• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese selam..

Ne zamandır giremiyorum girsem de okuyup bir kaç sayfa çıkıyorum.
Umarım herkes için hersey yolundadir.

Hepinizi öpüyorum....

eveett yoksun farkıda değilim sanmaaa...
senin dün randevun yokmuydu yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum...

Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
geçmiş olsun,hayırlı olsun,sıkı sıkı tutunup hiç bırakmasınlar annelerinii...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
sıkı sıkı tutunsunlar can bulsunlar annesinin göbeciğinde senin kuzular......
Kızlar protestan için bana iğne vermemişler ben iğneyi nerden alacam ya hastene vermesi gerekirdi değil mı ????? Bide kan pihtilasma iğnesini ben göbekten mı vuracam yoksa koldan mi????

canım pregestanı belkide fitil vermiştir yada başka bir fitil... pıhtılaşma iğnesine gelince ben nereyi bulursam ordan yapıyom göbek kol bacak hepsi olur :1::1::1:

yarın bebeklerine kavuşuyorsun çok şükür...
saolsın dua için mutlaka okuyacam bende...

5.gün uşakların olacak demek...
9 embriyoda maşallah gayet iyi...

heee ondan diyon yaniii...örtmenim canım benim canım benimmm...

toplama gününü sayma bugün 2.günleri şekerim...

evet durum vahim...

aldım şikayet bildirimini hemen değerlendiriyorum:9:

hımmm demek olupta yazmayan tembeller bu arkadaşlar:19:
hemen teessüflerimi iletiyorum teker teker...
sen yazmazsan ben yazmazsam nasıl ilerler bu topik...
namımız yürürsün şanımıza yakışsın istiyoruz en az 50 sayfalık topiğiz günde olmaz ama böleee...
daha bi dikkat daha bi özen gösterelim lütfen:9:

O
saol canım hoşbuldummm...
Sagol canım benim teşekkürler 5 güne kadar bakalım kaç tanesi gidecek onu Allah bilir artık darısı kısa zamanda senin basına Canikom :48:

sıkı sıkı tutunsunlar can bulsunlar annesinin göbeciğinde senin kuzular......

canım pregestanı belkide fitil vermiştir yada başka bir fitil... pıhtılaşma iğnesine gelince ben nereyi bulursam ordan yapıyom göbek kol bacak hepsi olur :1::1::1:
Protestan iğne olarak vermiş ama iğneleri yok iki ampul vuracakmisim günlük benim kocisi gönderdim iğne almaya çok açılıyor mü iğnesi ????? Sen iğnemi kullandığın????

Sagol canım benim teşekkürler 5 güne kadar bakalım kaç tanesi gidecek onu Allah bilir artık darısı kısa zamanda senin basına Canikom :48:

en az 6 tanesi 5.güne gider bence...
darısı bana olsun eveetttt...
yarın daktırcıma gidiyorum kan vercem ultrason yapcak ve diğer iğneye başlayacam...

şekerim regl oldum ve yarın hulusiciğimi ziyaret edecem ve bi aksilik çıkmazsa diğer iğneyede başlayacam :21:

Protestan iğne olarak vermiş ama iğneleri yok iki ampul vuracakmisim günlük benim kocisi gönderdim iğne almaya çok açılıyor mü iğnesi ????? Sen iğnemi kullandığın????
ben ilk 3 ay pregestan fitil kullandım...

şekerim regl oldum ve yarın hulusiciğimi ziyaret edecem ve bi aksilik çıkmazsa diğer iğneyede başlayacam :21:

ohhhhh.... nihayet geri sayım başlıyo hayırlı uğurlu ve sonucu bebişli olur inşallah...............

Kızlar protestan için bana iğne vermemişler ben iğneyi nerden alacam ya hastene vermesi gerekirdi değil mı ????? Bide kan pihtilasma iğnesini ben göbekten mı vuracam yoksa koldan mi????

cnm ben fraxiparine kullanıorum kan sulandırıcı.. göbekten yapıorum ben..

en az 6 tanesi 5.güne gider bence...
darısı bana olsun eveetttt...
yarın daktırcıma gidiyorum kan vercem ultrason yapcak ve diğer iğneye başlayacam...

Hepimiz için dua ediyorum Opu gunü var ya sabah ezanından snr bı güvercin kondu cama ve gür gür ses çıkardı esime dedimki bu güvercin şans getirecek bize dua ediyor bak dedim bana güldü hadi ordan dedi önce onu aldılar s
Azolu ya ameliyatsiz buldular duşun yani hep mikrotese deniyordu 10 dakikalık tesa ile bitti suan benden dinç valla benim hala karnım ağrıyor

eveett yoksun farkıda değilim sanmaaa...
senin dün randevun yokmuydu yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum :

Cuma gunü canım randevum.
Gecen cuma bebişimin kurduğu kampı gördük. Çok minikmis kampta kendisini göremedik. İnşallah bu cuma göreceğim.

Ben konuları okuyorum da yetişip cevap yazamiyorum. Çok hizlisiniz :))))

Kizlar iğneler geldi ne kadar büyük iğne bunlar yaaaa çok ilaçta var iki ampul acıyacak valla esim ben budamam diyor:50: sizler kendiniz mı vurdunuz????? Acil yardımmmm

Canım yumoşlardan haberler güzell gelmişş.Maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Heyecanlı bekleyişimiz sürecek bir kaç gün daha..Bu arada sen şişli memorialdamısınnn??Hangi doktorr de bakem banaaa:9::9::9: İğneler konusunda hiç bir fikrim yok maalesefff:18::18::18::18::18:

Back
X