu gene testlerimiz tekrarlanacak ...bizde durumlar böyle siz neler yapıyosunuz canım?

ah canım ya.... kaç gündür görüşemiyoz senle:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: sanırım dinlenirken bile yoruluyorum:1: hani sakınan göze çöp batar derler ya benimkisi o hesap bu kadar özene ve dinlenmeye genede yorgunum... ama esas problemim deliksiz ve kaliteli bir uyku uyuyamamam.... 3-5-8 de kesin uyanıyorum ve tekrar uyumam yarım saati buluyo.. bide sürekli gazım var..... ama bunlar basit şeyler rabbim kötü şeyler yaşatmasın hiçbirimize.....
aminn canımmm ALLAH korusun başka şeylerden..eet uyku çok önemli uyuyamayınca insan yorgun oluo çok..bebek doğsun yine uykusuz günler seni bekliyor olacak:16:
hazirana kadar hep böylemi olacak sen hep bizi ihmalmı edeceksinn :14::14::14::14:..

walla bizim hersene yazın dolu oluo bide bu sene ramazan erken gelcek die düğünler sıkıştı.sülale kalabalık olunca bitmio walla..bizde kıyafet derdine düşüoz:18:ama ben sizi ihmal edermiyim hiçç:16:

canım sperm sayımız düşmüştü ama kaan bey hiç önemsemedi ve önemsemeyin dedi yarın yaptırısanız çok daha yüksek çıkabilir dedi çok değişken olur dedi gerçekten öle bunu biliyodum ama genede üzüldüm tabii amaaaa kan değerlerimiz çoooooooook güzel kaan bey bugün cevap yazabildi tam istediğimiz gibi demekki ilaçlar işe yarıyor dedi istediğimiz bu dedi aynen devam ilaçlara ay sonu gene testlerimiz tekrarlanacak ...bizde durumlar böyle siz neler yapıyosunuz canım?
canım bizdede aynı nisan sonu tekrar yaptıracagız inşallah artış olur pregline başlayalı 2.5 ay olacak menogonda hemen hemen 1 ay oldu bakalım hayırlsı rabbım yardımcımız olsunnnnnnnnnn

Back
X