• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler hanımlar,gündüz yoktuk gece bi bakalım dedik:))güldenim yarın randevu varmış,hadi bakalım,hayırlısıyla git gel inş..:))

saol ervacım...
ne güzel oldu yatmadan önce senden de haber aldım...
arkadaşlarım beni randevuya güzel sözlerle ve dualarla yolluyorlar ne şanslı hatunummm:43:

şekerimm yarın doktora gideceksin ve hayret hala yatmamışsın...
ya ben bu gün öle yoruldum ki ayaklarım ağrıyor du saolsun kociş önce güzel bir masaj yaptı peşinden de sıcak su dolu bir leğen getirdi içine de deniz tuzu vs atmış bir iyi geldi ki pamuk gibi oldum yatacam birazdan...
şımarttırdım kendimi kendime geldim..

yatacam canım şimdi...
ohh aferin kocişine iyi etsin benim arkadaşımı...

iyi geceler kızlar benim için yorucu bir gündü elim kolum kalkmıyor ................

DÜŞLERE DALDIĞIMIZ BU GECEDE HANGİ HAYALLER SİZE UYUMAYI UNUTTURUYORSA GELECEK SİZE BİZE ONLARI YAŞATSIN. ......

HEPİNİZE ALLAH RAHATLIKI VERSİN....................
,
EGUNAL YARIN KALBİM SENİNLE GONAL F KARDEŞLİĞİMİZİ BAŞLAT GEL DR. DAN .......

Canım arkadaşlarıma iyi geceler diliyorum...
Malum sabah erken kalkacam geç bile kaldım yatmak için...
Öpüyorum hepinizii...

iyi geceler kızlar benim için yorucu bir gündü elim kolum kalkmıyor ................

DÜŞLERE DALDIĞIMIZ BU GECEDE HANGİ HAYALLER SİZE UYUMAYI UNUTTURUYORSA GELECEK SİZE BİZE ONLARI YAŞATSIN. ......

HEPİNİZE ALLAH RAHATLIKI VERSİN....................
,
EGUNAL YARIN KALBİM SENİNLE GONAL F KARDEŞLİĞİMİZİ BAŞLAT GEL DR. DAN .......

canımmm iyi geceler ama ben sanırım puregon kullanacammm:9:

yatacam canım şimdi...
ohh aferin kocişine iyi etsin benim arkadaşımı...

sabah kaçta gideceksin daktıra bacım ben de erken kalkmayı planlıyorum kaç gündür duaları falan okuyamadım şifa olsun arkadaşlarıma okurum sabah biraz inş..Hayırlı haberlerle dönün inşaallah topiğe ...öpüyorum zuzumla ikinize az kaldı bitecek inş dualarınız yakında..Herkese Allah rahatlık versin öpüldünüz

sabah kaçta gideceksin daktıra bacım ben de erken kalkmayı planlıyorum kaç gündür duaları falan okuyamadım şifa olsun arkadaşlarıma okurum sabah biraz inş..Hayırlı haberlerle dönün inşaallah topiğe ...öpüyorum zuzumla ikinize az kaldı bitecek inş dualarınız yakında..Herkese Allah rahatlık versin öpüldünüz

saol canım Allahrazı olsun...
sabah 8.30-9.00 gibi daktırda olurum..çıkışımı bilemiyorum çünkü çok kalabalık oluyoooo...

Bugun ağrılarım azaldı canlarım çok şükür muanem var ama kalçam feci durumda üstüne yatamadim bile. Guldenim bugun randevun var senin için dua edecem canım bismillahla gir doktorun odasına hayırlı haberlerle geri gel insallah Allah güzel güzel bebisler verir insallah tedavinin sonunda insallah aminnnnnn :48: seni seviyorum :16:

Bugun ben Hotel'den ayrılıyorum ama hastaneden size son durumu bildircem insallah 10:30 da randevum var bugun hayırlı bir gün olur insallah hepimiz için hepinizi çok seviyorummmmmmm:119::119::119::119::119::119:

Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

hadi bakalım canımm hayırlısı olsun ınsallahh bebişlerinn senden hiç ayrılmasınlarr:emir_bebek:

şekerim regl oldum ve yarın hulusiciğimi ziyaret edecem ve bi aksilik çıkmazsa diğer iğneyede başlayacam :21:

canımcım cok sevındım yaa güzel haberlerle gelmeni dört gözle bekliyorumm :52:

slm egunalcim ikimizde yarin kontrole gidiyoruz insallah hersey yolunda gider,su ana kadar kilo almadim zaten kilo vermeye calisiyorum aslinda kilo sorunum yok ama boyuma gora 8 kilo falam var,az once bi soru sordum gormedin yogunluktan herhalde arkadasim ,neyse aslinda benim ignenin dozunu dusurmeselerdi cumartesi opu olurdu buyuk bi ihtimalle ama sali gunune olacak galliba ,bide dedi doktor yasina gore yumurtalari iyi dedi yani 33 cokmu yasliki yumurtan iyi diyor uzuldum acikcasi demekki her gecen zaman benim aleyhime

canım herşey yolunda giderrr merak etme senn..iyi haberlerini bekliyoruz.

Yarin bebislerimi
almaya gidiyorum kizlar cok heyecanliyim
dilerim allahtan bu kez yuzumuze gulsun dualarinizi eksik etmeyin ne olurr

bitanemm umarm sorunsuzca geçer ve bebişlerii alıp gelirsin dualarımızz seninleee..ALLAH yardımcın olsun (amin)

merhaba,
ben de yaklaşık 2 yıldır bebek peşinde koşuyorum tek tüpüm açık teki kapalı ama olmuyor yinede. yaza bende tüp bebek deneyeceğim o yüzden burada biraz zaman geçirmenin bana iyi gelebileceğini düşündüm herkesi öpüyorum...

hoşgeldin..doğru yerdesinn burdann çok şey öğrenebilir ve çok güzel vakitler geçirebilirsinn :16:

Bugun ben Hotel'den ayrılıyorum ama hastaneden size son durumu bildircem insallah 10:30 da randevum var bugun hayırlı bir gün olur insallah hepimiz için hepinizi çok seviyorummmmmmm:119::119::119::119::119::119:

hadi bakalım canımm artık son aşamalardasın umarım herşey çok güzell olurr..haberlerini bekliyoruz bizi ihmal etme lütfenn:16:

Honeymooner hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız.. Sen_ Kolik Allah yardımcın olsun canım dualarım sizinle.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür..

İlk günaydın diyen ben olmak istedim :16:

Bugun ağrılarım azaldı canlarım çok şükür muanem var ama kalçam feci durumda üstüne yatamadim bile. Guldenim bugun randevun var senin için dua edecem canım bismillahla gir doktorun odasına hayırlı haberlerle geri gel insallah Allah güzel güzel bebisler verir insallah tedavinin sonunda insallah aminnnnnn :48: seni seviyorum :16:

ohhh cok sevındım hayatımmmmm ....

guzel haberlerını beklıyoruz kuzummmm

Eki Görüntüle 383194 hepimizin günü aydın olsun.doktora gidicek olan arkadaşlarım iyi haberlerle gelin insallahh....

Herkese kocaman günaydınlar.... Gülden dr. dan güzel haberlerle gel inşallah..

gunaydınnnnnnnnnnnnn kızcelerrrr guzel bır gun olsun bızler ıcınnnnnnn

Back
X